Oare tot ceea ce mi se întâmplă este o lecție de viață?

49 6 5
                                    

      Mă tot gândeam la ceea ce s.a întâmplat în ultima perioadă,la cum îndepărtez persoana iubită,doar pentru că îmi este frică de un posibil refuz.
         Ar trebui să nu mai mă tem. A.mi exprima sentimentele este ceva normal pentru orice om.Dacă ♡A nu apreciază că țin la el,ar trebui să fie problema lui,nu a mea. Eu am făcut tot ce am putut,iar în această situație ♡A nu mă merită. Însă dacă lui chiar îi pasă ,ar trebui să arate asta.
         Chiar cred că din întamplările din ultimul timp ar trebui să învăț ceva,cum ar fi să spun ce gândesc indiferent de ceea ce va urma după. Până la urmă este important şi ceea ce simt,sunt importantă şi eu.
         Când îmi place de cineva ,îl pun mai presus de toate,fără să  mă mai  gândesc şi la mine. Poate este greşit să spun că dacă lui îi este bine,automat îmi este şi mie bine. Nu trebuie să mă prefac că sunt bine,doar pentru a nu strica cheful cuiva.
          Cred că ♡A  nu este sigur pe sentimentele lui şi de aceea trece de la o extremă la alta. Sau poate preferă să mă descopere înainte de a decide ceva. El este o persoană specială şi merită multă iubire. Ştiu că a trecut prin experiențe urâte,ca şi mine. Poate prin atitudinea lui vrea să se convingă că sunt ceea ce caută.
              Oare el este ceea ce caut eu sau ceea ce am nevoie?

Eu şi sentimente #Wattys2017Where stories live. Discover now