Capitolul 17

275 30 6
                                    

-Doamne, Nu-mi vine sa cred, de ce nu ne trimit acasă,  nu mai suntem în siguranță aici! Spune Lily invartindu-se prin camera agitata. Nu a spus ca e agitata, dar se observa.

-Lily, stai jos, sunt la fel de nedumerita ca tine, dar te rog calmeaza-te! Spun eu prinzand-o de mana și tragand-o în jos lângă șemineu. 

După ce am auzit astăzi,  amândouă suntem speriate, și îngrijorate.  Acum toate se leaga,  vânătorii,  stingerea devreme. Eu și Lily îi așteptăm pe băieți de o ora. E deja 8 jumate seara si începe sa se întunece, trebuie sa ajungă băieții. Mă ridic în capul oaselor și mă uit pe geam, nimic, mă așez,  iau o gura de ceai, și Lily începe iar sa se agite. Dar întrebarea e, de ce nu ne spun adevărul? 
Mă ridic din nou și mă uit pe geam, 5 lumini de lanterne se aproprie dinspre lac, sunt ei, răsuflu liniștita iar Lily de nerăbdare deschide ușa cabanei și o ia la goana spre ei. Mă uit amuzata pe geam la reacția ei.

Îl văd pe Harry ca fuge spre cabana și mă grăbesc sa-i deschid ușa.  Intra grăbit și îmi sare în brațe. 

-Mi-a fost dor de tine! Spune el ținându-ma strâns și sarutandu-mi obraji.

-Nu ne-am văzut de, stai, 5 ore! Spun eu tachinandu-l. Își da seama și miresme ochi râzând. Sar în brațele lui și îl sărut, își împletește mâinile prin parul meu și simt cum mă mângâie și

-Sasha, trebuie sa le spunem,ACUM!  Striga Lily aproape spărgând ușa de entuziasm. Intra toți în cabana și eu mă desprind din brațele lui Harry, mă duc sa caut niște paturi și le pun în jurul șemineului după care ne așezăm toți. Harry se pun lângă mine și îmi ia mana într-a lui.

-Trebuie sa va zicem ceva, e legat de Louis! Spun eu uitandu-ma la Lily și dandu-i de înțeles să spună ea.

-Azi dimineață,  când ne duceam la cabana lui Zayn, L-am auzit pe domnul Bo și încă un barbat povestiind ceva despre Louis și ce s-a întâmplat în noaptea aceea.  

-Stai, unde povesteau? Întreabă Liam puțin speriat și neliniștit. 

-În cabana lui Bo! Spun eu făcându-i semn lui Lily sa continue.

-Și am aflat ceva.

Băieți se uitau șocați la Lily și Harry la mine.

-În noaptea aceea, când a dispărut,  Louis a fost atacat de un urs, și un urs grizzly, dimineața a fost transportat repede la spital cu niște răni grave. De aceea au adus vânători,  și stingerea se face aa devreme. Pentru ca suntem în pericol.

Harry se uita la mine tulburat și mă ia în brațe. Îmi pun capul pe pieptul lui și simt cum inima îi bate tare.

-Poftim? A fost atacat?  Spune Zayn aproape strigând și ridicandu-se în picioare! Cum adică!?

-Zayn, mai încet,  sa nu ne audă cineva! Spune Lily care acum îl pune jos pe Zayn.

-Stai, și de ce nu ne spune, adică,  suntem prieteni lui, nu se gândește ca am observat ca NU MAI APARE? Spune Niall nervos.

-Asta e! Nu vrea sa ne spună pentru ca sa nu ne speriem,  si sa plecam acasă!  Înțelegi?  El vrea sa nu aflam ca sa credem ca suntem în siguranță!  Spune Lily neliniștită și aproape plângând.  Niall se trage mai lângă ea și o ia în brațe linistind -o.

-Pai  da, dar la un moment dat tot va trebui sa ne spună ceva. Spune Liam încercând sa înțeleagă și sa nu fie șocat.  Harry e la fel de șocat ca noi toți în acest moment. Aproape ca tremura, îl iau de mana și mă uit în ochi lui, care acum nu mai sclipesc, sunt tulburi.

-Nu putem sta așa pur și simplu, trebuie sa facem ceva, spune Harry revenindu-su puțin din amorțeală.

-Problema e ca nu putem face nimic, nu le putem spune celorlalți, e prea periculos, ar putea sa iasă scandal din asta. Și apoi, o sa va ia pe voi doua la răspundere pentru ca ați tras cu urechea. Spune Liam care acum sta în picioare și se uita pe geam.

Toți suntem șocați și neliniștiți,  Harry mă tine strâns de mana de când a intrat pe ușa. Mă uit la el și îi caut ochi, pentru ca se uita -n gol. Are o privire pierduta și sunt îngrijorată,  toată lume e.

-O sa fie bine! Spun eu încercând sa-l fac sa zâmbească.  Spun la fel de speriata ca el dar încerc sa nu arat.

VA mulțumesc tuturor pentru voturi și comentări!  Ne "vedem" curândÎncerc sa postez cât mai des dar nu prea pot. Va iubesc mult mult și Nu-mi vine sa cred ca am atins 2k! Sunteți geniali!!!❤😄😘🌸❤😘🌸

TabăraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum