HOGWARTS

1.3K 100 94
                                    

(İlk olarak bir şey demek istiyorum arkadaşlar.
Burada Hemione daha 7,Tom da yeni 11 yaşına girecek.Yani çocuklar.Ilani aşk falan yaptırmam,karışık da konuşturamam.Bunu göz önüne alırsanız sevinirim ayrıca bu bir fanfic olduğu için olmayan büyüler vb  de yaptırabilirim.)

1937

Sonunda Tom'un doğum günü gelmişti.Ona hem yeni yıl için hem de doğum günü  hediye arayınca yorulmuştum

Çilek sevdiğini söylemişti bana,ben de kendi ellerimle ona çilekli yılan görünümlü bir pasta hazırlamıştım.Tabi,büyüden de yardım almıştım.

Bir de yılanı çok sevdiği için yılanlı bir kolye almıştım

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Bir de yılanı çok sevdiği için yılanlı bir kolye almıştım.Tom pek takı takmazdı ama yine de almak istemiştim.

Tom pek takı takmazdı ama yine de almak istemiştim

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Şimdi ise onun yanına gidiyordum.
"Iyi ki doğdunn." diyerek yanağını öptüm.

O da teşekkür edip bana sarılınca mutlu olmuştum.O da bana hediye almıştı.Çilekli bir parfum.

-1 Eylül 1938-

Tom'dan

9 3/4 peronuna gitmem gerekiyordu ama yerini tam olarak bilmiyordum.Bir süre aradıktan sonra buldum
ve trene bindim.

Trene girince soluk sarı saçlar,griye çalan ilahilikteki gözler,kendinden emin bir gülümseme görmeyi tabiki de beklemiyordum.
(MALFOY FEELS)

Onun yanından geçip boş bir yere oturdum ve bir süre uyudum.Okulun en iyisi olmayı istiyordum.Bunu umut ederek uyumaya çalıştım.

Hermione'yi.Onun ipeksi saçlarını,bana bakarken neşeyle gülen gözlerini düşünürken elim kolyeme gitti.Kolyeye biraz daha sarıldıktan sonra cübbemi giyip indim.

Ve ... Aman Tanrı'm.

Devasa büyüklükteki okula baktım.Okulun üstündeki büyük heykelleri,etrafını dikkatle inceledim.Hiçbir şey kaçırmak istemiyordum.Bu okulu büyülü kelimelerle bile tasvir edemezdim.Burası insanın sınırlarını zorlayan mükemmellikte bir okuldu.

Okula girdikten sonra "1.Sınıflar sıraya." Sesini duymamla ben de sıraya girdim.Önüm de kızıl saçlı bir çocuk vardı ve çaprazındaki sarışına "Kapa çeneni Malfoy." dediğinde Malfoy dediği oğlan kızılın yanına gidip birkaç şey söyledi.

 Second Chance // TomioneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum