Capitolul 1

659 22 1
                                    

Ma trezesc din cauza sunetului insuportabil al alarmei. O opresc ma pun pe marginea patului cu o lene de nedescris si vad ca e 6:30. Astazi este prima zi de scoala. "Abia astept" sa imi revad "minunatii" colegi. Ma duc in baie si imi fac rutina de dimineata...
Eu sunt Meggie , am 17 ani , inca 2 luni si voi avea 18 , am parul blond , dar intentionez sa ii schimb culoarea,ochii verzi , sunt clasa a12-a, si abea astept sa termin. Eu nu ma inteleg foarte bine cu cei din clasa mea, deoarece toti sunt niste copii de bani gata , cu tot felul de fite si figuri in cap. Bine aproape toti mai putin colega mea si inca 2/3 fete. Dar zic sa nu va plictisesc cu atatea detalii si sa va las sa descoperiti pe parcurs cum sunt eu.

Dupa 15 minute in care mi-am facut rutina ,ma duc la sifonier si ma uit prin el, cam 10 minute , si hotarasc sa ma imbrac asa:

Dupa 15 minute in care mi-am facut rutina ,ma duc la sifonier si ma uit prin el, cam 10 minute , si hotarasc sa ma imbrac asa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sunt gata. Ma uit la ceas si vad ca e 7:30 asa ca trebuie sa plec sa ma intalnesc cu Ana, cea mai buna prietena a mea ,o fata cu parul blond si ochii albastrii , care este si colega mea de banca.
Ies din casa si o sun.
Convorbire telefonica:

-Ce faci nebuno?!
-Bine , Megg tu ce faci? (Imi raspunde sec)
-Mmm.. bine , dar ce ai ?
-Ce sa am , nu am nimic.
-Pai vorbesti asa sec.
-Aaaaa.. nu , stai linistita , imi e doar somn, FOARTE SOMN!! (Spune si incepe sa rada)
-Doamne !! Ma speriasei. Hai in 10 minute sa fii gata , ca ajung la tine.
-Bine.

Aceasta imi inchide telefonul dar nici bine nu apuc sa il bag in buzunar ca imi si suna. Era Adam, iubitul meu.

-Ce faci iubire?
-Bine puisor , uite ma duc sa o iau le Ana de acasa . Tu ce faci?
-Ma pregateam sa plec de acasa si voiam sa vad ce face iubirea mea.
-Care? Roscata aia de acum o saptamana??
-Hai ma iubire, iar incepem , ti-am mai zis ca eram beat si nu stiam ce fac.
-Mhmmmm... Bine hai ca vorbim cand plec de la liceu poate treci sa ma iei.
- Bine iubire , te pup!
-Si eu pa!

Adam este iubitul meu de 3 luni , dar in astea 3 luni m-a inselat cat a inselat-o tata pe mama in 25 de ani de casnicie. E mai mare cu un an fata de mine . Si danseaza foarte bine.Si cam asa arata :

M-am intalnit cu Ana si suntem in drum spre liceu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am intalnit cu Ana si suntem in drum spre liceu . Ajungem acolo si ne cautam clasa , pentru ca trebuia sa stam cu retardatii aia pana vorbea directoarea ... In fine am revazut chipuri cunoscute si intr-un fel ma bucuram ca suntem din nou la liceu.
Mergem in clasa noastra, aceeasi clasa veche, cu miros de lemn vechi dar in care noi ne simtim foarte bine . Eu si Ana ne indreptam spre ultima banca de la geam , vesnica banca care ne "suporta " de trei ani incoace. Vorbeste diriga ce vorbeste si imi suna telefonul , ii cer permisiunea sa ies sa raspund ,pentru ca era important. Era mama.

-Da mama?
-Ce faci iubita mea?
-Mami sunt la liceu acum nu prea pot sa vorbesc, zi repede ce e?
-Nimic mama , voiam sa te anunt ca maine la 18:00 vin acasa.
-Serios?(spun aproape tipand de bucurie)
-Da iubita mea ,si am o multime de lucruri pentru tine.
-Bine mami , voi veni sa te iau de la aeroport.
-Bine puiule, te pupa mama!
-Pa te iubesc!!

Inchid dar nu apuc sa intru in clasa deoarece sunt strigata de cineva .

-Hei fata!
-Cu mine vorbesti?
-Cu cine altcineva , mai vezi tu pe altcineva pe holu asta?? (Ma intreaba acesta ironic)Era un baiat tare frumos , brunet , cu ochi caprui , pot spune ca foarte atragator si sexy .

Dar oare ce cauta aici? In fine lasa mai bine sa vad ce vrea de la mine.
-Pai mnuuu ... (raspund rusinata) te pot ajuta cu ceva?
-Da imi poti spune unde este clasa a12-a B ? Nu o gasesc si o caut de ceva vreme.
-Pai sa zicem ca ai intrebat pe cine trebuie.(Spun amuzata)
-Ok... si imi zici unde e sau o sa te mai holbezi la mine inca 10 minute de acum incolo.
-Asta e.
-Mersi mult, raman dator. (Spune si imi face cu ochiul , facandu-ma sa zambesc)
Mama e frumos rau de tot.
-Hmmm te dai sa intru??
-Aa da , scuze.
Ce penibil . Cred ca subtilitatea nu e punctul meu forte. Ma dau , tipul sexy intra si intru si eu dupa el stracurandu-ma in banca mea la loc.
-Dargilor el este noul vostru coleg.
-Buna , eu sunt Matei , Matei Daniels , vin din California si sper sa ma integrez repede si sa ne intelegem bine.
-Matei poti lua loc unde vrei si sper sa te acomodezi repede, daca ai vreo problema sau ai nevoie sa stii unele lucruri despre liceu sau oras sau orice altceva ii poti cere ajutorul domnisoarei Meggie Laurence.
OMG , o iubesc pe diriga , mai mult timp cu frumuselu asta misterios.
Se aseaza intr-o banca langa mine apoi diriga ne da oraru si ne lasa sa plecam. Il sun pe Adam dar nu raspunde . Cred ca are cel putin 50 de apeluri ratate de la mine . Vad ca nu raspunde si plec acasa plina de nervi.Gata chiar a umplut paharul , trebuia sa iesim ... oare cu ce curva o mai fi? Ajung acasa ,imi fac un dus sa ma mai calmez si ma pun in pat. Imi dau seama ca maine intru la 8:00 asa ca mai bine mi-as face ghiozdanul din seara asta, sa nu mai pierd timp maine dimineata , vreau sa dorm mai mult ca tare imi e lenesa ma trezesc de dimineata.Ma pun in pat si adorm cu gandul la baiatul acela sexy.
Ma trezesc si aud zgomot in sufragerie asa ca imi iau o vaza de flori in mana si cobor incet sa vad cine e.
Zgomotul vine din bucatarie asa ca ma duc sa vad cine e , recunosc ca imi e foarte frica dar nu am ce sa fac,sper sa nu fie inarmat sau sa imi faca rau. Intru in bucatarie si cand vad cine e imi scapa vaza din mana si se sparge pe gresia rece.

Hei dupa cum unii stiti , aceasta carte a mai fost publicata odata dar am decis sa anulez publicarea deoarece am considerat ca nu e o poveste buna si ca ii lipseste ceva. Am decis sa schimb unele lucruri , pentru a o face mai interesanta. Sper sa va placa asa , mie una imi place si o voi continua. Va recomand sa cititi si  "Raul ce imi face bine ♡"  care este finalizata si este o colaborare a mea cu GeoGeorgy9 si tot odata va recomand sa cititi si "Imprint Past" nefinalizata inca, dar foarte frumoasa si spre final , scrisa tot de GeoGeorgy9

Aparentele inseala [FINALIZATA]Where stories live. Discover now