Capitolul 16

134 10 0
                                    

Ma trezesc si observ ca Alex nu e langa mine, ma ridic usor speriata din pat dar ma calmez imediat , ma intind in pat si imi astept iubitul sa vina , probabil e la baie sau se chinuie sa il trezeasca pe Tom.  Nu pot sa ma gandesc decat la noaptea trecuta , a fost atat de bine , nu am crezut ca exista un sentiment atat de puternic si pur , m-am simtit in al noualea cer, am simtit cum ma ridica pe un nor deasupra a tot , m-am simtit femeie pot spune , am simtit cum totul prinde culoare si cum viata mea prinde un nou sens. Sunt intrerupta din gandurile mele de usa care se deschide iar pe ea apare cea mai frumoasa fiinta , cu o tava in mana , la bustul gol , imi vine sa sar pe el cat de sexy e .

 Sunt intrerupta din gandurile mele de usa care se deschide iar pe ea apare cea mai frumoasa fiinta , cu o tava in mana , la bustul gol , imi vine sa sar pe el cat de sexy e

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Buna dimineata iubita mea frumoasa!
-Buna dimineata iubitule!
-Ai dormit bine ingeras?
-Cat ai foat tu langa mine , da .
-Esti bine? Adica te simti ok nu te doare nimic nu?
-Sunt bine iubitule nu iti face griji.
-Bine frumoaso cum zici tu , hai sa papi.
Se aseaza langa mine in pat si incepe sa ma hraneasca , e asa dulce , el la prima vedere nu pare un barbat sensibil si grijuliu dar se pare ca din nou aparentele inseala, e cel mai grijuliu barbat pe care l-am intalnit  , bine nu ca am intalnit prea multi , dar el chiar mi-se pare special.
-Sa iti fie de bine iubito!
-Multumesc , la fel iubitule!
-Ma duc sa fac o baie .
-Pot sa vin si eu??
-Hmmm vrei tu asta?
-Daa.
Ma i-a pe sus si ma duce in  baie da drumul la apa si incepe sa ma dezbrace incet si tandru plasand sarutari pe corpul meu , ajungem amandoi in dus , sub apa fierbinte dar parca noi eram mai fierbinti decat apa, ma lipeste de peretele cabinei de dus , si ma apuca de coapse urmnd sa ma ridice sus , singurul punct de sprijin fiind doar peretele si el. Nu stiu cand a intrat in mine , dar stiu  ca simt acea placere despre care vorbeam , parca nu ma mai satur de ea , parca vreau mai mult si mai mult, iubesc asta . Terminam amandoi , iesim din dus si mergem sa ne imbracam.
-Unde mergem azi iubire?
-Sa ne plimbam. Tom merge cu Emili nu stiu unde si vor sa fie doar ei deci noi o sa ne plimbam cu jetski-ul , poate.
-Bine , asa facem .
Spun si ii dau un sarut mic pe buze.
Ne imbracam si mergem jos la receptie.
-Hei surioara , ce faci?
-Bine , ies cu Alex , tu ce faci? Emili ce face?
-Se pregateste sa o duc intr-un loc frumos , unde vom fii doar noi doi.
-Salut Tom  , iubito mergem? Spune Alex si imi plaseaza un sarut scurt pe frunte si ma i-a de mana.
-Iubito? Ce am ratat?
-Suntem impreuna acum Tom.
-A deci gemetele pe care le-am auzit aseara erau de la voi? Spune Tom si incepe sa rada iar eu ma inrosesc toata la fata.
-Probabil. Nu stiu ce ai auzit tu aseara .
-Mergem Alex? Incerc eu sa evit subiectul si sa ne facem disparuti cat mai repede.
Ne luam la revedere de la Tom si mergem sa luam un jetsky , e prima oara cand merg cu unul si sper sa nu patesc nimic , am mai mers cu motorul inainte dar  nu sunt sigura ca e aceeasi chestie.
-Iubito nu pot sa descriu cat de mult ma bucur ca suntem impreuna, am asteptat ceva timp ziua asta. Iti promit ca nu voi lasa sa ti-se intample nimic rau si voi avea grija de tine , micuta mea. Spune si ma ridica in brate si ma saruta. E asa de dulce.
-Iubitule ma simt asa bine cu tine, ma simt protejata, promite-mi ca nu ma vei lasa niciodata .
-Iti promit!
Ne urcam pe jetsky , imi pun mainile dupa el si ma las patrunsa de senzatia unica , vatul care imi bate in fata si toata zapada care zboara prin jur iti da senzatia aia de sport extrem ,adrenalina curgand prin vene amplificata de faptul ca ma aflu alaturi de iubirea vietii mele, da ati auzit bine Alex este iubirea vietii mele, chiar cred asta .
Ne oprim intru loc superb , o priveliste minunata care te lasa cu gura cascata. Alex traseaza cu un bat o inima in zapada, noi suntem inauntrul acestei inimioare , imbratisati, in liniste , savuramd momentul.

 Alex traseaza cu un bat o inima in zapada, noi suntem inauntrul acestei inimioare , imbratisati, in liniste , savuramd momentul

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Megg , vreau sa iti zic ceva.
-Da iubire.
-Vreau sa stii ca esti cel mai frumos lucru care mi-sa intamplat , cand sunt cu tine simt lucruri pe care nu le-am simtit cu nimeni si nu cred ca le voi mai simti cu alt cineva vreodata, vreau ca tu sa fii a mea pentru totdeauna , poate ti-se pare ciudat sa iti zic toate astea acum, poate crezi ca e prea devreme dar acests sentimente nutresc in mine de cand te-am vazut prima oara , doar ca nu am vrut sa le accept. Acum le accept si iubesc asta . Te iubesc pe tine.
-Off, Alex daca ai stii tu cate sentimente zac in mine, cand te-am vazut prima oara , pot spune ca am simtit o atractie foarte puternica , pana ai inceput sa vorbesti, te-am urat un  timp si am gandit lucruri urate despre tine, apoi te voiam langa mine , mereu , ai inceput sa stai la noi si tot ce imi doream era sa nu mai pleci , sa stai cu mine si sa accepti ca eu am sentimente pentru tine si nu e cum crezi tu, iar acum tot ce imi doresc este un viitor cu tine , unul in care noi suntem la casa noastra si avem 2 copii frumosi, si nu e prea devreme pentru asemenea ganduri sau pentru asemenea marturisiri. Si eu te iubesc Alex , mult!
Ne sarutam cu foc si apoi ne aruncam in zapada privin cerul si tinandu-ne in brate. Simt ca ce avem noi e pur si greu de distrus.
Nu mai stam foarte mult si mergem la hotel deoarece trebuia sa luam prnazul toti 4 . Ajungem la hotel , eu si Alex ne schimbam si coboram la restaurant , Tom si Emilli nu au ajuns inca asa ca ne asezam la o masa si ii asteptam. Alex pleaca pana la baie si raman singura iar in urmatoarele momente intra pe usa restaurantului o persoana pe care nu imi doream nici in ruptul capului sa o vad , simt ura , multa ura si simt ca voi face o criza nervoasa . Vad cum se indreapta in spre mine cu un ranjet jegos pe fata.
-Nu cred ca ne intalinm aici? Ma urmaresti?
-Cred ca esti prost ! Nu te urmaresc , esti ultima persoana pe care as vrea sa o urmaresc.
-Pe bune?? Zice asta si face o fata de prost

-Pe bune?? Zice asta si face o fata de prost

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Acum ceva timp nu ai mai fii spus asta.
-Imi provoci scarba , Matei.
-Mhmmm.... esti inca ranita , scuze dar stii tu sentimentele se pierd repede .
-Da sti mai ales cand o anume fata isi baga coada. Si nu sunt ranita, nici nu am fost , am gasit consolare din prima clipa.
-Sa ghicesc , baietelul cantacios de la studio.
-Da baietelul , care apropo e mai mare decat tine , deci nu inteleg rostul cuvatului "baietelul".
-O fii mai mare ca mine dar degeaba , banul vorbests in tara asta , iar in acest caz sunt peste el.
-Degeaba ai bani Matei daca nu ai dragoste adevarata. Tu chiar crezi ca Erika sta cu tine din iubire? Nu dragul meu , ii plac bani tai ,ii plac chiar foarte mult o sa vezi ca in scurt timp vei ramne singur si trist.
Il las in ceata si ma indrept spre baie , o sa il astept pe Alex acolo , dar nu apuc sa plec ca ma prinde de mana si ma trage catre el.
-Draga mea, cred ca tu vei ramne singura in scurt timp , si ce crezi presimt eu ca vei fii a mea, o sa vezi ca sarantocul nu o sa fie pe placul tau , te vei plictisi de el si vei cauta un barbat adevarat , si ghici la cine vei veni , la mine.
-Mai bine mor decat sa vin la tine. Spun si plec dar aud in urma mea.
-Ai grija ce iti doresti, dorintele devin realitate.

Aparentele inseala [FINALIZATA]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum