Haikyuu kihívás 1. nap

608 16 7
                                    


Úgy döntöttem, ide írom a kihívást, és nem az életem lapjai közé

Akkor egy hétig fogok kirakni valamit, mindig az aznapi feladatnak megfelelően

1. nap feladata volt írni/rajzolni a kedvenc párosomról

Eléggé nehéz volt, hiszen már írtam egy rövidet AsaNoyáról, de bepróbálkoztam egy újjal

A felénél jöttem rá, hogy túl sok a Noys, de a végére tettem bele Asahit is😆😆😆

Jah, és a kihívást Shirota_Rin-nel együtt ErinCunning-től kaptuk😆

Akkor íme egy AsaNoya😍😍😍

Gsjvdh

  - M-muszáj lesz? - kérdezte a csapat legalacsonyabb tagja félénken. Az oké, hogy vad volt a harmadévesek szerint, de erre még ő sem készült fel.

  - Meg lett beszélve - kacsintott rá bajtársa mit sem törődve barátja egyre csak vöröslő arccával.

  - És honnan szerzed be? - kérdezte reménykedve abban, hogy ezzel kifog rajta, és hagyja a fenébe. Hogy elfelejthetik, és mennek inkább Kiyoko-san után kémkedni.

  - Azt bízd csak rám - csapott a kopaszka a mellkasára büszkén. - Még irigyelni is foglak.

  - Ettől nem kell félnem - motyogta magában, miután baratja faképnél hagyta. Tarkóját vakargatva sétált hazafelé, miközben valami nagyon menő és látványos öngyilkosságon gondolkodott.

  - Milyen volt a suli, kicsim? - kérdezte otthon meglepően magas anyukája a hazaérkező fiútól.

  - Csak a szokásos - lendült a konyhába a fiú ismét vidáman. Tanulmányait félretéve segített anyukájának a házimunkában és a finom vacsora sütésében.

  - Ez nagyon finom lett - mosolyodott el a nő, miután leültek az asztalhoz elfogyasztani művüket.

  - Mert jó szakácsok csinálták - büszkélkedett nem csak magával Noya vigyorogva. Anyukája mosolyogva kisöpört egy kósza tincset fia arcából, mielőtt ő is elkezdett enni.

  - Anya, holnap - kezdett bele a fiú, hogy elmesélje a fogadást Tanakával, majd annak eredményét. Kicsit kínos volt, de a nő türelmesen végighallgatta.

  - Jó éjt, kincsem - köszönt el végül a fiútól anyja. Noya kinyújtózva setált fel az emeletére, ahol egy csomag várta. Benne volt, amire holnap szüksége lesz.

  - Ezzel most ne foglalkozzunk - tolta el az útból, majd a fürdőbe tartott.

  Vizes hajjal ült neki tanulni, ám agya körül csakis a következő nap járt. Így nem tudott a szokottnál jobban se figyelni, úgyhogy legnagyobb sajnálatára hamar ágyba bújt.







  Másnap reggel egy kevéske pírral az arcán bontotta ki a csomagot, melyben egy lány egyenruha lapult. Óvatosan kivette, majd figyelmesen megnézte.

  Igen, érdemes volt ezért a jó minőségű, és csinos ruháért átiratkozni ide. És ahogy a lányokon áll, az maga volt a mennyország a fiú szívének.

  Nem volt mit tennie. Ügyetlenül bár, de felhúzta a szoknyát. Zavarta, hogy nem nyithatja szét a lábát benne. Aztán a lábára rákerült a combzokni, amiben melege volt. Végül az ing fölé a mellényt applikálta magára.

  A fürdőben elvégezte az utolsó simításokat, ami történetesen a haja felfelé meredésének megoldása volt.

  - Elmentem! - köszönt anyukájának mosolyogva, mintha most nem lánynak öltözve menne suliba. Kellett neki elszólnia magát.

  - Tényleg megcsináltad - nevetett rajta "hű" barátja, Tanaka, amint összetalálkoztak a folyosón.

  - Hogy ne csináltam volna? - kértetlenkedett a libero. Neki példát kell mutatnia alsóbbéves csapattársainak, és ez is egy jó módja ennek.

  - N-noya? - érzett az említett egy erős kezet a vállán, és hallott egy hozzá társult mély hangot. Félve fordult meg.

  - Igen, Asahi-san? - mosolyogott rá, mire a fiú elpirult.

  A csapatász nem igazán bírt mit kezdeni a hormonjaival, csam úgy gyűltek benne, nem engedték tisztán gondolkodni, nem engedték normálisan félni.

  Azt vette észre, hogy a folyosó közepén, mindenki előtt lehajol, majd finoman megcsókolja a lánynak öltözött liberot. Amaz megszeppen, de boldogan visszacsókol. Erre várt mióta megismerte Asahit.

  A csengő szakította félbe a szerelmes gerlepárt. Mindketten pírtól vöröslő szemekkel mentek órára. Valahogy ezután már nem érdekelte Noyát, hogy mit gondolnak róla a többiek. Elég volt neki ez, hogy teljes legyen a boldogsága.










Az alkotás eme kép alapján készült:

Igen, ezt az egészet egy ruhás Noya kép alapján írtam, így megengedett félni az erőmet😈😈😈

Anime OneshotokWo Geschichten leben. Entdecke jetzt