Vampires Game Pack

107 7 0
                                    

Yehhuuuu Sul sul ya da ne desem Goo Scavony

# Aslında benim bu kitabı yazmamla ilgili birşeyi açıklığa çıkarmak istiyorum ben insanların yani benim gibi kişilerin bir sims eklenti paketi ya da herhangi birşeyi alırken gerçekten alınacak kadar güzel bir paket mi onu anlatmak istiyorum en azından amacım o.

Şimdiiii başlayalım->>>
Vampir paketi çok güzel bir paket uzun zamandır supernatural tarzı bir şey istiyordum vampirler Late Night ta vardı ama o tarz birşey demek istedim.Eğer bu paket sizde yoksa almanız için  yardım edelim bazı özelliklerden bahsedelim;
Heyecanlısınız değil mi?!Mesela benim çok sevdiğim şey puanlar kazanıp  Master Vampire falan oluyorsunuz.Siminiz kendi vampirlik aşamasını arttırabilmek için; düello yapıyor Vampir ilmini okumak ya da diğer vampirler tarafından eğitilmek gibi vampirlik aşamalarını arttıracak harika yeni yollar elde ediyor.

Vampirlik seviyenizi arttırmak sizlere eşsiz ve çeşitli doğaüstü güçlerin kapısını açacak: Yarasaya dönüşmek, simlerin akıllarını kontrol etmek, karanlığın içine karışmak, vampirlere özgü süper güç ve çok daha fazlası! Ancak dikkat etmelisiniz, he...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Vampirlik seviyenizi arttırmak sizlere eşsiz ve çeşitli doğaüstü güçlerin kapısını açacak: Yarasaya dönüşmek, simlerin akıllarını kontrol etmek, karanlığın içine karışmak, vampirlere özgü süper güç ve çok daha fazlası! Ancak dikkat etmelisiniz, her çıkış aynı zamanda bir düşüş getirir. Yani dengeyi korumak için her bir süper  açtığınızda bir de zayıflık seçmelisiniz.

Derisi ince Vampirler onları güneşe çıkmalarını zorlaştıracak kolaylıkla tutuşabilir bir cilde sahip olacaklar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Derisi ince Vampirler onları güneşe çıkmalarını zorlaştıracak kolaylıkla tutuşabilir bir cilde sahip olacaklar. Ayrıca etrafındaki dostlarını atıştırmalık olarak görmek istemeyen Simler her zaman Plasma meyvesini tercih edebilecekler.  Aksi halde  diğer simler onları garip sosyal durumlara sokacak kontrol edilemeyen tıslamalardan dolayı acı çekebilirler...

Şimdi, tüm bu harika güçler arasında seçim yapacağınız için üzülüyor musunuz? Daha fazla üzülmenize gerek yok çünkü neredeyse tüm vampir güçlerini ve zayıflıkları; araştırma, deneyimleme ve düello yoluyla elde edebileceksiniz hatta maksimum vampirlik seviyesine çıksanız bile! Ama bir sıkıntı var. Hangi güçten başlayacağınıza karar verdiniz mi?

The SimsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin