Capitolul XVIII Sub pielea mea.

830 51 6
                                    

Hey guys! Imi pare atat de rau ca a trebuit sa asteptati aproape doua luni sa primiti un capitol nou de la mine, dar am avut cateva probleme de familie care au necesitat atentia mea suta la suta, si apoi a fost si scoala care ma seaca de toate puterile, si nu ma ajuta cu nimic ca trebuie sa imi termin si lucrarea de diploma. .. dar acum am prins ceva timp liber si am reusit sa fac un capitol micut pentru voi. 

Sper din suflet sa va placa si sa mai fiti alaturi de personaje si de mine, desi am fost ceva mai ocupata in ultimul timp. 

Sper sa si comentati daca vreti, si ca deobicei dati play la melodie, enjoy, vote, comment, and maybe comment. 

Va iubesc mai! :* 

 SoulShadow(Nykoleta) 


Ps. Nu uitati sa aruncati o privire si la pagina de facebook a trilogiei si sa dati un like! 

https://www.facebook.com/TrilogiaMafia/?ref=bookmarks

________________________________

John Silver Pov.

-Te iubesc John Silver.

Imi ridic brusc privirea si ii intalnesc ochii maronii sticlosi privindu-ma cu, intradevar dragoste. Pentru cateva secunde nu mi-a venit sa cred ca a spus ca ma iubeste, adica nu avem tocmai chiar cea mai buna istorie, dar aceste cateva saptamani de cand i-am promis ca voi face tot ce imi sta putinta ca sa o fac fericita, au fost cele mai frumoase din viata mea.

Ma simt de parca a rasarit insfarsit soarele si in viata mea, ea ma completeaza, ea de sens vietii mele, cum as putea sa traiesc fara ea, cand ea imi da viata de fiecare data cand zambeste?

Ii cuprind fata micuta cu ambele maini si o privesc in ochi, ma pierd in ei, ma innec si revin la viata doar ca sa ma innec din nou in ei.

-Mai spune-mi odata.

Vocea imi este soptita si gatuita de emotie, ma comport ca o fufa, dar cand o zice ea pur si simplu simt de parca am calcat cu picioarele in rai. Alessia doar chicoteste si imi cuprinde si ea fata cu mainile ei micute atingandu-ma peste tot pe fata parca incercand sa imi memoreze trasaturile.

-Te iubesc John Silver, te iubesc cum nu am crezut ca voi iubii vreodata pe cineva.

Imi lipesc aproape imediat buzele de ale ei si o intind pe canapea avand grija sa nu imi las greutatea peste corpul ei subtire.

O sarut de parca nu am mai sarutat nicodata alta femeie, buzele mele le framantau pe ale ei, le lingeau, le sugeau si le muscau facand-o pe micuta de sub mine sa se foiasca si sa scoata sunete care sa imi faca pantalonii brusc cu doua, trei numere mai mici.

O las sa respire si imi mut buzele sub maxilarul ei aplicand acelasi tratament, urcand spre ureche. Depun mici saruturi in spatele urechii, apoi ii apuc cu dintii lobul urechii si o aud cum gafaie. Hmm cred ca incepe sa imi placa, vreau sa fac sa geama, sa scaneasa, sa se foiasca in bratele mele de placere, vreau sa ii simt pielea fina sub degetele mele aspre, vreau sa o simt incolacita de corpul meu, vreau sa fim un intreg.

Degetele ei subtiri se baga in parul meu si trag de el tare facandu-ma sa marai la senzatie, e felul ei de a-mi arata ca ii place ce fac, sunt sigur.

Nu am crezut vreodata ca voi ajunge intr-o asemenea pozitie cu fata care mi-a luat pur si simplu mintile doar cu o singura privire.

Toate lucrurile frumpase care mi s-au intamplat in viata mea au fost urmate de dezamagiri , nu pot sa nu ma gandesc la asta si acum, desi stiu ca Alessia este diferita, nu pot sa scap de rodul acela de indoiala care mi-a incoltit sufletul de cand a murit Amelia, a fost ca si cum inima mea s-a inchis si nu a mai vrut sa bata pentru nimeni, pana acum cateva luni cand am pasit in acea sala de sport.

M-am blocat pur si simplu in acei ochi ca si ciocolata care aveau o sciliprie ce mi-a facut inima sa o i-a la goana , fara nici un fel de problema. A fost singura femeie care m-a facut sa imi pierd cuvintele, sa nu pot sa leg doua cuvinte in fata unei sali de sport plina de adolescenti hormonali.

-Poate ca ar fi mai bine sa ne oprim cariña.

Soptesc in urechea ei si o aud cum scanceste. Dumnezeule mare nu am exercitat niciodata atat control asupra mea cand a venit vorba de sex. Ea nu merita o partida rapida pe canapea de parca ar fi o tarfa ieftina. Nu, ea merita mult mai mult, mertia ceva special.

Mertia lumanari, flori, ciocolata si toate tampeniile la care fetele in ziua de azi viseaza, daca ar vrea i-as da si luna de pe cer, atat de "pizda" sunt cand vine vorba de ea. O sa fie moartea si viata mea in acelasi timp. Un paradox pacatosc care ma lasa fara aer de fiecare data cand scanceste la atingerea buzelor mele pe pielea ei.

-Serios? Sunt chiar atat de urata, incat nu vrei sa te culci cu mine?

Tremurul din vocea ei imi face capul sa mi se ridice brusc de la gatul ei, unde pana acum am depus mici saruturi si l-am alintat asa cum imi place mie.

Are lacrimi in ochi, si asta imi face stomacul sa se stranga, ii dezlipesc parul de pe fruntea usor trasnpirata si ii sterg cele cateva lacrimi care au reusit sa cad ape obrajii ei rosii, nu stiu daca de suparare sau rusne.

-Cariña... cum poti sa crezi asa ceva? Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ultimii ani.

O ridic de pe canapea si o asez in asa fel incat sa fie in poala mea, ii vad pupielele dilatate si nu pot sa nu ma simt mandru de efectul pe care il am asupra ei. Este ca si cum pentru ea nu exista altcineva in afara de mine, si ma simt al dracului de posesiv.

Tot la fel de posesiv ii cuprind buzele-i umflate intr-un sarut lent si sensual, mainile mele bagandu-se adanc in parul ei, iar limba mea exploreaza lenesa gura scotand de la ea sunete care ma fac si pe mine sa imi pierd cumpatul.

O simt cum incepe sa isi plimbe mainile pe corpul meu, pe piept, abdomen si apoi lasandu-se in jos spre locul care arde pur si simplu. Ma apasa usor cu palma si nu pot sa nu marai, imi afund dintii in buza ei si se desprinde de mi ne incepand sa ma maseze peste pantaloni.

Gafai si imi las capul pe spate lasand-o cateva minute sa faca ce vrea cu mine, mainile mi se strang pe talia ei si sunt sigur ca o sa lase urme.

O opresc cand simt ca nu mai pot si imi sprijin fruntea de a ei gafaind acum la fel de mult ca si ea.

-Te iubesc chica, sa nu uti asta .

Cenușă [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum