7. kapitola-Už je vidím

46 10 1
                                    

Ross
Probudím se za slunečního svitu a pomalu se vzpamatovávám, vzpomenu si na včerejšek. Hned vstanu a začnu probouzet Jul." Jul, vstávej! Musíme vyrazit! Letadlo..." Nejednou jsem uslyšel hroznej řev, to už Jul nakoplo. " Co to bylo?" Zeptal jsem se jí.
" T-rex, musíme pohnout. Kdy má přiletět letadlo?" " Asi přibližně za deset minut." Odpověděl jsem jí, jenom se pomalu zvedla a něco si šla někam vzít. Po chvilce se vrátila s...puškou v ruce? Radši jsem se jí neptal na co jí má, vzal jsem naše věci a pomalu jsme vyrazily. Trochu jsem podpíral Jul při chůzi, ani jednou jsme nezastavily. Šli jsme dál a dál, najednou Jul zbystřila a já po chvíli taky. Oba jsme slyšeli přistávat jenom pár metrů a kilák od nás letadlo, nevím jak se to Jul povedlo ale kulhavě se pokoušela běžet. Dal jsem jí naše věci a vzal jsem si jí do naruče, pomalu jsem se s ní rozběhl na ranvej.

Rocky
Už jsme přistáli a díváme se odkud by mohl Ross vyběhnout s Jul, najednou jsme uviděli pohyb v křoví a v dálce blond hlavu. " Už je vídím." Řekl jsem Rydel a okamžitě jsem vyběhl k Rossovi když jsem ho viděl líp, Rydel zůstala v letadle a čekala na nás. Doběhl jsem k němu a převzal jsem si od něj Jul abych mu odlehčil, doběhli jsme do letadla a usadili jsme se. Jul jsem položil na gauč aby se natáhla, viděl jsem jak se na něm uvolnila a pomalu usínala. Všichni jsme jí nechali být a sedli jsme si do koutku pro čtyři, tam jsme vyzpovídaly Rosse. Řekl nám, co se tam všechno stalo a že se i zamiloval do Jul. Podívali jsme se na ni, Ross se zvednul a šel jí přikrýt. V klidu spala, po chvíli jsem si všimnul, že má ovázanou nohu. " Co se jí stalo?" Zeptala se Rydel." Udělala si to při běhu když jsme utíkali, potom jsem jí to narovnal a to jsem ti vlastně volal Rocky. Ta noha vypadala docela zle, až přijedem domů tak musí hned na prohlídku jestli to není něco vážného." Odpověděl a zůstal u ní sedět, pak jsme Rosse nechali odpočívat. Po hodině usnul, jenom jsme se s Rydel na ně dívali." Sluší jim to spolu." Promluvila po nějaké chvíli, jenom jsem přikývl. Je fajn, že se zase vidíme po hromadě. Po delší době šla spát i Del, já jsem šel spát až tak hodinu po ní. Čekala nás ještě dlouhá cesta.


Ahoj, je tu i další kapitola z Ostrova. Dlouho jsem nic totiž nepsala a to od tej doby, co jsem přijela z chaty. Přijela jsem už ve středu, od toho pátku to je tak co jsem odjela to byli tak těch pět dní. Pomalu jsem psala a potom jsem se sem jenom koukala, dnes mi to ale nedalo a pustila jsem se do těchto knížek ze kterých vyšli kapitoli a plánuji na nový začátek roku novou, protože se pomalu vlastně chystají přijímačky a nastup na střední. No, tak to by bylo menší info o dalším průběhu a u dalších kapitol ahoj.

Our Saritasi

Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat