En hyggelig aften #21

152 1 0
                                    

*******************************************

Cameron og jeg var stadig i Spaaain. Yaaay. Det er så hyggeligt hernede, men også ret kedeligt, fordi jeg bare skulle se på Cameron skrive autografer, næsten hele dagen.

Igen i dag skulle jeg se på, imens Cameron skrev autografer. Kedsomheden var ved at æde mig, jeg kunne ikke holde det ud. Der var en lille kiosk lidt længere nede ad gaden, så jeg løb hurtigt derned. Jeg købte en is, noget chokolade, noget slik, og et magasin hvor jeg var på forsiden.

Det var underligt at jeg var på forsiden af et blad, for ingen kendte mig jo. Jeg skyndte mig at læse det, heldigvis var det på engelsk de havde skrevet det.

Jeg havde fået en masse hate. De havde interviewet en anonym, som havde fortalt at jeg var kærester med ham, og at jeg kun ville have Camerons penge osv. Hvilket selvfølgelig ikke var sandt. Jeg regnede med at det var Jackson, som var den "anonyme". Hvem skulle det ellers være. Jeg kunne bare ikke slippe for ham.

Cameron læste også magasinet, da han var færdig med signeringen. Han blev stiktosset, og ringede til en eller anden. Jeg tror han havde arrangeret et eller andet, man ved aldrig med Cameron. For ham er intet besværligt, han løser alt på 2 sekunder.

Vi skulle egentlig ud at spise, men Cameron fik det dårligt, og vi tog tilbage til hotellet. Vi havde et lille køkken, og jeg havde lige været nede og købe lidt ind, så jeg kunne lave noget mad til ham. Han skulle helst blive rask hurtigst muligt, fordi han skulle noget vigtigt dagen efter.

Jeg havde lavet en suppe, og gik ind i soveværelset hvor Cameron lå og sov. Det var i hvert fald det jeg havde regnet med, men han lå helt frisk, og kiggede med et stort smil på mig.
"Jeg troede du var syg Cam?"
"Naaah jeg ville bare gerne være lidt alene med dig"
"Jeg kan se du har vores hoodie på" sagde han med et frækt blik i øjet.
"Jaa jeg fik det lidt koldt"
Han hev i trøjen og jeg tabte maden, så det var alle steder.
"Bare lad det være, kom her så skal jeg nok give dig varmen"
Også tog han egentlig bare min hoodie af, hvilket selvfølgelig udviklede sig.

Jeg lå med ryggen til ham, og holdte godt fast i dynen. Jeg kunne mærke at han kom tættere på, også trak han mig ind til sig, han kyssede mig på skulderen og lagde sit hoved.
"Jeg giver ikke slip på dig, du er min og jeg er din, du har vel ikke glemt hvad jeg fortalte dig"
"Nej det har jeg ikke"
"Jeg har ændret mig, og jeg skal nok bevise dig det"
Jeg vendte mig om og kyssede ham.
"Du skal ikke bevise mig noget, jeg tror dig"
Han smilte på den sødeste måde, også kyssede han blidt mine læber. Jeg lå på hans bryst, og han nussede mit hår.
"Jeg elsker dig darling"
Sagde han og kyssede mig i håret. Jeg havde ikke energien til at svare ham, så jeg valgte at håbe på at han kunne se mit smil.

*******************************************
Kapitel 21

The Speciel HoodieWhere stories live. Discover now