GİRİŞ

5.8K 229 29
                                    

Mary, tüm dünyanın kullandığı Hello Pal uygulamasını indirip bir serüvene çıkar. Bu uygulamanın amacı, insanların kilometrelerce ötelerindeki  insanlarla iletişim kurabilmesi, birbirlerine bir şeyler katabilmeleridir. Kültürel ve dil anlamında alışveriş yapmaları amaçlanır.

Kişilerin profillerinde uzman oldukları diller, öğrenmek istedikleri diller, yaşadıkları yerler,  milletleri ve ana dilleri gruplar halinde yazmaktadır.

Mary'de değişiklik olacağını düşünüp buraya kaydolur. Fakat kendi resmi yerine internetten bulduğu koreli bir kızın resmini koyar. Koyduğu kız fazlasıyla güzeldir. Uygulamayı keşfetmeye çalışırken karşısına Mark Tuan isimli biri çıkar. O da kendisi gibi Kore'de yaşamaktadır. Oldukça yakışıklı olmakla birlikte Çince'yi ve İngilizce'yi uzman derecesinde bildiğini görmüştür. Hem dil anlamında kendini geliştirmeyi hemde Mark ile arkadaş olmayı amaçlar ve Mark'a mesaj atar. Mark'da kendisine bu kadar güzel bir kızın mesaj atmasından hoşlanmıştır.
Fakat işler düşündüğü gibi gelişmeyebilir.

Keyifli okumalar diliyorum!
Kitabımızın hakları her zamanki gibi JYP binasının altında gömülüdür. Hak ihlali gibi durumlarda başkanımız Park Jin Young olaya el atacaktır. Teşekkürler.

Yavrularım bana soru sormak isteyen ve benimle iletişime geçmek isteyenleri ask.fm hesabıma bekliyorum! Bioma linki koydum. Sizi seviyorum<3

https://ask.fm/tugbagur7

Hello Pal - Mark Tuan | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin