19.kapitola-Dneska budeš s tetou Rydel. Musím si něco zařídit ve městě

26 4 0
                                    

Jul
Ležím v posteli a čekám na další návštěvu Rosse a mojí malé Deisy, mají přijít za chvíli. Mám u postele vozíček abych mohla třeba jet ven s Rossem a svou dcerou. Slyším zaťukání na dveře a dovnitř vejde Ross i s Deisy, ta okamžitě ke mě přiběhla, vylezla si ke mě na postel a objala mě. Taky jsem jí objala a políbila jsem jí na čelo. Ross si jenom sedl ke mě a přitáhl si mě k sobě i s Deisy v náručí." Jak ses vypsala miláčku?" Zeptal se mě." Dobře. Jak vy?" Zeptala jsem se jich a pohladila jsem Deisy po vlasech." Taky mami, akorát je mi po tobě v noci smutno tak jsem si vlezla do postele vedle táty." Odpověděla mi a víc se ke mě přitiskla, objala jsem jí a Rosse jsem si přitáhla víc k sobě k políbení. Ross se na mě podíval a usmál se na mě." Jsem rád, že jsi se probudila." Řekl mi a usmál se na mě, úsměv jsem mu oplatila a lehla jsem si. Po nějaké době přišla i Rydel tak jsme šli ven, Ross mě odvezl na vozíčku na terasu kde si jinak ostatní sedli na lavičku nebo na židli. Deisy seděla spíš na mě, chtěla být pořád u mě. Po dvouch hodinách k nám přišla sestřička s deskami." Juliano, za chvíli budete mít rehabilitaci. A zítra budete moct jít domů, jen před tím dostanete rozvrh návštěv na rehabilitace." Řekla mi a stoupnula si za mě, Deisy mě víc stiskla v objetí a nechtěla mě pustit." Mohlo by to jít později? Třeba až odejdou?" Zeptala jsem se jí." Dobře. Pak mi dejte vědět." Odpověděla mi a usmála se na mě, odešla a nám zbývalo pár minut než budou muset jít. Ross si mě přitáhl blíž k sobě na vozíčku a vzal si mě na klín." Mám pro tebe zítra přijet?" Zeptal se mě, jenom jsem přikývla. Rydel začal zvonit mobil." Už bychom asi měli jít, Ell s Markem vrací z bazénu a přesněji ze sauny. Chtějí vyzvednout a...pozdravují tě." Řekla nám Rydel a u toho posledního se na mě usmála." Že jim děkuju. Rossy, vezmeš mě na pokoj?"

Ross
Jul chtěla odvést před pokoj ještě než půjdeme, zastavil jsem před jejím pokojem kde už čekala sestřička s ručníkem. Sehnul jsem se k ní a dlouze jsem jí políbil." Zítra pro tebe přijedu." Řekl jsem jí a pohladil jsem jí po rameni, sestřička si jí převzala a jeli na její rehabilitaci. Vyšel jsem z nemocnice ven a nasedl jsem si do auta kde už byla připoutaná Deisy a Rydel seděla na místě spolujezdce, sedl jsem si za volant a pomalu jsem nastartoval. " Rydel, můžeš prosím tě pohlídat Deisy? Potřebuju si něco zařídit ve městě." Zeptal jsem se jí." Jasně, aspoň si víc pohraje s Markem když už mu je líp. Zastav před domem a my vystoupíme. Až všechno budeš mít hotové tak přijeď a můžete zůstat i na večeři." Souhlasila s mou prosbou a ještě mi nabídla večeři, jen jsem souhlasil a vysadil jsem je u jejího domu. Deisy mi ještě dala pusu a šla s Rydel dovnitř, já se ještě musím stavit do města do dvou obchodů.

Rydel
Když jsem vešla s Deisy do domu tak dolů přišel okamžitě Ell a objal mě, pak si všiml i Deisy a taky ji objal." Marku máš tady návštěvu." Zavolala jsem na něj, po chvíli seběhl dolů." Ahoj Deisy. Chceš jít ke mě nahoru?" Zeptal se jí a podal jí ruku aby ji zavedl k sobě do pokoje. Když odešli nahoru, sedli jsme si na gauč." Ross se později staví na večeři, do té doby máme pohlídat Deisy. Něco si ještě jel zařídit do města až to bude mít tak přijede sem a potom si ji odveze." Řekla jsem Ellovi a šla jsem nám udělat čaj a děckám kakao. Po asi dvou hodinách přijel Ross a Deisy se mu hned ve dveřích vrhla kolem krku, Ross ji pevně objal a políbil na čelo. Začala jsem přemýšlet, co si dáme k večeři nebo spíš co udělám. Nakonec jsem to vzdala a vzala jsem si mobil, našla jsem jednu pizzerii." Kdo chce jakou pizzu?" Zeptala jsem se všech a sedla jsem si ke stolu, jenom mi nadiktovali s čím jí chtějí a šli si sednout k televizi. Čekali jsme půl hodiny než nám je dovezli, zaplatila jsem je a odnesla jsem je na stůl. Tam jsme je otevřeli a dali jsme se do nich, Ross se tady ještě s Deisy nějakou chvíli zdrželi ale potom jeli domů.

Ross
Hned, co jsme přišli domů vzal jsem Deisy do náruče a nesl jsem jí do koupelny. Bylo už půl desáté ale naštěstí zítra je školka otevřená od devíti takže se trochu prospíme, v koupelně jsem jí umyl a uložil jsem jí u ní v posteli. Nejdřív jsem jí řekl pohádku a dal jsem jí pěkněj dárek, jednoho plyšáčka, co jsem viděl ve výloze v hračkářství.

Pomalu se totiž blížil Halloween tak jsem jí koupil tohoto plyšáka, když ho viděla ta z něj byla naprosto nadšená

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Pomalu se totiž blížil Halloween tak jsem jí koupil tohoto plyšáka, když ho viděla ta z něj byla naprosto nadšená. O chvíli později usnula a choulila se k netopýrovi a k tomu štěňátku, co dostala od Jul. Já jsem potichu odešel z jejího pokoje a šel jsem se osprchovat, pak jsem si sedl na postel a vzal jsem si jednu věc do rukou a znovu jsem se na ní podíval." Snad se jí bude líbit." Zašeptal jsem do šera a uklidil jsem dárek pro Jul, lehl jsem si a usnul jsem i s nařízeným budíkem na půl osmou pro sebe a Deisy probudím až v 7:45. Chci se ještě ráno potkat s Rydel......


Co si myslíte, že má za dárek pro Jul????


To se dozvíte za několik kapitol.


Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang