Capitolul XIV Demaged.

666 53 0
                                    

La multi  ani guys! Sper ca nou an sa fie unul minunat pentru voi!

Imi pare rau ca acest capitol vine atat de tarziu,  dar pur si simplu am simtit ca nu mai am motivatie sa scriu.

Dar am revenit cu forte noi si sper sa mai fiti si acum langa mine si langa personaje, sper din suflet  sa va placa acest capitol si sper din suflet sa si comentati, sa imi lasati parerea si eventual daca ceva nu este pe placul vostru sa imi spuneti.

Ca deobicei play the song (doar daca aveti peste 16 ani pentru ca este necenzurat) and enjoy the reading.

Love you guys so much!

SoulShadow(Nykoleta)

________________________________________

John Silver Pov.

Intuneric.

Intuneric si durere este tot ce pot sa vad si sa simt la momentul actual. Nu stiu unde sunt, si nici cata bataie am luat pana acum. Tot corpul imi este intr-o amorteala continua. As vrea sa fie Alessia cu mine, sa ma i-a in brate si sa imi sopteasca ca totul o sa fie bine.

Sa imi sarute ranile si sa aiba grija de mine, asa cum si eu intentionam sa am daca nu se intampla ce s-a intamplat.

As vrea sa stiu ce stare am, as vrea sa ies dracului de aici si sa am grija de bastarizii astia odata pentru totdeauna.

Dintr-o data toate lumninile se aprind iar eu imi inchid ochii putin ca sa nu ma orbeasca lumina brusca. Imi simt ochii umflati si probabil ca sunt vineti acum, dar ceva nu e in regula cu corpul meu si nu pot sa imi dau seama ce.

-Ohh,Silver dar ce onoare sa te avem constient printre noi astazi.

Simt cum ma bufneste rasul, nu ca as putea sa rad sau chestii , la cate droguri au bagat in corpul meu ma mir cum inima mea mai rezista.

-Sa te duci la dracu.

Reusesc sa pronunt insa nu stiu cat de tare s-a auzit , sau daca intradevar s-a auzit ceva iesind din gura mea.

Nu trebuie sa fiu geniu ca sa imi dau seama ca urma sa mi-o iau asa la greu. Nu cred ca au trecut mai mult de doua minute si am simtit piciorul unei gorile direct in coaste.

Ma chircesc si gem de durere, insa refuz sa cooperez, la ce bun? Oricum cel mai probabil nu o sa ies viu de aici.

Un alt picior si-a facut loc spre rinichii mei si cativa pumni mi-au vizitat fata. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca nu aveam sa fiu tinut in puf.

La ce naiba m-am gandit? Ca o sa ma trezesc intr-o camera de hotel de cinci stele? Ca o sa am micul de jun la pat si ca mai tarziu o sa stau la taifas cu bulangii astia?

-Silver, Silver, Silver, ce sa fac eu cu tine acum hmm? Chiar nu credeam ca esti o muiere cand vine vorba de bataie.

Daca nu ma durea tot corpul i-as fi dat o replica sa ma tina minte toata viata sau cel putin sa ma bata pana cand imi pierd cunostiinta.

Asa ca doar am preferat sa raman nemiscat pe asfaltul rece incercand in acelasi timp sa ma tin treaz cand tot corpul imi spune ca vrea sa i-a o pauza.

Nu inteleg de ce ma tine inca in viata, mi-am indeplinit scopul, Alessia e bine, la fel si micutul Matt cat si Eliza, fratele meu este fericit acum, iar eu pot sa mor in pace.

-De ce nu ma omori ?

Ii raspund cand simt ca sunt in stare si scuip sangele pe podea. Bastardul se apleaca cat sa fie nas in nas cu mine si ca sa imi arate el mie ce sef e.

-Pentru ca , Silver....

Pune accent e numele meu de familie si asta ma enerveaza la culme, pentru el sunt Pesadilla fie ca vrea fie ca nu. Fie ca sunt agent FBI sau nu.

De cand am intrat sub acoperire in mafie stiu mai multe decat oricine altcineva, si am suficiente dovezi cat sa ii ingrop pe toti pentru toata viata. Asa ca da, ce mai probabil asta e motivul pentru care nu m-au omorat inca.

Sau poate ca e indragostit de mine cine stie? Nu poti niciodata sa fii sigur de orientarea sexuala a celor care sunt in mafie, se mai strecoara si papusele din astea.

-...Tu ai ceva ce vreau , asa ca nu o sa te omor pana cand nu imi dai acel ceva.

Imi ridic sprancenele spre el usor derutat, ce pot sa am eu si el sa vrea? Nu e ca si cum ar vrea sa intre in FBI nu? Asta ar fi o noutate, un cap de mafie sa vrea sa fie agent FBI, mda posibil, asta poate pe la 60 de ani dupa ce isi ispaseste anii pe care o sa Ii i-a pentru faptele pe care le-a comis cand era in mafie, asta daca o sa mai iasa de acolo.

-Poti sa ma omori de pe acum, orice informatie sau lucru crezi tu ca am si vrei cu atat patos, nu o sa il ai. Nu o sa scoti nimic de la mine amice.

Vad culorea de pe fata I se schimba, de la galben, la albastru, violet, roz si apoi rosu din cauza furiei si mai ca as rade daca as putea.

Ma pocneste in fata din nou. Nu stiu ce naiba are cu fata mea, dar infine mai bine fata decat altceva.

****

Robert Silver Pov. ( Stiu ca v-a fost dor de el!  )

-Cum adica nu poti sa il gasesti?!

Cateva priviri se ridica din fata monitorului si ne privesc curiosi. Smith ma priveste urat si isi strange palmele in pumni. De cand John a fost rapit in schimbul baietelului meu al sotiei mele si al Alessiei simt ca innebunesc.

Nu stiu cum viata mea a luat o asemenea intorsatura, dar sunt in stare sa fac orice pentru fratele meu.

Iar daca tipul asta ma mai tine mult pe uscat fara sa stiu nimic, jur ca o sa il pocnesc pana cand il bag in spital.

-Tonul, Silver! Aici nu suntem in mafie.

Deci tipul asta tine cu tot adinsul sa ma scoata din sarite jur. Sunt sigur ca imi poarta pica ca nu sunt si eu la racoare alaturi din Gato, din cauza fratelui meu care mereu m-a aparat chiar daca eu am fost baiatul rau din familie.

-Uite ce-i. Nu am timp sa stau sa ma cert cu tine. Este posibil ca John sa nu mai fie in tara, ce mai probabil cel care l-au luat a trecut deja granita, am niste piste care duc spre Mexic , dar nu este nimic sigur.

Tonul lui rece si usor fortat imi face sangele sa mi se scurga pana in talpi, daca john este scos din tara lucrurile se complica si mai mult.

Va trebui sa contactam fortele speciale de acolo si sa lucram cu ele. Si nu este o noutate ca America si Mexic nu s-au inteles niciodata cum trebuie.

Ma sprijin obosit pe scaun si imi prind puntea nasului cu degetele. Simt cum toate puterile ma lasa, FBI nu a mai aflat nimic, CIA-ul nu vrea sa se bage, iar jumatate din banda mea este a racoare, deci nu pot afla nimic pe cont propriu.

Cum dracului s-a ajuns aici? Mi-am petrecut ani dorindu-mi sa il omor pe John, iar acum cand il am din nou in viata mea si toate problemele noastre sunt rezolvate, se intampla asta.

Raven Smith ma priveste atent si eu incerc sa nu ma arat iritat de privirea lui. Isi incruciseaza mainile pe masa si se apleca peste ea ca sa ma faca pe mine atent.

-Stii ce Robert Silver? Daca nu ai fi fost in mafie poate ne-am fi inteles mai bine.

Ma bufneste rasul atat de tare incat ma tin cu mainile de stomac si ma ridic usor de pe scaun ca sa imi controlez rasul. Cine dracu se crede asta pana la urma? O fi el comandantul Smith, dar asta pentru John. Pentru mine e doar un gabor idiot.

-Iar tu daca nu ai fi fost un gabor jegos, poate nu as mai fi tentat sa te pocnesc.

Ma ridic de la masa si vad ca tentativa de zambet pe care o avea se rispeste de pe fata lui. Asa si trebuie, se crede prea interesant si ma calca pe nervi.

-Suna-ma cand ai ceva informatii si ceva actiune ca sa il avem pe John inapoi, pana atunci nu imi mai irosii timpul.

Imi i-au jacheta de pe scaun si ies din biroul central al FBI-ului.

O sa il salvez pe John, chiar daca este ultimul lucru pe care il fac.



Cenușă [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum