6⃣

24 4 4
                                    

Bol som už na polceste k autu, no zastavil ma niečí hlas. Otočil som sa za ním a pred sebou som zbadal vysmiatu Susan.

Na pery som nasadil kyslý úsmev, pretože som bol presvedčený, že zase pôjde o pozvanie na rande. Vo vnútri som však pretáčal očami tak veľmi, že ma oči rozboleli aj naozaj. Musel som preto zažmurkať.

Susan sa lišiacky usmiala, keď predo mňa predstúpila v celej svojej "kráse". Vôbec sa mi takýto štýl tej "krásy" nepáčil. Na košeli odopnuté najmenej tri gombíky zhora, aby vynikol jej bujný dekolt. Na viečkach trojcentimetrové umelé riasy, a na plných perách vždy nosila krvavo-červený rúž.

Na chvíľu som zadržal dych, keď mi do nosa udrela až príliš vyzývavá vôňa voňavky, ktorú snáď na seba aj vyliala celú.

„Ehm... áno Susan? Čo máš na srdci?" prstami som si prehrabol uhladené vlasy a tak ich rozstrapatil. Presne tak, ako som to mal rád. Aspoň tento úľavný pocit dokázal rozptýliť moju pozornosť od jej vyzývavého rúžu na perách.

Neznášal som to. Rúž na perách dievčat sa mi totiž odjakživa nepáčil. Mal som k tomu akýsi odpor. Veď predsa... rúž jej nevydrží naveky a ona musí aj jesť. Inak sa jej polovica rúžu zmyje a polovica nie, a potom to vyzerá, akoby sa ráno zabudla domaľovať. No a potom, čo sa nebodaj napije, na pohári ostávajú nepekné škvrny od jej pier.

„No... naša hviezda už odchádza. A ani sa so mnou nerozlúčila," zvodne si prešla jazykom po perách, a tým zase upútala moju pozornosť, aby som očami opätovne preskúmal jej plné pery s horkosťou na jazyku.

„Povedal som všetkým ahoj," zdvihol som jedno obočie.

„Hej. Jasné. Veď viem. No ale... toto som nechcela," prameň vlasov si založila za ucho.

„No tak prejdi rýchlo k veci prosím ťa. Potrebujem ísť totiž domov. Mám ešte nejaké povinnosti," posúril som ju, aj keď v pláne som mal objednať si pizzu, čakať na ňu a pritom pozerať v telke operu. Najesť sa a ísť spať. A dúfať v to, že v snoch uvidím aspoň niečo, čo by mi pomohlo nájsť to dievča.

Pri spomienke na ňu mnou ale prešla príjemná triaška a potom som radšej opäť začal venovať plnú pozornosť Susan.

„Okej. Pýtala sa na teba nejaká žena," vychrlila po chvíľke.

Only OnceWhere stories live. Discover now