-37-

3.7K 307 21
                                    

* "Tak ty takhle jo?! Nejprv mě ojedeš, pak se se mnou málem líbáš na nemocničním pokoji a nakonec zatáhneš na záchody zdravotní sestru?!" *

"Panebože, Jimine, tak to není." snažil jsem se bránit, i když jsem věděl, že tohle se jen tak nevyřeší.

"Myslíš že po tom, co jsem viděl ti něco takovýho sežeru?" ironicky se zasmál. "S Jungkookem se to dalo pochopit, ale netušil jsem, že málem znásilníš sestru v nemocnici!"

"Jimine, ale-"
"Ani nevíš, jak moc mě to bolí. Sice jsem věděl, že mi nikdy neopětuješ to, co k tobě cítím, ale i tak to všechno co jsi mi způsobil, mi trhá srdce!" teď se pod návlem vzteku celý třásl a v očích se mu zaleskly slzy.

"Jimine, uklidni se..." vymáčkl jsem ze sebe nakonec a chytil ho za ramena. Snažil se mi vytrhnout, ale k jeho smůle jsem byl silnější.

Po nějaké chvíli, co jsme takto stáli naproti sobě, se Jiminovo tělíčko přestalo třást a slzy co mu ještě před chvílí v proudech tekly z očí, uschly na jeho tvářích.

"Jimine..." prolomil jsem ticho. "Já...já tě miluju ty moje zlatíčko. Vážně. Když jsme si začali psát, přišel jsi mi otravný, ale teď je to jinak. A to co jsi viděl si neber špatně prosím...nebyla to moje chyba. Věř mi, že já bych nikdy s holkou nic mít nechtěl." řekl jsem a vyčkával, co mi odpoví.

"Yoongi...já nevím co na to říct. Od chvíle co jsme si začali psát jsem k tobě cítil víc než přátelství a teď, když mi nabízíš to po čem jsem od začátku toužil, ti to nedokážu opětovat. Způsobil jsi mi tolik bolesti, že to prostě nejde." (P/a: ani nevíte jak dlouho jsem tenhle proslov vymýšlela xdd)

Smutně jsem sklopil hlavu. Věděl jsem, že mi Jimin neodpoví 'ano lásko, také tě miluji' a že mi hned nepadne okolo krku, ale doufal jsem, že u něj aspoň budu mít ještě nějakou naději. 

"Je mě hrozně líto všeho, co jsem ti udělal. Vím že už to zpátky nevrátím, ale nemohl bych u tebe dostat ještě šanci..?" pronesl jsem váhavě.

Takového jsem se neznal. Vždy když mi někdo dal kopačky jsem se přes to přenesl s tím, že si najdu dalšího, ale teď ne. Teď to bylo jiné. Možná proto, že Jimin pro mě nebyl jen známost na jednu noc. On byl někdo, na kom mi doopravdy záleželo.

"Promiň." řekl a bez dalších slov odešel.

-------
kapitola plná nudných proslovů, co k tomu dodat 😁😁 btw závratnou rychlostí se blížíme ke konci :dd

Vaše Kačii :**

chat with stranger // yoonminKde žijí příběhy. Začni objevovat