Глава 11

878 88 9
                                    

   Бях в моята стая. Стоях под душа вече час. Трябваше възможно най - бързо да изчезна от тази къща, от невярващата ми майка и двамата психопати. Мислех си че дори и сериалите по телевизията не биха могли да преборят моя живот през последния месец. Бях решил да отида при дядо ми за уикенда. След това щях да се нанеса в къщата на баща ми. Нямаше да стъпна повече тук, дори всички да умираха. Вече не можех да издържам, а Хари ми каза че това е едва началото. Дори не разбирах целта му. Отмащава ми заради сестра му? Онова красиво русо момиче което не бях виждал през живота си ми докарваше всичките тези беди? Как я бях наранил? С отсъствието от живота й ли? Тези двамата се бъркаха. Не можех да им кажа нищо нито пред майка ми, нито когато останем сами, а толкова исках да разбера истината. 

   Чух почукване на вратата. Спрях водата и увих кърпа около кръста си. Отключих вратата и я отворих леко. Здравите ръце на отсрещния избутаха силно вратата и ме запратиха назад. Не можех да отделя поглед от него дори и за секунда. Знаех какво щеше стане ако го направя. Трябваше да съм готов да бягам, да викам, да го ударя с нещо. Огледах помещението и тогава намерих точния предмет ако случайно реши да прави нещо отново. Не знам как бутилката с шампоана би ми помогнала, но щях да я използвам. 

 - Майка ни приготви вечерята, може да идваш. - каза и тръгна по - близо към мен. - Или искаш да се позабавляваме преди това? - подсмихна се, а аз посегнах към шампоана. Стиснах бутилката, а съдържанието изхвърчя право в лицето му. 

   Той стисна очи и започна да ръкомаха което ми беше достатъчния знак че мисия шампоан беше успешна. Избутах го встрани и изтичах извън банята, излязох от стаята и се затичах надолу по стълбите. Нахлух доста шумно в кухнята, а майка ми ме погледна.

 - Гладен си, но поне можеше да се облечеш. - каза ми и продължи с вечерята си.

 - Остави го, личат си десетте прекарани години с баща му. - усетих подигравателния тон на Дес, а майка ми се засмя.

 - Доста си личи, жалко за нас че трябва да го търпим по този начин. - аз стоях до вратата и ги гледах като извънземно. Те си говореха все едно изобщо не ги чувах.

   Огледах облеклото което нямах защото бях само с една бяла кърпа която закриваше поне най - важната част от тялото ми. Въздъхнах и седнах на масата. Двамата се кискаха, а яденето в чинията ми сякаш ми стана прекалено гнусно. Хванах вилицата в ръката си и започнах да си играя с пилешките хапки в чинията ми. Дори не харесвах тези замразени боклуци, но като гледах на хората срещу мен доста им се услаждаха. Шушукането и кикотенето на масата не ми беше от любимите неща също, но те бяха решили че деня беше перфектен да дразнят Луи Томлинсън. Просто перфектно. 

My Step Brother (BOOK ONE)Where stories live. Discover now