Capitolul 1

315 38 1
                                    

"Arată prețios, Johanna. Are ochii ca ai tăi." Anne se emoționează când se uită la copilul din brațele prietenei ei dragi.

"Deci spui că este un omega?" îl întreabă regele Desmond Styles de Chesire pe noul tată, regele Mark Tomlinson de Doncaster. "Este foarte rar pentru un băiat să fie, un prinț să fie un omega".

"Este." zâmbește regele Mark către soția lui, ținându-l în brațe pe fiul lor iubit. "Însă, este perfect."

"Ce veți face, nu poate deveni rege?"

"Nu, dar într-o zi se va face o regină uimitoare." Tatăl oftă. "Trebuie doar să găsim un alpha decent pentru el, un prinț desigur. Dar avem nevoie de 18 ani să o facem deci.."

După cuvintele bărbatului, regelui Des îi veni o idee. "Mi-a venit o idee minunată, prietene. Lasă-l să se căsătorească cu fiul nostru Harold, este un alpha, obligat să fie puternic. Ei s-ar putea obișnui unul cu celălalt de-a lungul anilor, înainte să se căsătorească. Vor face ca regatele noastre prietenoase să fie doar unul, unul mai mare și mai puternic decât înainte."

-

Autoarea spune că la fiecare capitol va fi câte o poză cu o rochie deoarece Louis va fi un cross-dresser.

Cross-dresser = Este actul purtării articolelor de îmbrăcăminte și a altor accesorii asociate în mod obișnuit cu sexul opus într-o anumită societate. Cross-dresser a fost folosit în scopul deghizării, confortului și auto-descoperirii în timpurile moderne și în întreaga istorie.

Sper să vă placă acest capitol!






Princes // l.s || RomânăWhere stories live. Discover now