Capitolul 21

102 7 1
                                    

Ma trezesc intr-o camera intunecata , capul ma doare ingrozitor si sunt speriata , nu stiu unde ma aflu si ce fac dracu fac aici si mai ales cine dracu m-a adus aici. Incep sa tip si il vad pe Matei ca intra in camera si acum imi aduc aminte ca trebuia sa plec cu Emili si a aparut Matei iar dintr-o data totul se facu negru .
-Ce vrei de la mine?
-Nu vreau nimic de la tine scumpo.
-Cum adica? De ce m-ai adus aici atunci? De ce m-ai rapit daca nu vrei nimic?
-Pai e simplu draga, nu vreau nimic de la tine , te vreau pe tine . Simplu ca bunaziua vezi.
-Esti foarte amuzant dar nu sunt interesata ,multumesc plus ca tu ti-ai ratat ocazia de mult.
-Uite scumpo eu nu te intrebam daca vrei sa fii a mea din nou , eu te anuntam ca esti a mea. Ne casatorim cat de curand :) surpriza.
-Doamne ce glumest esti azi Matei. Asta ai visat aseara? Si te-ai gandit sa pui in practica ca poate merge, dar nu prea merge deci vreau sa plec.
-Bine pleci dar daca te impotrivesti si nu faci ca mine , inafara de faptul ca o sa apelez la forta , voi fii nevoit sa ma joc putin cu familia ta daca ma intelegi.
-Cum adica Matei? Ce inseamna toate astea?
-Mama tu chiar esti proasta? Nu te mariti cu mine ii omor pe ai tai , ce e atat de greu de inteles , tampito.

Pleaca din camera iar eu incep sa plang in hohote , cum sa fac asta? E nebun de-a binelea omu asta , auzi sa ma marit cu el . Normal ca trebuie sa fac asta nu trebuie sa imi pun familia in pericol . Doamne cu ce am gresit sa patesc asta? Dupa ce ca sunt vai de mine ca a plecat Alex ,acum am dat si de nebunu asta care ma ameninta si isi bate joc de mine. Jur ca mai bine ma omor decat sa ma marit cu asta.
Plang de 1 ora si nu a venit nimeni la mine sa vada daca sunt ok sau nu. Poate daca nu pleca Alex acum nu mai eram in situatia asta , eram in siguranta , eram cu el ne iubeam si totul era perfect. Imi e asa dor de el , as vrea sa fie aici sa ma ajute sa scap din situatia asta.

-Gata cu plansu privighetoareo. Te las sa pleci , hai.
-Pe bune?? Asa simplu , ma lasi sa plec?
-Da ! Te las ca sa te duci sa le spui alor tai ca te mariti cu mine , si sa iti faci bagajele.
-Cum? Nu pot sa fac asta.
-Nu ma intereseaza daca poti sau nu , ideea e ca ai o zi la dispozitie sa iti faci bagajele si sa le spui alor tai , poti sa le spui si motivul nu imi pasa nu au ce sa imi faca ca sunt smecher.
-Doamne tu chiar esti bolnav cu capul baiatule. Cine te crezi? De unde atata tupeu? Stii ceva mai bine ma omori , hai omoara-ma. Mai bine mor decat sa ma marit cu tine ai inteles.
-Nu ai decat , eu nu te omor , poti sa te omori singura dar daca faci asta familia ta vine dupa tine.
-Doamne tu chiar esti dus cu pluta calumea. Te crezi prea important . Cine te vezi Dumnezeu? Ce boala te incearca?
Nu apuc sa mai zic ce mai aveam de zis ca ma trezesc cu o palma .
-Tarfo , taci! Fa cum zic eu si totul va fii bine , daca faci ca mine o  sa ai o viata ca in povesti daca faci contra mea o sa traiesti in iad. Tu alegi.
Tac din gura sa nu inrautatesc situatia tot ce pot face e sa plang si atat.
-Asa ma gandeam si eu . Acum hai sa te duc acasa.
Doamne te rog fa sa fie un vis tot ce se intampla ca nu mai rezist. Nu stiu ce sa le zic alor mei , as vrea sa le zic adevarul dar nu stiu cum il vor suporta. Dar nu vreau sa ii mint , o sa le zic adevarul si vad eu ce fac.
Ajung acasa , intru inauntru si erau toti in sufragerie , ingrijorati.
-Meggie esti bine? Te-am sunat , te-am cautat. Ce ai patit?
Ma asez jos si incep sa le povestesc tot , pe parcursul povestii incep sa plang . Le zic tot tot , marita sa stie tot sunt familia mea si trebuie sa stie asta.
-Il omor pe nenorocit. Zi-mi unde e si ii arat eu lui.
-Nu Tom , stai linistit , voi face asa cum vrea el.
-Megg esti nebuna cum sa faci asta ?? Nu , exista o solutie.
-Nu e nici o solutie Tom.
-Mergem la politie gasim noi ceva.
-Mergem la politie sa ce? Il aresteaza si dupa oamenii lui ne omoara pe noi. Nu Tom lasa . O sa ma marit cu el si asta e. Voi putea trai cu asta , nu imi va face nici un rau daca fac ce  vrea el si cum vrea el. Ma adaptez.
-Bai Megg te auzi ce zici? Nu se poate asa ceva. Mai mama , bai tata spuneti si voi ceva , nu poate sa faca asta , trebuie sa gasim o solutie sa scape de omu asta.
-Ma tem ca sora ta are dreptate , nu prea exista nici o solutie sigura.
-Asa e Tom. Vezi si tata spune asta. Pomiteti-mi ca veti fii alaturi de mine si e suficient.
-Promitem.
Ne luam in brate si incepem sa plangem toti. Ma duc in camera mea sa imi fac bagajul si imi trece prin gand sa il sun pe Alex sa vad ce face si sa ii mai aud pentru o ultima oara vocea. Sun si aud :
-Hei sunt Alex , nu pot vorbi acum lasa-mi un mesaj si te sun eu cat de repede pot ! Kiss you
-Hei buna, sunt eu , te-am sunat sa vad ce mai faci,defapt pe cine mint  , te-am sunat sa iti mai aud pentru o ultima oara vocea si sa iti zic ca te iubesc enorm de mult si toata viata te voi iubi , esti cel mai bun lucru din viata mea si iti multumesc pentru toate clipele petrecute cu tine , iti multumesc pentru fiecare vorba buna ,fiecare sarut , fiecare noapte petrecuta impreuna, nu te voi uita niciodata si sper sa nu o faci nici tu , imi lipsesti atat de mult si as vrea sa fii aici sa ma ajuti , am nevoie de tine dar trebuie sa ma descurc fara tine , TE IUBESC nespus inimioara mea , baiatu meu bun si frumos , mereu o sa te iubesc sa nu uiti. ADIO!
Si inchid telefonul . Am inceput sa plang de cand i-am auzit vocea , si chiar imi doresc sa fie lanaga mine acum sa ma scape din situatia asta intr-un fel . Imi termin bagajul ii las mesaj lui Matei ca sunt gata si imi zice ca vine in 4 ore cineva sa ma ia asa ca imi vin in minte sa merg sa imi fac un tatuaj.... simt nevoia sa fac asta nu stiu de ce. Merg la un studio de tatuaje si ii spun fetei de acolo ca vreau sa imi scrie deasupra inimi "Alex's propriety  now and forever" stiu ca e prostesc dar asta am simtit sa fac , nu imi va parea rau si vreau sa ii fie clar lui Matei ca nu voi fii a lui niciodata . Tatuajul a fost gata si am plecat acasa .
Am ajuns in camera mea si am vazut ca imi suna telefonul . Era Alex. Nu ii raspund pentru ca nu stiu ce sa ii zic dar observ ca am foarte mlute apeluri de la el si multe mesaje. Suna iar telefonul de data asta Matei.
-Da.
-Hai , plecam.
Imi iau bagajul ma mai uit o data in camera , imi va fii dor de ea , imi iau la revedere de la ai mei si plec.

Hei prieteni , sper ca va placut , va urma ceva mult mai interesant , si vreau sa va zic ca ma apropii cu pasi repezi de final . In cateva zile sper sa o termin cu toate ca sunt cam aglomerata , am teze si chestii dar fac tot posibilul sa o termin saptamana viitoare cel tarziu daca nu chiar saptamana asta ! Va pup si sa stiti ca lucrezi la o noua carte se va numi " Just Me " si o sa fie foarte interesanta . Va pup si va iubesc :*

Aparentele inseala [FINALIZATA]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum