Vintage Glamour Stuff Pack

76 4 0
                                    

The Sims 4'ün dokuzuncu eşya paketi olan Vintage Glamour (perfecto bir eyşa paketi)dan bahsedeceğimmm.

TS4Vintage Glamour ile birlikte Simleriniz lüks bir yaşama merhaba diyor. Simlerinize birbirinden şık klasik kıyafetleri(açıkçası çok beğenmesemde) ve aksesuarları denetin. Daha sonra da güzellik masasında(ona beyhudelik de diyorlar) makyaj yapın. Siminizin evini yüksek kalitedeki mobilyalar ile döşeyin(eşyalar çok güzel buna bir laf edemiyecüüm) ve hatta bir uşak bile tutabilirsiniz(BUTLER!!)

Özelliklerideee;

Holywood'tan esinlenerek tasarlanmış zamana meydan okuyan klasik kıyafetler. Parıl parıl parlayan elmas takılar(baya parlıyor jsjaj) ve büyüleyici saç stilleri(tam zengin işi) sayesinde nereye giderseniz gidin tüm bakışlar Siminizin üzerinde olacak.

Yepyeni güzellik masası. Simleriniz dışarı çıkmadan önce güzellik masasını kullanabilir ya da charisma'sını artırmak için pratik yapabilir.Bu arada bu makyaj bir gün boyunca suratında kalıyor.

Kişisel uşak tutun. Zili çalın ve iş süresince kalıcı olarak evinizde kalan uşak ayağınıza gelsin. Uşaklar yemekleri yapar, ortalığı süpürür, ziyaretçileri karşılar ve istenilen hemen hemen her şeyi gerçekleştirir. Uşaklarınızı zaman zaman övmeyi unutmayın çünkü bu onların işleri daha hızlı yapmasını ve Siminizin de daha lüks bir yaşam sürmesini sağlar.Bir uşak için gerekenler PARA ve BİR YATAK!

Hepinizi çok seviyor ve selamlıyorum bir sonraki bölümde görüşmek üzere! ^-^

The SimsKde žijí příběhy. Začni objevovat