😢Dragostea care ucide...😖JayXNya

261 11 23
                                    


🎆🌟❗❗❗Bun venit din nou la cartea mea! Am fost rugat de către surioara mea nyasmith156,sa fac o lupta intre personajele Jay si Nya, sper sa le placa si fanilor Jaya... Nu stiu daca o sa fie o poveste tristă... Dar pentru mine va fi puţin! Nu va dezvalui mai mult va las sa cititi! ❤😘😍🎆🎇

Intr-o seara furtunoasa de toamnă în padurea intunecoasa se vedeau doua siluete ,una de o fata si alta de băiat.... Era ceva neobişnuit intre cei doi... Erau Jay si Nya de data asta Jay nu mai era baiatul cel bun de odinioară si Nya nu era fata cea blândă care o ştim, amandoi erau foarte furioşi! Oare dragostea lor reciprocă s-a dus....? Nu stiu... Dar ce simt ei acum e ura!
Jay (o ia de par puternice pe Nya) cum poţi spune! Cum poţi sa iubesti pe altcineva si nu pe mine! Eu sunt alesul!
Nya (plângea) intelege! Nu te mai iubesc! Te rog! Nu vreau sa recurg la chestii mai rele! (Se incrunta)
Jay:nu! Nu te pot lasa! Nu te las sa fi alaturi de Cole!
Nya:Jay(striga plângând) eu am ales pe cine iubesc! Nu poţi schimba asta! Nu eu, nu tu alegem cu cine sa fim! Ci inimile noastre! Te rog Jay asculta-ma si nu face vreo prostie! (Încearcă sa plece)
Jay :cred ca inteleg... (Lasa capul în jos si lacrimi îi cad pe faţă, dar si picături de ploaie pe parul lui castaniu) sau... Poate nu! Nya nu îţi permit! (Îşi ridica capul si cu o privire naucitoare o prinde pe Nya strâns de mâna)
Nya:Jay lasa-ma! Ma doare! (Vrea sa se elibereze din strâmtoarea lui)
Jay:vei fi numai a mea! (Da sa o sarute)
Nya(nervoasă rău) eu te-am avertizat dar nu mai ascultat! (Îi da un pumn în stomac lui Jay şi fuge)
Jay (se uita spre Nya si începe sa rada ca un psihopat) tu incerci sa scapi de mine nu?! Nu vei scapa draga mea Nyuța!
Nya :te-ai smintit omule! Esti nebun!
Jay :da nebun după tine!
Nya:apa! (Da cu apa in el)
Jay(se fereşte rapid)
Jay o ataca pe Nya, dându-i numai pumni în stomac si in gură, fiind plina toată de răni si invinataturi, nimeni nu o putea ajuta sa scape din furia neastâmpărată a lui, era prea slaba, poate din motivul ca nu putea facea nimic si puterea ei nu mergea si mai ales puterea pe care o avea Jay, si Nya fiind gingasa ca o floare cum poate lovi o floare.... Numai unul fara inimă!
Jay:te-ai saturat ia spune! Spune!!!
Nya(fiind cu capul în jos, din ochii ei curgeau lacrimi de durere, durere sufletească cât si durerea corpului, ea încerca sa se mişte si sa plece)
Jay :hey hey unde pleci!? Unde crezi ca pleci!!! Nu am terminat cu tine încă! (O ia pe Nya de picior si o arunca dând-o cu capul de un copac, miscandu-se spre ea cu paşi înceţi)
Nya(sta rezemata de copac şi îşi pune mâinile în faţa) te rog opreste-te.... Ma doare! (Plângând)
Jay(o apuca puternic de barbie uitandu-se ochii ei) te doare nu!! Te doare!? Dar eu ce crezi ca simteam când te-am vazut ca te sărutai cu Cole! Ia spune.... (Strigând furios)
Nya:îmi pare rău!
Jay:ha? Iti pare rău!? Nu mai spune! (Îi da o palma peste fata lăsându -i semn)
Nya(statea cu capul pe iarba unde căzuse strângând in mana iarba)
Jay:si mie îmi pare rău! Gandeste-te draga mea! Ca eu am suferit o durere mai mare când te-am vazut cu Cole! (Fiind nervos plângea)
Nya (încerca sa se ridice)
Jay:ce e greu nu?!
Nya:Te urasc! (Se rasteste)
Jay:oare ?(se încrunta si cu mana lui mare o ia pe Nya de gâtul ei firav şi o ridica)
Nya (numai putea respira si îi dadea cu palmele in mana lui)
Jay:nu simt nimic... Haide eşti vanata la fata, de nervi sau poate de la bătaia luata?
Nya(îi cadeau lacrimile încet i se închideau ochii)
Jay(o lasa jos)
Nya(respira greu) monstrule!!
Jay(se aseaza la nivelul ei) poate asa te-ai invatat sa nu te pui cu mine nu păpuşă??
Nya(se uita ameţită dar nici chiar asa de ameţită încât sa nu îşi strângă pumnul si cu toată forţa sa îi dea un pumn lui Jay în gura si sa fugă)
Jay(se sterge la gura de sânge) daca nu vei fi a mea nu vei fi a nimănui Nya! (Din instinctul nervos da cu sabia de la spate astfel sa îi vina Nyei în inima)
Nya (cade într-o baltă de sânge)
Nya era pe jos intr-o balta de sânge! O viaţă s-a dus! Jay cum a putut face asta si mai ales cum poate trece peste asta, daca ar afla ceilalţi l-ar omorî! Mai ales fratele ei Kai, un înger s-a dus la locul său... În ceruri ce va urma... Ce are de gând Jay!? El a fost rece si un om fara valoare în acel moment cand a omorât-o pe Nya... 😥😢

Jay:oh nu.. Oh.. Nu ce am facut!!! (Se sperie şi fuge la Nya) Nya trezeşte -te haide! Te rog! (Îi verifică pulsul) nu nu... A murit! (Plângea)îmi pare Rau ca am fost gelos! (Plângea pe abdomenul ei) nu pot trai fara tine! Te vreau inapoi ce a fost in capul meu? (Se uita la fata alba a Nyei ,piela îi era rece dar pe buze avea un zâmbet.... Totuşi era împăcată ca a fost omorata de persoana iubită si nu de altcineva)

Jay:nu nu... O voi vedea înapoi pe Nya!
Niste tunete si fulgere se auzeau si o ploaie ca găleată începea.. Nu numai Jay era supărat si universul îşi arata această nemulţumire!
Jay:ne vom vedea sus Nya... (Zambeste si arată cu degetul spre Ceruri )
Kai:Nyaaa, Jaaaay!
Lloyd :Nyaaaa..
Kai:unde sunt Jay şi Nya?
Lloyd :nu stiu, Jay zicea ca aici e!
Jay(îşi ia pistolul.... Si se sinucide)

Două inimi s-au dus o dragoste care acum sta sa fie in ceruri... Un final tragic nu 😢,nu toate poveştile de dragoste au un final fericit... ,Kai îi caută si cand îi găseşte îi vede cu zâmbetul pe buze si se ţineau de mana... Un moment... Atât de frumos....

Kai:(ţipa speriat) Nyaaa! Surioara!! (plângea si o ia în brate) nu nu... Nu se poate...
Lloyd :Kai ce ai patit !?oh nu... (Vede pe Jay si Nya morţi lasa capul în jos si plânge)
Kai :Nya cum m-ai putut părăsi???
La înmormântare

Se aflau părinţii Nyei, a lui Jay, Sensei Wu si toţi Ninja.... Cerul era negru, si la toţi cadeau şiroaie de lacrimi, mai ales Kai cum poate trece peste asta?!
Slujba s-a terminat Kai a ramas singur cu sora lui, şi îi pune un buchet de trandafir roşii ca focul

Kai:sti astia erau preferati tai... Şi sper de unde esti tu acum sa te vad....şi sa şti ca mie dor de tine! (Pleacă cu lacrimi in ochi)
Pe cele doua pietre funerare scria
"TINERI PORUMBEI, S-AU IUBIT.... SI ÎNCA SE IUBESC.. ÎN VECI AMIN, JAY WALKER SI NYA SMITH (PUTEA FII IN CURAND VIITOARE NYA WALKER) SA SE ODIHNEASCĂ ÎN VECI AMIN! "

The end...


🌀🎆🎇Am făcut capitolul nyasmith156 sper ca ti-a placut! Si celorlalti cititori astept noi ideei! Si ştiu a fost cam prea sadic si trist capitolul, dar vroiam sa fie mai interesant! 🌟😄🎇🎆

Ninjago FactionWhere stories live. Discover now