Capitolul 11

163 25 5
                                    

"A fost atât de minunat." Louis chicoti, privind spre tavanul dormitorului său. "Mi-a luat mâna ca să mă ajute să cobor din mașină, mi-a tras scaunul ca să mă pot așeza la masă, mi-a spus că sunt drăguț."

"Asta sună într-adevăr minunat, dragul meu." Johanna își trece mâna prin părul fiului ei.

Când Louis s-a întors de la prima sa întâlnire era cu capul în nori, dorind cu nerăbdare să-i spună mamei lui totul despre asta. Din fericire, mama lui a vrut de asemenea să știe totul despre întâlnirea lui, ea a fost foarte fericită când a auzit că în sfârșit Louis și Harry au făcut progrese, înafară să se urască doar.

"Deci, când îl vei vedea din nou?"

"Vrea să ne întâlnim săptămâna viitoare."

"Atât de repede? Înseamnă că te place cu adevărat."

Acest simplu răspuns îl puse pe Louis pe gânduri, cum de Harry îl place dintr-o dată? Adică după ani și ani de ură pură, Harry doar a întrerupt totul și l-a întrebat dacă vrea să meargă la întâlniri cu el?

Va trebui să vorbească cu prințul despre asta.

•••

"A fost o a doua întâlnire foarte frumoasă, Harry, mulțumesc." Spune Louis în timp ce se plimbau prin jurul grădinii familiei Styles, bucurându-se de căldura de afară.

"Eu," Louis a ezitat, nefiind sigur dacă ar trebui să spargă momentul liniștit pentru a vorbi despre temerile sale, "Nu contează." 

"Nu, ce s-a întâmplat?" Harry îl întoarse pe Louis spre el, înclinându-și capul spre el.

"Doar mă întrebam, de ce tocmai mă placi?" Louis șopti, închizându-și ochii. "De ce mă placi după toți acești ani în care m-ai urât. Ce s-a schimbat?"

"Eu-"



Princes // l.s || RomânăWhere stories live. Discover now