Capitolul 22

99 5 0
                                    

Ajung in locul pe care il voi numi acasa peste putin timp , merg in camera mea , despachetez si imi verific telefonul, aveam alte mesaje de la Alex in care ma ruga sa ii raspund si sa ii zic ce se intampla, e ingrijorat , ma roaga sa ne vedem  , dar il pun in pericol daca fac asta , nu pot sa ii risc si lui viata , nu pot sa il pun in pericol , il iubesc prea mult si langa mine nu e in siguranta , asa ca il ignor sperand ca ma lasa in pace! Ma duc sa fac o baie lunga pentru a ma linistii , apoi ma pun in pat si ma cuprinde un somn de nedescris , in cateva secunde intru in lumea viselor.

Din perspectiva lui Alex:

Nu am dormit toata noaptea , incercand sa imi dau seama ce are fatuca asta in cap, imi e asa frica sa nu faca ceva care sa ii puna viata in pericol,i-am lasat o tona de mesaje si apeluri , atat ei cat si lui Tom, care pare si el disparut. Doamne imi e asa frica .... sunt speriat si nu vreau sa pateasca ceva, vreau sa vorbesc cu ea , sa o vad , si sa o ajut cum pot eu .... Stau in pat si ma gandesc la o multime de lucruri cand telefonul meu incepe sa sune ,am sperat ca e ea dar era Tom , e bine si asa , raspund repede:

-Salut frate! Ce faci?? Nu da omu de tine nici mort. Esti ok?
-Da , sunt bine.
-Ea??Ea cum e??A patit ceva?
-Paiii.... de unde sa incep??
-De unde se incepe , zi odata ...

Tom mi-a povestit tot si am o multime de nervi in momentul asta imi vine sa ma duc sa il calc in picioare pe nenorocit.

-Il calc in picioare. Unde e? Acum ma duc si il omor.
-Calmeaza-te frate! Nu poti sa faci nimic.
-Cum sa nu? Il nenorocesc...
-Nu poti Alex, o sa ne omoare pe toti , trebuie sa acceptam situatia, si sa fim alaturi de ea.
-Tom, te auzi ce spui?? Cum sa accept situatia? O iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine. Nu o las sa se distruga.
-Ok !! Atunci acum trebuie sa facem ceva. Sa facem un plan.
-Ma speriasei , am crezut ca ai inebunit , asa mai vii de acasa.
-Haiii zii , ai ceva??
-Inca nu dar vin la tine si rezolvam tot. Nu imi las sotia sa se marite cu altul.
-Haii te astept !

Inchid telefonul , fac repede un dus , ma imbrac si plec la Tom. V-a fii un drum lung in care voi avea timp de gandit. IUBIRE TE SALVEZ EU CUMVA.

Din perspectiva lui Maggie:

Ma trezesc cu speranta ca tot ce s-a intamplat pana acum a fost doar un vis, un cosmar mai bine zis, dar nuu e asa cum am sperat. Ma dau jos din pat si ma uit la telefon , surprinzator , se pare ca Alex a incetat sa ma mai caute. Buna alegere iubire. Intru in baie si imi fac rutina, apoi caut ceva cu care sa ma imbrac. Stau in pat si ma uit la TV cand simt cum imi vibreaza telefonul. AH Fuck e Matei.....

-Zi!
-Buna dimineata si tie,nevasta!
-Ce vrei?
-In 10 minute sa fii jos.
-De ce?
-Te duci cu soramea sa iti iei rochia de mireasa , pantofi , bla , bla ce iti mai trebuie.
-Chiar e necesar? Nu poate sa se duca singura?
-Nu ea se marita....
-Teoretic ,nici eu.
-Hai gata cu fitele. Am zis in 10 minute jos. Vii de buna voie sau vin eu si te iau , cu forta.

Ii inchid si ma enervez tare....... de rochie de mireasa imi arde mie acum. Nu am incotro trebuie sa fac cum vrea psihopatul asta.
Cobor jos si vad o fata blonda , draguta , care nu pare deloc rea si increzuta cum am crezut eu. Imi zambeste si zice:

-Buna, Meggie! Eu sunt Tania!
-Buna!!

Nu sunt foarte prietenoasa cu ea desi imi pare de treaba , nu am starea necesara. Placam spre mall si in masina imi pune tot felul de intrebari.
-Deci Meggie , de cat timp esti cu fratele meu?
-Va iubiti?
-O sa faceti si un bebe?
Etc
Etc
Nu ii raspund la nici o intrebare , dar imi dau seama ca ea nu stie ca eu sunt fortata sa ma marit cu fratele ei , astfel nu ar fi pus astfel de intrebari. Incerc sa ma calmez si sa termin cat mai repede cu tot . Ajungem la mall si Tania e putin confuza in legatura cu starea pe care o am , asa ca ma opreste si imi spune:

-Heii , Megg , ce se intampla cu tine? Adica nu ma intelege gresit , pentru o persoana care se marita , nu esti prea bucuroasa. Ce ai?
-Ce zici sa mergem sa mancam ceva si sa iti zic o mica poveste.
-Okk, hai.

Mergem sa mancam ceva si ii povestesc Taniei tot , de cand l-am cunoscut pe fratele ei si cum el m-a lasat pentru alta, cum l-am cunoscut pe Alex si cat de mult ne iubim , pana la cauza casatoriei mele cu fratele ei.

-Doamne , nu pot sa cred ce aud! Cum sa faca asa ceva? Trebuie sa il oprim cumva!! Doamne imi pare atat de rau  , nu stiu ce pot face ca sa te ajut.
Spun Tania plangand si tinandu-ma de mana, abea m-a cunoscut si cu toate astea vrea sa ma ajute .... pacat ca nu are cum.

-Spune-mi ce pot face pentru tine Megg !! Nu meriti sa suferi asa , nimeni nu merita.
-Poti doar sa imi fii alaturi si sa ma ajuti sa trec cu usurinta prin toate.
-Cu siguranta voi face asta.
-Multumesc  , mult!!
-Sa stii ca tot trebuie sa mergem sa iti cumperi ce iti trebuie pentru nunta.
-Stiu ! Hai sa mergem.
Plecam de la masa si mergem la un magazin cu rochii de mireasa. Nu prea vreau sa probez nici o rochie , nuu pot sa ma imaginez langa gunoiul ala de om , nu vreau sa ma imaginez langa el . In momentul ala tot ce imi pot imagina e Alex si cred ca asta ma va ajuta cel mai mult, imi imaginez cum as vrea sa arat lanaga Alex la altar . Iau o rochie si ma duc sa o probez . Wow , arat bine , prea bine pentru jigodia aia , dar perfecta pentru Alex .

-Wow Megg esti superba!
-Da pacat de frumusete , daca omul de langa mine e cel pe care il urasc cel mai mult.
-Va fii bine , crede-ma!

Asa sper Tania , asa sper!

Heii prieteni , stiu ca nu am mai postat de mult dar a fost vacanta si nu prea am mai avut timp de scris si nici inspiratie! Vreau sa inchei cartea asa ca urmatorul capitol va fi ultimul si sper sa il termin cat de repede pot ! La media e Tania ....

Aparentele inseala [FINALIZATA]Where stories live. Discover now