Capitolul 14

344 28 10
                                    

Stau pe iarba umeda și plâng în hohote, hainele mi s-au udat și simt cum frigul îmi pătrunde în oase, mă simt trădată,  simt cum mi se sfâșie inima, nu pot înțelege de ce a făcut asta, poate e o greșeală,  dar am văzut Cum mana lui era pe fundul ei și o sărută pasional. Am simțit ca mă prăbușesc.
Văd o silueta care se aproprie din depărtare și îmi au seama ca e Lily. Fuge spre mine impreuna cu Niall.

Perspectiva lui Harry:

Doua fete se aproprie de noi trei, iar eu mă ridic de la loc, lasandu-i pe Nick și Jack cu ele. Mă uit după Sasha, și nu o văd nicăieri,  mă îndrept înspre cantina dar ma întorc reamintindu-mi ca nu poate fi acolo. Văd o silueta ca se îndreaptă spre mine, cred ca e Sasha, și îi dau cu lanterna pe fata. Nu e Sasha, e Jessica.

-Ce faci aici, frumuselule? Spune ea apropiindu-se prea tare și punandu-mi mana pe piept.
Îi iau mana de pe pieptul meu și o caut pe Sasha cu privirea.

-Harry, Uite-te la mine, spune ea și dintr-o data îmi ia mana și o pune pe fundul ei, și sare sarutandu-ma apăsat. Mă trag imedeat după ce îmi dau seama ce se întâmplă.

-Ce naiba faci? Strig eu la ea nervos.
Nu mă aștept sa-mi răspundă și nici nu o face. Se întoarce și pleacă râzând.

* * *

-Sasha, Uite-te la mine, spune-mi ce s-a întâmplat! Te rog, nu mai plange, Sasha! Striga Lily la mine dar privirea mea e atintita spre flăcările din șemineu. Stau în cabana lui Lily în fata șemineului și plâng în hohote. Nu realizez ce s-a întâmplat și mă întreb dacă am văzut bine.

-E....e..Harry, l-am vazut sarutand-o pe Jessica în fata cantinei, și încă îi plăcea! Spun eu și izbucnesc în plâns din nou.

-Poftim?

-Da Lily....spun eu uitandu-ma la ea.

-Sasha, oh, îmi pare rău...chiar îmi pare rău. ..te rog nu mai plange. Spune Lily luandu-ma în brațe și linistindu - mă.

-Pot sa dorm aici în seara asta? Spun eu ridicandu-ma în capul oaselor și stergandu - mi lacrimile din ochi și de pe obraji.

-Sigur ca poți,  haide, urcate în pat! Spune ea aranjand plapuma cu mâinile.

Ne punem amândouă în pat și după ce Lily adoarme, eu mă duc sa mă uit pe geam, la focul care se stinge, și lacrimile încep sa-mi curgă pe obraji. Imi Pun capul  în palme și încerc sa mă abțin, dar nu pot. Mă duc în pat și adorm ținând perna strâns în brațe...

* * *

Dimineața mă trezesc din cauza bubuitulirol în ușa.  Lily sare din pat imedeat și se îndreaptă spre ușa. Mă bag sub plapuma și mă acopăr toată. Îmi închid ochi și încerc sa adorm din nou, afară ploua și nici nu vreau sa mă gândesc ce face Harry acum. Gândul la el îmi aduce o lacrima în ochi. Aud ca cineva striga afară la Lily și mă gândesc ca se cearta cu Niall, ușa se deschide și aud doar o pereche de pași. Cineva îmi da jos plapuma de pe mine brusc și îl văd pe Harry, ud pana la piele, din cap pana în picioare și ochi plini de lacrimi. Stau și mă uit socata la el și el se trântește pe jos lângă pat.

-Harry, ce s-a întâmpl...

-Sa Nu-mi mai faci niciodată așa ceva, ai idee cât te-am căutat?  Am crezut ca ai pățit ceva și team căutat ca disperatul! Toată noaptea am plâns și am întrebat de tine și tu nu erai nici unde! Spune Harry aproape plângând și încercând sa mă strângă în brațe.

Mă ridic în picioare în par și srig:

-Ai idee cât am plâns eu? Ce s-a întâmplat la cantina? Am crezut ca..

-Sasha, Jessica m-a forțat și eu am refuzat-o imedeat, e o proasta, nu Ti-as face ăsta niciodată!  Spune el luandu-ma în brațe și sarutandu-mi fruntea calda. Chiar dacă e ud îl iau în brațe și în strâng tare simțind corpul rece.

-Sa Nu-mi mai faci ăsta niciodată,  ai înțeles?  Spune el luandu-mi obraji în palmele lui moi.

-Da, spun eu și îi sar din nou în brațe iar el incepe zamă învârta prin camera.

-Te iubesc, Sasha, nu Ti-as face așa ceva niciodată! 

Acum hainele îmi sunt ude și mă gândesc ca trebuie sa merg în cabana mea sa mă schimb. Harry și eu pornim prin ploaie spre cabana, și fiindcă e noroi pe jos Harry aluneca și ei cad peste el murdarindu-ne amândoi din cap pana în picioare.
Se uita la mine preț de câteva secunde îngrijorat, eu încep sa rad și își da seama ca totul e ok.

* * *

După ce ne ștergem de noroi cu niște prosoape, îmi caut în valiza haine uscate și le pun pe pat.
Îmi dau jos bluza și pantaloni, la fel și bocanci.

-Wăw,  nu mi-ai zis sa nu mă uit! Spune Harry intorcandu-se spre mine.

-Dacă vrei te uiți dacă nu, nu! Spun eu luandu-mi pantaloni pe mine! Îl văd Cum se uita printre degetele mâini dar nu zic nimic doar rad.

-Și?  Ce avem de gând sa facem toată ziua? Spun eu asezandu-ma lângă el.

-Având în vedere vremea de afară, eu propun sa stăm în pat și sa povestim pana adormim...spun Harry luandu-ma plapuma și acoperiindu-ma.

-Bună idee! Spun eu făcând cu ochiul și asezandu-ma pe pieptul lui...
Îmi pune mana în par și începe sa îmi facă masaj. Din cauza masajului adorm mai repede decât trebuia.

Mulțumesc pentru toate voturile și va mulțumesc pentru comentariile voastre! Sper ca v-a plăcut so acest capitol și ne "vedem" curând! ❤😘😄😏😙😘

TabăraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum