Capitolul 13

128 11 2
                                    

Dupa ce printesa a plecat , am fost si i-am cumparat cadoul perfect iar acum sunt in drum spre casa gandindu-ma cu ce ma imbrac , sa nu fie nici prea elegant dar nici prea bored ,nu vreau sa creada ca eu chiar mi-am dat silinta pentru petrecerea ei. Am ajuns acasa si trebuie neaparat sa impachetez cadoul , si ca sa isi dea seama de la cine e o sa folosesc o hartie cu coronite sino sa scriu pe un biletel "FOR PRINCESS " . Si acum ca e gata cadoul sa vedem cu ce ma imbrac. Cred ca asa e cel mai bine, totusi sa nu o eclipsez pe printesa.

 Cred ca asa e cel mai bine, totusi sa nu o eclipsez pe printesa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

.
.
.
Din perspectiva lui Meggie

Am ajuns acasa devreme asa ca ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc . Am niste emotii , nu stiu daca voi scapa de ele. Ceasul e 19:30 si eu sunt gata ,petrecerea incepe la 20:30 , deci am tot timpul din lume , nu ma grabesc foarte tare . Tot ce sper e sa vina si Alex , nu stiu de ce dar ma simt foarte bine in preajma lui , chiar daca se mai comporta si urat ,el eun baiat bun, stiu asta ,doar ca a fost ranit prea tare , exact ca mine, nu stiu ce se petrece dar Matei nu a mai dat nici un semn , ma omoara gandul ca ma parasit si el, dar si asa daca a facut asta trebuia sa dea macar un mesaj ceva, dar el nu , a preferat sa ma ignore , crezand ca ce? Ca o sa uit ca exista sau ca a fost ceva intre noi? Se inseala , abea astept sa inceapa liceul sa obtin niste explicatii de la domnul profesor , care, oficial, ma prabusit de pe norisorul meu de fericire si m-a calcat in picioare. Dar gata cu Matei, este seara mea si nimeni ,nici macar el nu poate sa mi-o strice. Sunt gata de plecare asa ca imi iau cheile si posetuta si plec spre restaurant. Ajung acolo mai devreme decat ar fii trebuit , mama punea la punct ultimele detalii. E superba arata foarte bine la varsta ei. Poarta o rochie aurie cu putina trena si cu sclipici, mult sclipici

Nici nu zici ca e mama , parca ar fii o adolescenta , e perfecta , asa vreau sa arat si eu la anii ei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nici nu zici ca e mama , parca ar fii o adolescenta , e perfecta , asa vreau sa arat si eu la anii ei .
-Ce faci aici asa devreme?
-Nu e asa devreme. Mai sunt 20 de minute pana incepe.
-Bine gaseste-ti ceva de facut nu stai in picioarele mele.
-Mama calmeaza-te , o sa iasa totul bine.
-Stiu scumpo , vreau sa fie perfect, odata faci 18 ani.
-E perfect mama , mersi.
O las pe mama sa termine ce are de facut si ma duc pe terasa. Incerc sa il sun pe Matei , dar nu imi raspunde si incep sa ma simt ciudat , oare s-a despartit de mine? Sau ce se intampla cu el?? Trebuie sa imi revin si sa ma bucur de aceasta seara , mama s-a chinuit sa imi faca cea mai frumoasa petrecere nu trebuie sa o stric. O sa imi rezolv eu proble.a asta cu Matei.Petrecerea incepe iar invitati incep si ei sa apare. E 21:00 si eu inca astept acea persoana , pe Alex, ma simt asa bine in preajma lui , chiar daca ma uraste , ma simt bine cu el e ciudat stiu. Si uite ca apare fat frumos.
-La multi ani !
-Mersi mult Alex . Il imbratisez iar acesta ma pupa pe obraz si imi da cadoul.
-Sa nu il deschizi acum.
-De ce?
-Deschide-l cand nu sunt eu prin preajma.
-Bine il voi pune pe masa langa celelalte.
-Asaa.
-Hai sa iti fac cunostinta cu fratele meu. Sa nu stai singur.
-Pot sa stau cu Matei , pe el in cunosc.
-Matei nu a venit si nu cred ca vine.
-Cum? Nu e iubitul tau?
-Ba da.
-Si atunci?
-Nu stiu nici eu , iti povestesc mai incolo daca vrei sa stii.
-Ok.
-Deci Thomas el e Alex , Alex el e fratele meu Tom.
-Incantat.
-Alex nu cunoaste pe nimeni pe aici si ma gandeam ca o sa va intelegeti bine.
-Sigur
Il las pe Alex cu Tom si merg sa vorbesc si cu ceilalti invitati . Pot observa ca se inteleg bine cei doi , cine stie poate isi face si Tom un prieten , nu mai are nici un prieten de cand a plecat iar prinde bine unul. Trec pe langa masa cu cadouri si ma impiedic de un cadou rosu care era pus pe jos , ma aplec sa il ridic si vad ca scria pe el "De la Matei" asa ca il iau cu mine pe terasa sa vad ce e in el.
Il desfac si observ un lantisor frumos cu o inima franta .

Aparentele inseala [FINALIZATA]Where stories live. Discover now