Number Three

30 1 0
                                    

Skinny And What's With That?

Probouzím se každý den, šťastná?
Ne, ale ta část rodiny co mě drásá, co mě stále ničí poznámkami o mé váze, i když se snažím být dobrá dcera, obepnu ruce své kolem pasu! Oni si myslí, že dělají dobře, že ano. Proč si to myslí? Ne. Ne, ne!

Jednou mi i promlouvala do duše. Prý, že jsem hubená. Jsem vysoká, to ano, ale proč zmiňuje tohle? Prý, že mám méně vlasů. Jsem slabá.

„Proč?"

Nejdražší Maminko,
jsi mé nejdražší, hned po tanci. Nechoď pryč, nezakopávej mou vášeň, buď zde, ať se mi stane cokoliv, stůj za mnou
Ptám se

Drahá Dcero,
vždycky budeš má nejdražší. Myslíš, že nevím co skrýváš v pokoji? Co skrýváš v té pokladnici s baletkou co se otáčí když zvedneš víko? Ostří. Já jsem také jedno měla, dávno. Vnitřní. Jedla jsem a jedla, poté vše šlo ven. Jsi má dcera a zasloužíš si to vědět, zasloužíš se dozvědět čím nebýt. Prosím, nebuď mnou.  Poletuj jako baletka, ale nikdy, nikdy, se nestaň mnou. Prosím.

Milá Maminko,
Děkuji.

Každý den zžírá mne pocit viny, s každým soustem vnuceným, stávám se jinou. To není ten člověk kým chci být, potřebuji být ta hezká, pak se budu líbit i sobě, budu svá. Víčka stávají se průhlednými, slabost mi vchází do těla, pomalu postavit se na nohy je mi překážkou. Už nejsem ta kterou znáš, konečně nejsem. Ale teď.

Teď

Už vím, že jsem v bezpečí.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 17, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Soft heart, Softer skinKde žijí příběhy. Začni objevovat