Gizemli Windenburg

495 20 3
                                    

Herkese merhaba!
Şimdi okuyacaklarınız sizi şaşırtmış olabilir ama bu bir gerçek hikaye ve Get Together ne kadar gereksiz birşeymiş dedirtmeyecek birşey.
Evet başlayalım;
Herşey bir evde başladı (en üstteki labirent ev) orada Lady Mimsy ve Lord Bernard yaşıyordu herşey normal gibi gözükebilir ancak Lord Bernard sorunlu bir ressamdı ve Mimsy nin ressimlerini çiziyordu bir tablosunun açıklamasında portrenin öldüğü hün çizildiği söyleniyor ve resme baktığımızda hiçte mutlu görünmüyor.Bir ipucu olarak (kocasının öldürdüğü hakkında) bu evi ziyaret ederken şöminenin yanına geldiğinizde simleriniz kötü birşeyin koktuğunu ifade ediyor.
Bunun ne demek olduğunu birçok kişi bence anladı yoksa Lord Bernard onu ŞÖMİNEDE YAKTI MI?
Da da da daaaa
Bir ipucu daha Mimsy'nin hayaleti için "Cause of dead:FİRE" yazıyor yani Mimsy'nin ölüm nedeni ateş!!!
Da da da daaaa
Bir bilgi söyleyeyim ben sizlere... Bence Mimsy çocuk istedi ama Bernard traitinden dolayı onunla kavga etti ondan sonra hep kavga ettiler ettiler Bernard bıkkın hemmmen bir kadın bulup ilişki yaşadı Mimsy'nin traiti de kıskanç olduğundan da işler kızıştı sonra bu adam bunun resmini tam yapıp bitirdiğinde Mimsy şöminenin orada ısınıyordu taaki o ana kadar Bernard onu itene kadar
Ahahahhagaagahahahah kötüyüm ben kötüyüm diyene kadar ama Mimsy'nin ilişkilerini bakıcak olursak başka bir adamla hafiften bir ilişki yaşamış hımmmm bu düşündürüyor ayrıca Bernard'ın da suda boğulup ölmesi de şaşırtıyor bu Bernard Mimsy'i öldürünce bence O Mimsy'nin ilişki yaşadığı adam bunu suda boğdu sonuç olarak iki katilimiz var.

Eğer gerçeğe dönücem olursak bu olay gerçekten olmuş kadının adı Lady Shallot bu bir prenses ve Windenburg deki parti yapma alanlarından bir tanesine dikkat ederseniz ora aslında eski bir kale işte ya diyeceksiniz ve Lord Bernard'ın adı Lord Bernard Escargot Shallot IV ve sims bence bütün böyle şeyleri araştırıppp oyuna düzenliyor. Küçük bir bilgi daha eğer yukarıya koyduğum fotoğrafta sol alt köşedeki adaya bakarsanız o evlerden birinin denizinde deniz cinavarımız var.
Şimdilik bu kadar sağlıcakla kalıııııın
-/-T.K.

The SimsWhere stories live. Discover now