Prolog.

3.8K 175 18
                                    

Hey guys! Da prologul este insfarsit postat dupa atat timp de asteptare, imi pare rau ca v-am pus sa asteptati atat de mult timp :) Este foarte scurt, dar necesar pentru a intelege actiunea, sper din tot suflet sa va placa. 

Si vreau sa va rog frumos sa comentati la sfarsit ca sa stiu ce fac, sunt foarte nesigura si de multe ori am vrut sa sterg povestea, asa ca orice comentariu ma ajuta sa scriu in continuare. 

Enjoy vote, si nu uitati sa comentati! 

Va pup. 

SoulShadow(Nykoleta)

PS.  In poza, Amelia :)  

___________________________________________

Introducere in trecut.

Jhon Silver Pov.

-Dar te iubesc Jhon, te rog intelege asta, doar ca…Robert…

Izbesc paharul de whisky pe care il am in mana de perete si Amelia tresare, ar face bine sa inceteze sa mai spuna cacaturi inainte sa imi pierd cumpatul. Cum dracului indrazneste sa afirme un rahat ca asta?

-Doar inceteaza cu cacaturile Amelia, nu ma iubesti, nici pe mine nici pe Robert, tot ce vrei sunt banii lui, si spatele lui pentru ca este intr-o banda.

Am vazut lacrimile pe fata Ameliei, si nu, nu m-am mai simtit ca un nenorocit pentru ca ii vad fata aia dragalasa in lacrimi, mi-a luat mult timp sa imi dau seama cat de parsiva este, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

-Nu impresionezi pe nimeni cu lacrimile astea de crocodil, nu inteleg cum ai reusit, ahh am fost un prost, ai vrut sa prinzi doi iepuri dintr-o lovitura, unul pentru placerile personale si unul pentru bani, ma scarbesti.

Ma apropii de ea si o imping in perete, ii prind barbia intre degetele mele si o privesc cu atentie.

-Fii atenta la mine, daca nu te indepartezi de fratele meu de buna voie, il voi indeparta eu de tine, si nu cu frumosul.

Ii dau drumul si simt cum palma ei face contact cu obrazul meu, rad si o las sa se indeparteze de mine cu miscarile ei din solduri care ar inebuni orice barbat pe o raza de un kilometru, dar nu si pe mine, nu inca odata.

-O sa regreti pentru asta Silver.

Da da, continua sa visezi papusa. Dupa ce tranteste usa in urma ei o incui si ma las sa cad pe canapea privind tavanul. Amelia nu va stii ce a lovit-o daca nu se indeparteaza de fratele meu.

***

-Jhon, intelge odata, Amelia este logodnica mea, nu te iubeste.

Suiera Robert printre dinti pregatind sa imi coloreze fata in orice moment. Ranjesc, pacat pentru el ca stiu prea bine cum sa pun gaz pe foc si cum sa il intarat, asta e intentia mea, stiu prea bine ce fel de femeie este Amelia, si daca solutia de al scapa de ea, este sa ma urasca toata viata, atunci accept asta cu cea mai mare placere.

-Ce frate, iti este frica ca m-ar putea alege pe mine?

Zambetul dispretuitor atat de tipic imi infloreste pe fata si stiu ca asta e picatura care a umplut paharul pentru Robert.

Pumnul lui face contact cu fata mea, odata, de doua ori…pana cand la un moment dat pierd sirul si simt ca nu ma pot ridica de la pamant nici daca as vrea.

-O vorba sa mai spui si te bag in spital!

Trebuie sa recunosc ca vorbele lui au lovit direct unde trebuie, doare sa iti vezi propriul frate cum se intoarce impotriva ta doar din cauza unei femei. E greu sa vezi cum ani in care ati fost practic de nedespartit sunt acum sfarsiti din cauza unei femei care stie cum sa isi fataie fundul si sa miorlaie.

I-am vazut cum imi intorc spatele si pleaca si am simtit cum sangele imi clocoteste sangele in vene, propriul meu frate alege o femeie in locul legaturii de sange.

“Elimina tinta Silver!”

Aud prin casca minuscula implantata in ureche si imi duc mana in spatele blugilor, scot pistolul, il incarc si trag.

Amelia cade in bratele lui Robert care striga la ea sa nu inchida ochii, ii aud vorbele si pufnesc, cat de bine si-a jucat rolul, pana la sfarsit.

Ma ridic cu greu din locul in care sunt si scancesc cand imi simt toata fata umflata.

-Buna treaba agent Silver, vin-o la sediu sa avem grija de ranile tale.

Imi scot casca din ureche si o strivesc cu piciorul, oare emerita pierederea fratelui meu pentru binele populatiei? Sa speram ca da.

Cenușă [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum