Capitolul 6

181 9 0
                                    

Din perspectiva lui Matei

Mama ce ma oftic. Voiam sa o sarut. Ea nu simte nimic pentru mine , sau simte si ii e frica ,nu mai stiu ce sa zic , am vazut in ochii ei ca isi dorea sa ma sarute , dar nu a facut nimic... offf ma omoara fata asta.

Dupa 2 saptamani.

Din perspectiva lui Megg:

Nu am mai vorbit cu Matei de la incidentul din casa. Poate asa e mai bine. M-am inscris in trupa de teatru si acum sunt in drum spre prima intalnire a acestei trupe . Am vazut ca si Matei s-a inscris , poate o sa trecem peste ce s-a intamplat si o sa fim prieteni iar , pentru ca imi lipseste foarte mult, foarte , foarte mult.
Intru in amfiteatru si dau peste cineva, normal nu as fii eu daca nu as da o zi peste cineva....

-Cred ca faci asta intentionat! Spune Matei ridicandu-ma si in momentul acela simt ca sunt lipita de perete.
-Imi cer scuze. Dau sa plec dar acesta pune mana pe perete blocandu-mi calea. Ma uit confuza la el si vad ca s-a mai apropiat putin . Deja e panica mare...
-Uite , Megg, ar cam trebui sa vorbim, nu e bine sa ocolim subiectul si sa ne evitam. Nu rezolvam nimic asa.
-Stiu la ce te referi si imi e frica , d-aia ocolesc subiecul si d-aia te evit.
-De ce anume iti e frica??
-Imi e frica ca o sa doara.
-Ce sa doara?
-Inima...
-Nu o sa doara , promit. Spune asta si se mai apropie putin.
-Pai...
Dar nu mai apuc sa zic nimic deoarece buzele lui sunt lipite de ale mele.

Dar nu mai apuc sa zic nimic deoarece buzele lui sunt lipite de ale mele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Are niste buze asa moi si dulci. Il trag de cravata mai aproape de mine , facand sa dispara orice spatiu dintre noi. Mainile mele sunt pe pieptul lui . Imi cere permisiunea pentru un sarut "frantuzesc" si i-o dau, logic. Sarutul era foarte pasional si  simteam 1000 de fluturi cum se zbat in stomacul meu si inima mi-o i-a razna rau , la fel si a lui. Ne desprindem din sarut si ne imbratisam. Nu spunem nimic , mergem si ne asezam pe scaunele din sala . Dupa cateva secunde de liniste totala el sparge  ghiata si spune :
-Stii cat de mult imi doream asta?
-Cat de mult?
-Nici nu iti inchipui. Am vrut sa fac asta la tine acasa , atunci ,dar tu mi-ai transmis un alt mesaj.
-Si eu voiam sa te sarut atunci. Chiar imi doream din tot sufletul asta.
-Puteam sa jur.
-Cum asa?
-Doar am stiut asta, mereu!

Bine nu mereu, am stiut asta din ziua aia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bine nu mereu, am stiut asta din ziua aia.
-Pai cum ti-ai dat seama ??
-Se vedea dorinta in ochii tai.
-Si eu ce sa inteleg acum?
-La ce te referi??
-Suntem un cuplu sau??..
-Tu ce crezi , Megg?
-Eu cred ca da.
-Asa si este. Spune si imi mai da un sarut scurt pe buze.

Suntem intrerupti de restul elevilor care au venit la intalnire. Totul a decurs foarte bine , se pare ca vom incerca sa reinterpretam ,pentru ziua liceului , piesa 'Romeo si Julieta' , foarte frumos. In timpul intalnirii  mai trageam cu ochiul la Matei si ii zambeam. Ma simteam asa bine cu el. Sarutul acela , a fost extraordinar, nu am maii avut parte niciodata de un astfel de sarut. Ma bucur ca acum vom fii impreuna. Sper sa nu faca cum a facut Adam , sper sa nu ma insele si el. Matey este al doilea iubit al meu si sper sa fie si ultimul , imi place de el, foarte mult , si abea astept sa vad ce va fii pe parcurs si cum va decurge relatia noastra.

Din perspectiva lui Matei:

E asa frumoasa si talentata . As vrea sa o scot undeva , intr-un loc , romantic , numai noi doi, ceva intim si special. Dar inca nu stiu unde! Mi-se pare amuzant ca dupa toata 'ura' pe care mi-o purta aceasta mi-a raspuns la sarut si a acceptat sa fim impreuna. Repetitiile se termina si o vad pe Megg ca se indreapta spre vestiar sa se schimbe. Ma duc spre ea si o trag de mana , inainte sa intre in camera.

-Pleci fara sa ma pupi?
-Pai doar ma schimbam.
-Sii.... Eu vreau sa ma pupi. Zic si fac o fata de catel
-Ok....

Se apropie de mine si ii simt buzele lipindu-se de ale mele. La inceput era un sarut lent si pasional , dar usor , s-a transformat intr-un sarut apasat , dulce , care trezeste in mine dorinte interesante :)). Ne despartim din sarut si o las sa se schimbe.

Din perspectiva lui Megg :

Doamne saruturile cu Matei ma fac sa vreau ceva mai mult de la el, e genu ala de baiat care te excita doar dintr-un sarut , dar trebuie sa ma abtin , mai intai sa vedem daca merita!
Ma schimb si ma indrept spre parcare . Il vad pe Matei cum ma astepta sprijinit de masina. Doamne nu imi vine sa cred ca sunt cu el , imi e frica sa nu vrea doar un singur lucru de la mine, dar il voi pune eu la incercare cat de curand !! Urc cu el in masina si plecam spre casa mea. In timpul drumului nu am vorbit unul cu celalalt , nu stiu de ce , probabil eram obositi , eu una eram nu stiu daca si el era.
-Hei, printesa, am ajuns! Spune Matei cu o voce calda.
-Multumesc ca mai adus , ne vedem maine .
Ne sarutam si dupa intru in casa. Sincer sunt foarte obosita si vreau doar sa fac un dus si sa dorm. Ies din dus , ma imbrac in pijamale si vad ca am un mesaj .

-"Buna, iubire , ce faci?" Era de la Matei
-"Buna, acum am iesit din baie si voiam sa dorm, tu cf?"
-"Fac bine , ma gandeam la tine. Te las sa dormi , ca esti obosita . Noapte buna iubire!"
-"Noapte buna , te pup!"
-"Megg sa stii ca poti sa ma alinti si tu..."
-"Da, stiu, doar ca o sa ma obisnuiesc mai greu , asa sunt eu , incerc sa nu ma atasez foarte repede ."
-"Bine printeso, cum vrei , te pup!"

Stiu ca pot sa il alint si eu dar mai astept , nu ma grabesc . Dar ador cand imi spune "printeso" sper sa aud cuvintele astea mult timp de acum incolo. Ma pun in pat si adorm instantaneu.

Aparentele inseala [FINALIZATA]Where stories live. Discover now