Capitolul XVI Recovery.

709 54 5
                                    


Hellau, imi pare atat de rau ca nu m-am tinut de promisiune , stiu ca ar fi trebuit sa postez in fiecare luni si duminica, dar am constat ca nu pot, va rog sa ma iertati, nu asa  ca a fost intentia mea.

Nu pot sa va promit ca voi posta in fiecare saptamana, dar voi incerca sa postez macar la fiecare doua saptamani, probabil marti sau miercuri.

Fara alte scuze, va las cu capitolul, dati play la melodie, enjoy si sper sa imbi faceti micuta placere de a lasa si un comentariu.

Va pup si va iubesc SoulShadow(Nicoleta)

PS. 1k followers? that's sick! I owe all of this to you, my fans!

_____________________________

Urmatoarea data cand am deschis ochii am constat ca am mai multa stapanire pe corpul meu. Inca ma dor toate oasele si toti muschii dar nu ma mai simt ca si cum as fi drogat. Nu ma ma simt de parca toata lumea se invarte cu mine.

-Oh te-ai trezit.

Capul imi zvacneste in directia din care s-a auzit sunetul surprins sa il vad pe Martin cu un ochi vanat si cu un zambet stramb.

-Martin, arati ca dracu.

Este singurul lucru pe care il spun si observ cum il bufneste rasul.

Imi dau ochii peste cap si ma ridic in sezut. Toate oasele ma dor si imi dau seama cat de asol e sa dormi pe ciment.

Lasand la o parte faptul ca "miraculos" Martin este in aceeasi "camera" cu mine, intrebarea este de ce? Ce dumnezeu s-a intamplat?

-Nu-mi spune ca asta este planul lui Raven sa ma scoata de aici!

Daca Raven l-a trimis pe Martin atunci e clar, o sa ma putrezesc aici.

-Normal, iubitule cum poti sa te indoiesti asa de mine?

Isi duce mana la inima si mimeaza o mina de inima franta, si ca sa fiu sincer nu stiu cum de a reusit sa ajunga unul dintre cei mai buni luptatori si antrenori pe care ii are FBI-ul la momentul de fata.

-Dar ce nu stii, este ca , baiatul asta are un cip instalat sub piele, iar in acest moment sunte localizati pentru a fi salvat, da, da stiu sunt un destept, poti sa ma pupi daca vrei.

Sper sa aiba dreptate, pentru ca mi-ar face bine niste mancare si ceva ceai fierbinte mai presus de toate, mi-ar face bine o baie, put ca dracu, si lasati-ma sa va spun, nu e un sentiment prea placut.

-O sa iasa urat cand or sa apara astia, crezi ca esti in stare sa te lupti macar un pic?

Ma ridic de jos usor ametit, nu stiu cand am fost dezlegat de pe scaun, sau cand am adormit, sau cand au terminat ei cu toti pumnii si picioarele pe care le-am simtit in coaste, ficat, si alte organe vitale, inca mai am nevoie de ele, idiotii dracului!

Incep sa ma clatin si Martin sare sa ma ajute sa raman picioare.

-Usurel batrane, ce dracu ti-au bagat astia in sistem de esti asa de ametit?

-Mai spune-mi odata asa si o sa vezi tu batran, cand o sa zaci in spital cu picoarele rupte.

Il aud cum chicoteste si simt cum sangele imi clocoteste in vene, are noroc ca abia pot sa ma misc, ca altfel ar fi fost vai de pielea lui.

-Alessia cum e? Stii ceva?

Nu m-am putut abtine sa nu il intreb, ea a fost in mintea mea in tot acest timp. Cred ca a fost singurul lucru care m-a faut sa vreau sa stau pe linia de plutire, daca nu ar fi fost ea sunt sigur ca nu as fi rezistat atat amar de zile.

Cenușă [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum