O perioadă urâtă din viața mea

65 6 0
                                    

          "Pe omul apropiat îl înțelegi pe deplin doar atunci când te desparți de el."(I.S. Turgheniev)
      Totul a început într.o zi de iarnă. Acea zi avea să fie începutul unui dezastru,începutul a ceva urât care pe mine m.a marcat. Niciodată nu mi.am putut imagina ca pot fi controlată şi intimidată. Este adevărat ,atunci când îți place de cineva ,crezi că persoana respectivă este fără defecte,dar de cele mai multe ori este exact opusul. Din păcate,realizăm prea târziu,după ce am fost jigniți sau umiliți. Aşa mi s.a întâmplat şi mie. Am cunoscut un băiat ,care la prima vedere părea că este tot ceea ce aveam nevoie. La început era totul frumos,aproape perfect. După câteva luni am observat că este violent cu anumite persoane şi am încercat să mă detaşez,dar nu am putut. Țineam foarte mult la el. Am încercat să.l înțeleg de ce se comportă aşa,am vorbit cu el şi mi.a promis că nu o să mai fie agresiv. Eu ca o fraieră l.am crezut,m.am ataşat mai mult de el şi am ajuns o victimă a ieşirilor  necontrolate şi a jignirilor lui.
          Am suferit foarte mult. Timp de 2 săptămâni abia mâncam şi plângeam foarte mult. După aceasta perioadă,am stat în spital,mă distrusesem fizic si psihic. Simțeam că nu mai pot şi că nimic niciodată nu o să mă facă să fiu eu. Nici nu mai ştiam cine sunt şi ce vreau. Uneori ,mă gândeam că doar trecerea mea în neființă îmi poate opri suferința. Consideram că sunt vinovată şi ca tot ceea ce mi se intâmplă e un fel de pedeapsă. Eu sufereream ,iar lui nici nu îi păsa.
            După ce mi.am revenit fizic cât de cât,am încercat să fac ceva şi pentru starea mea psihică,am decis să merg la un psihiatru. Am vorbit despre tot ceea ce simțeam că mă doboară,am luat o groază de pastile. Am acceptat realitatea....ca să.mi fie mie bine,trebuia să renunț la el. Am încercat de nenumărate ori să termin această relație,el credea că glumesc şi nu băga în seamă ceea ce spuneam eu.  Atunci am început să mă comport exact cum se comporta el cu mine. Nu i.a placut. M.a jignit,mi.a zis că sunt groaznică,oribilă....în condițiile în care el se comporta exact la fel,poate chiar mai urât. Am scăpat de el,făcându.l să scape de mine.
          A trecut ceva timp de atunci ,mă simt mai bine,nu.mi mai pasă de el şi încerc să fiu fericită.

Eu şi sentimente #Wattys2017Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon