B.S.H 9.BÖLÜM

829 55 3
                                    

Eğer bir insan yanlızsa  birini bulamadığı için değil,insanlara güveni kalmadığı içindir  birilerine güvenip pişman olmaktan yorulduğu içindir,çok yorulmuş insan dinlenmek ister ,çok kırılmış insan  güvenmek ister. Güvenilecek birini giremeyen insan  yanlız kalmak ister.

Karahan'la. Bir süre daha deniz kenarında oturmuştu hazan denizin sakinleştirici  sesi  onu yatıştırıyordu. Kolundaki saate bakıtı  saat baya geç olmuştu ve emin diki ablası meraktan çatlamıştı telefonunun  arabada olduğunu hatırlayınca  karahan 'a döndü " telefonundan ablamı araya bilirmiyim benimki arabada kaldı "

Karahan hiç bir şey demeden elerini üzerindeki  siyah  ceketin cebine götürdü ardından telefonu hasana uzattı .   Hazan ona uzatılan telefonu aldı  ve ablasının numarasını tuşladı   bir kaç saniye sonra açtığında  ablasına karahanla olduğunu ve en az bir saat içinde evde olacağını  söyledi  telefonu karahan a uzatıp " teşekürler " dedi.

Kumsalda bir süre daha oturdular ve tekrar arabaya döndüler  karahan 'ın arabasını almak için mekana gideceklerini düşünmüştü fakat karahan  'adamlarım aldı ' demişti hazan her ne kadar  adamlarım   kısmına takılmak istemesede " neden bu kadar fazla insan  var etrafında " demişti . Her ne kadar bir şirket yönetsede  rakip şirketler olsada çok fazla adamlar vardı etrafında karhan ise " benim dostum yok denecek kadar az ken düşmanlarım  bolca var"  demiş ve bakışlarını tekrar  yolla çevirmişti  bir süre sonra hazan 'ın evinin önüne gelince  arabadan inmişlerdi " yarın görüşürüz "

Diyerek kendisine yaklaşmış elindeki anahtarı hazan 'ın ellerine bırakmıştı . " görüşürüz "

Hazan evine gidene kadar orada beklemiş ardından adamlarının getirdiği arabaya binmişti  elindeki telefonu  kendine çevirmiş  adamını aramıştı " adam 'ın kim olduğunu bana dosya olarak gönder bir saatin var " .

•••

  Kafenin önüne geldiğimde. Her yerin siyah ve gri balonlarla süslendiğini gördüm  fazla güzel duruyordu.
Arabamı  park edip elbiseme dikat ederek inmiştim  koltuktan siyah  ceketimi  alıp giyindim ceketimin içinde kalan saçlarımı  çıkarttım  üzerimde kırmızı kısa bir elbise vardı  saçlarımı da olduğu gibi bırakmış hafif makyaj yapmıştım.  Çantamıda alıp kafeye adımladım yeşim benden önce  gelmişti  içerisi  daha açılış vakti gelmeden çok fazla kalabalıktı    kerem ve selin daha gelmemişti anlaşılan  içerisinin sıcak olduğunu anlayınca  ceketimi çıkartıp  astım ve yeşime doğru adımladım .

Arkadaşının geldiğini gören yeşim  bir ıslık tutulmuştu  onun tepkisi ile diğerleride gözlerini  hazan a çevirmişti . " Aman tanrım sanırım kararımı değiştiriyorum en güzel sen olmuşsun " diyerek sarıldı hazan' a  " teşekkür ederim " ayrılıp  diğerlerinin yanına oturdu   bir sure onlarla sohbet etti fakat karahan'ın  ona olan sert bakışları onu rahatsız ediyordu .Gözleri  kapıdan giren kerem ve selin 'e kaydı. Karahan in bakışlarından kaçmak için  hızla olduğu yerden kalkıp keremin yanına gitti .

"  sanırım bugün ikinizin üzerinden gözlerimi  ayırmamam gerekecek " diyerek saçlarıma öpücük kondurdu  selin gözlerini devirip bana sarıldı
" kerem senin yüzünden zaten geç kaldık sus bence diyerek kerem trip atıyordu.  " çok güzel olmuşsun canım "  selini süzdügümde siyah bir elbise giymişti "  sende öyle hadi gelin " diyerek  bir masaya oturdular " yamaç gelmiyormu"

" geldi fakat sedef biraz rahatsız  o gelmedi "

Başımı sallayarak onayladım kafeyi süzdügümde   benim arkadaşlarım  yeşimin çevresi ile doluydu  garsonlar hızla masalara servis yapıyordu  gözlerim bu sefer siyah gömlek ve siyah bir pantolon giymiş olan yamaç 'ı buldu  bizi arıyordu sanırım yerimden kalkıp yanına doğru adımladım
"  ah sanırım birilerini arıyorsunuz yardımcı alabilirmiyim "  bakışları beni bulduğunda gülümsedi " Evet lütfen güzel bir bayanı arıyorum  sizden güzel olmasın ama"   gülümseyerek sarıldım " hoşgeldin"  diyerek onuda keremlerin yanına  götürdüm.  Yeşim yanıma gelince olduğum yerden kalktım " zamanı geldi " dedi ve elindeki bardağa çatalını vurarak dikkatleri Üzerin e çekti  herkes yeşim in etrafında toplanmıştı bende biraz geriye doğru adımladım fakat bedenim başkasının bedenine çarpınca başımı kaldırdım  aşinası olduğum siyah gözler buldu gözlerimi  kulağıma yaklaşarak " bugün..fazla güzel sin "demişti derin bir nefes alıp bıraktım neden böyle heyecanlanıyordum  aynı şeyleri diğerleri de söylememişmiydi  bakışlarım hala onda iken gülümseyip yeşime dönmüştü  bende kendime gelip bir adım ileri gittim yeşim ile önceden anlaşmıştık  konuşmayı yeşim yapacaktı  .

BİR SANA HASRET (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now