Nico

117 3 0
                                    

Maten hade dukats fram eller rättare sagt dykt upp från tomma intet. Borden pryddes av alla olika sårets festligheter. Var det nån speciell dag? Det brukade inte vara tårta på vardagar.
" innan ni hugger in så ska jag bara säga några ord" sade Dumbledore- jag borde nog ha brättat det här först dagen men det var inte helt bestämt då, men nu har vi lärare och trolldomsministeriet bestämt oss. I år ska det hållas en turnering i magisk tre kamp. Men i år bara mellan Hogwarts elever.
Alla elevhem började jubla och klappade händerna.
" varsågod att ät" sade Dumbledore och alla högg in i de olika festligheterna.
Efter middagen förklarade Dumbledore att de fyra elevhemmen en efter en skulle få gå och lägga sitt namn i bägaren och att endast de som var över 14 år skulle få delta. Elevhemmen kommer ledas av sina prefekter till bägaren. Först skulle Slytherin gå sen Ravenclaw sen Hufflepuff och sist Gryffindor. Slytherin eleverna reste sig och började gå efter sina prefekter och kom tillbaka allihop efter en halvtimme.
" Gryffindor, Hufflepuff gå till era grupprum så slipper ni sitta här och vänta så länge. Ravenclaw bordet reste sig och bland de ingick jag, Annabeth och Percy.
Alla som ville fick en testament bit och en penna att skriva sitt namn på.  Percy och Annabeth hade lyckats övertyga mig att lägga i mitt namn i bägaren.

Halfblood in the wizard world Where stories live. Discover now