Pentru iubire merită să rişti

29 5 3
                                    

         Mă pot considera un om cu destule pretenții de la viață,o persoană care face compromisuri doar în situații excepționale pentru cineva special.
          De ceva timp mă gândeam la un mod de a.i spune lui ♡A tot ceea ce  simt,un  mod prin care nu trebuie să îl privesc şi să mă bâlbâi la fiecare frază. M.am gândit să.i scriu un bilețel,un fel de scrisoare....
          SCRISOARE PENTRU ♡A:
                         "Dragă ♡A,
      Eşti cea mai specială persoană pe care am cunoscut.o vreodată.             Recunosc,mă pierd în prezența ta. Îți iubesc zâmbetul. Îți ador îmbrățişările. Îmi pasă de tine foarte mult,defapt încep să te iubesc. Aş vrea să mă laşi să te iubesc. Vreau să încerc să te fac fericit.
        Ştiu că poate nu ți.am arătat niciodată cât de important eşti pentru mine,nici nu stiu cum ar trebui să.ți demonstrez asta.
             Eşti minunea mea şi meriți toată iubirea pe care ți.o poate da o persoană,aş vrea ca acea persoană să fiu eu.
         Încep să fiu dependentă de prezența ta. Am nevoie de tine în fiecare moment.
          Nu credeam că voi cunoaşte o persoană care să mă asculte şi să mă înțeleagă aşa cum o faci tu.
                               A ta,♡D"
       Totodată cred că este o idee proastă,deoarece mi.e frică de reacția lui.
          Poate dacă află ceea ce simt eu,îmi va spune ceea ce simte şi el.
          Ştiu că ideea de a.i scrie un bilețel pare primitivă,dar m.am gândit că pe acela îl poate păstra ca pe un fel de amintire...pe când un mesaj pe o rețea de socializare se poate şterge,dar oricum nu i.as fi spus pe un chat ceea ce gândesc.
           Vreau ca de data aceasta să fie diferit. Nu vreau să fie ca în celelalte relații...vreau să ştie ce îmi doresc de la început,ca să nu apară mai târziu diverse probleme ,care să strice ceea ce avem împreună.
              Cred că cea mai frumoasă relație este aceea în care există sinceritate şi înțelegere. Eu una, nu aş putea să iubesc pe cineva care nu mă înțelege şi mă minte.
               Nu vreau să las şi să aştept să vină totul de la sine,pentru ca de cele mai multe ori nu se întâmplă asta,iar rezultatul final este cel nedorit.
                Vreau să mă implic mai mult acum ca niciodată....pentru prima dată simt că trebuie să fac asta. Degeaba există sentimente,dacă nu le valorificăm.
                 Dacă el mi.a dat motive/m.a făcut să.l iubesc,trebuie să fac şi eu acelaşi lucru. Nu pot spune că dacă eu îl iubesc şi el mă iubeşte.
                 O relație în care sentimentele nu sunt reciproce,nu este o relație,este o pierdere de timp.
                 Prefer ca de data aceasta să tratez cu mai multă seriozitate relația pe care o să o am,în acest fel nu vor mai apărea posibile certuri ,care mai târziu vor duce la o separare definitivă.
                 Poate că dorințele mele sunt puțin exagerate,dar consider că este mai bine aşa. M.am săturat de relații proaste,de certuri,minciuni şi neînțelegeri. Sincer,nu cred că este atât de greu să ai o relație frumoasă,trebuie doar să îți doreşti şi să demonstrezi acest lucru prin fapte.
                 Se spune că omul este o ființa cu o personalitate complexă şi că fiind atât de distincți unii față de alții nu ne      putem înțelege deseori între noi sau că nepotrivirile de caracter distrug relațiile inter.umane. Eu nu cred că este aşa....totul pleacă de la cum ne.am   format. Mereu vor exista neînțelegeri,tot ceea ce trebuie să faci este să gasesți un punct comun,să ştii când trebuie să laşi de la tine....doar un  om cu o inteligență inferioară va recurge la ceartă şi chestii de prost gust.
               Chiar mă gândeam la diferențele dintre mine şi ♡A ,referitoare la caracter...sunt câteva. Mereu vor exista lucruri care nu sunt în comun,care să ne diferențieze,însă trebuie să ne acceptăm particularitățile şi să nu renunțăm la o persoană,doar pentru că ea nu este ca noi.....poate acea persoană este ceea ce avem nevoie.
              Am asistat la momente în care cineva a renunțat la o relație,datorită părerilor celorlalți....să renunți la ceea ce iubeşti pentru că.ți pasă ce cred alții....într.adevăr...o părere în plus nu strică,însă nu transforma parerea cuiva într.o decizie personală. Şi mie mi.au spus diferiți indivizi că ♡A nu este o alegere bună,însă nu.mi pasă....chiar de ar fi aşa ,prefer să risc.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Eu şi sentimente #Wattys2017Where stories live. Discover now