Capitolul 10

382 29 9
                                    

Lily mă ia de acolo ca sa nu încep sa plang de fata cu Harry, și mă duce în cantina, unde, nu mai e nimeni. Luam loc și ia se uita la mine câteva secunde după care mă ia în brațe. Încep sa plang în hohote și ochi îmi lăcrimează din ce în ce mai tare. Aud ca ușa se deschide, și o aud pe Lily sptindu-i sa plece. Cred ca era Niall.

-De ce nu mi-a spus? De ce? M-a lăsat sa mă îndrăgostesc așa de el și....și gata???

Lily mă strânge tare în brațe și mă freacă pe spate.

-E un nesimțit, Sasha, Lasa-l în pace! Îmi spune și mă strânge tare.

-Haide, Sasha, sa mergem sa ne facem bagajele! Imedeat trebuie sa mergem. Nu-l baga în seama și te rog sa nu mai plange, nu are rost.

* * *

O las pe Lily sa-si facă bagajele și mă îndrept spre cabana mea. Îmi vine rau gandindu - mă ca Harry e acolo cu blonda. Nici nu mai știu cum o cheama. Îmi vine sa vomit cu fiecare pas pe care-l fac spre cabana. Deschid ușa încet și îl văd pe Harry stand cu blonda în brațe, pe canapeaua din fata șemineului.

-Ce cauți aici, fată? Întreabă blonda uitandu-se mine încruntat.

-Aici locuiesc, dacă nu știai. Spun eu aplecandu - mă sa-mi iau rucsacul de sub pat.

-Poftim, e imposibil, stai cu iubitul meu în cabana? E permis așa ceva? Cred ca e o gluma. Spune ea dând cu mâinile prin aer.

-Nu e o gluma, stai liniștita! Spun eu zambindu-i fals.

Harry se uita la mine îngrijorat văzând ca am ochi rosi și lacrimi uscate pe obraji. Nu o mai bag în seama pe blonda isterica și nici pe Harry. Îmi iau bagajul și îmi pun câteva haine și lucrurile necesare. Îmi pregătesc cortul și mi-l pun pe pat. Blonda se aproprie de patul meu și îmi ia ceasul de mana de pe noptiera.

-Doamne, ce ceas dragut! De unde îl ai, ups! Îl scăpa pe jos, eu îl iau repede și văd ca ecranul ceasului s-a spart. Harry se aproprie repede de mine și vrea sa ia ceasul.

-S-a spart? Spune el încercând sa îl ia.

-Te rog sa mă lași în pace, și tu și ea, nu va mai atingeți de mine și de ce e al meu. Spun eu încercând sa fie calma dar îmi dau seama ca am strigat și izbucnesc în plâns.

-Îmi pare rău, draga, chiar nu...

Îmi iau bagajele și deschid ușa, Jack sta în fata uși și îmi zâmbește cald. Mai ăsta îmi lipsea.

-Te ajut, Sasha? Spune el luandu-mi cortul din mana.

-Ce cauți aici? Spune Harry gata sa sara la bătaie.

-Da, chiar te rog! Îi spun eu lui Jack, zambindu-i sincer.

Harry se uita nedumerit la mine și mă striga în timp ce mă îndepărtez de cabana. Nu mă întorc ca sa nu îmi vadă lacrimile. M-am saturat de el. Nu putea sa-mi spună ca are o iubita. Și în primul rand, ce căuta ea aici. De ce a venit acum și nu la început?
Jack mă îmbrățișează și îmi spune sa nu mai plâng. Mă saluta și mă lasă să stau de vorba cu băieți. Stăm toți în fata scenei pe niște bănci și nu vorbim.

-Voi știați de ea? Întreb eu încet.

-Nu, nu știam ca Harry are o iubita, el nu prea vorbește cu noi despre fete. Spune Liam stand cu capul plecat și jucamdu-se cu sticla de apa.

-Sasha, nu mai plange, pur și simplu nu te merita! Nu te mai gandi la el. Am venit aici sa ne distram, nu? Spune Zayn ridicandu-se în picioare.

-Da, am venit aici sa ne distram! Spune Louis zambindu-mi și dandu-mi un cot.

TabăraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum