Capitolul IV Comandantul.

1.6K 94 8
                                    

Guys, capitolul este repostat, imi pare tare rau ca l-am sters pe cel original, nu stiu cat de bun este acesta, dar spersa va placa. va astept cu voturi si pareri. SI inca odata imi pare rau.

SoulShadow(Nykoleta)

PS. Ca deobicei dati play la melodie si enjoy.

____________________________________________________________________________

Si daca ar fi, s-o iau, din nou de la-nceput
Daca ar fi, sa mai trec, prin tot ce am trecut,
Sa gresesc, sa platesc, sa nu stiu ce-mi doresc
Le-as face la fel, si sigur as visa, fix la fel.

John Silver Pov. 

Dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap. M-am asteptat la asta din moment ce am baut atat de mult la Robert acasa. Mi-am facut repede o cafea tare la care am pus multa sare, ca sa imi treaca mahmureala. Nu de alta dar astazi am o conferinta foarte importanta cu Comandantul. Nu vreau sa o dau in bara, asa ca mai bine sunt pregatatit. Mananc repede ceva, ma imbrac la costum si ies din casa. Intru in masina si in cateva minute ajung la sediu. 

Cum intru in birou deschid laptop-ul si imi apare logo-ul agentiei. Ma loghez repede si imediat imi apare ca ma suna Comandantul. Imi musc buzele si imi netezesc parul ca sa par cat mai prezentabil. Multi spun ca nu e bine cand ajungi sa faci o conferinta cu Comandantul, se zvoneste ca este un tip dur, ca te poate face sa te scufunzi in adancuri cat ai zice peste.

Apas butonul verde ca sa ii raspund, si sunt intampinat de fata serioasa a lui. Este un barbat cam pe la  patruzeci si cinci de ani, imbracat la costum si cu o cuta in dreptul sprancenelor, hmm sa speram ca totul o sa iasa bine. 

-Agent Silver!

Inghit in sec automat cand ii aud vocea guturala si dura, si imi fixez mai bine nodul al cravata. La dracu, am dat de belea?
-Sa traiti!

Isi da ochii peste cap si isi impreuneaza mainile pe masuta, ma priveste cautator pentru cateva secunde, apoi vorbeste.

-Nu am primit un raport de la tine de o luna, aproape doua. Pot sa stiu de ce.

Ma indrept pe scaun si ma aplec pe camera ca sa pot sa il vad mai bine, si sa ma vada si el. De fapt sa vada si el ca nu imi este frica de el si ca mai bine nu s-ar juca cu mine.

-Nu am vazut rostul, subiectul nu a facut nimic notabil, in ultimile trei zeci de zile. De cand Bonito s-a dat la fund, apele sunt linistite, va asigur ca de indata ce voi primii vesti care sa schimbe cu ceva misiune am sa fac un raport.

Isi linge buzele si ma priveste ganditor pentru cateva secunde. Simt cum nervii imi sunt intinsi la maxim, si simt nevoia sa pocnesc ceva.

-Bonito asta, numele lui real este Robert Silver nu? Fratele tau...?

Imi inchid ochii si oftez din toti ranunchii, sper ca nu are de gand s faca ceva in legatura cu asta, pentru ca ma jur nu mai tin cont de faptul ca el imi este superior si se duce la mama dracu daca se leaga de fratele meu.

-Da, este adevarat, Robert este fratele meu, dar nu am de gand sa fac ceva impotriva asta. Cand am intrat in misune mi s-a asigurat faptul ca el va fi lasat in pace, daca ii bag pe ceilalti implicati in mafie, la inchisoare.

-Raven, numele meu este Raven Smith.

Imi spune de parca m-ar interesa pe mine cum il cheama, atat timp cat se leaga de fratele meu, e un nimic in fata mea. Raven se apleaca mai mult spre camare ca sa ma priveasca mai bine si ca sa aiba un impact mai mare asupra mea si vorbeste :

Cenușă [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum