Ny kæreste? #4

229 4 0
                                    

*******************************************

"KLAAAAAASK" sagde det og jeg fik en sten i hovedet. Hvilket barn leger med sten midt ude på en vej?? Cameron så det og løb hurtigt hen til mig.
"HAHAHAHA det var sku fortjent" grinte han. Hvordan kunne man være så arrogant?!
"Prøv at se hvad der står på stenen, det må vel være din psykopatiske kæreste HAHAHA" det var på ingen måde sjovt, men den dreng lavede ikke andet end at grine.
"Hold dig væk fra den dreng" stod dig på et papir, som Jackson havde klistret fast på stenen. Hvor hurtig var den dreng lige?
"Normalt havde jeg tilbudt om at få såret renset, men du skal vidst holde dig væk fra mig, og du fortjener det alligevel ikke. SEEES!" Hold nu kæft hvor var den dreng død irriterende.

Jeg kørte hjem, og rullede vinduet op, for ikke at få endnu en sten i hovedet.

Mine forældre var heldigvis ikke hjemme, så jeg gik ind på badeværelset for at rense såret, også tog jeg et plaster på.

~ Senere på aftenen ~

"Riiing..riiiing...rii"
"Ehmm hvem snakker jeg med?"
"Hey darling du snakker med din kæreste"
"Det er ikke sjovt din idiot, hvorfor ringede du?"
"Jeg ved hvad du kan gøre for mig"
"Hvad er det så?"
"Du skal spille min kæreste i et stykke tid"
"AF HVAD SKAL JEG?!!"
"Du hørte mig godt"
"Cameron det gør jeg ikke!!"
"Det ved jeg godt at du ikke vil, men jeg har et tilbud"
"Hvad er dit tilbud så?"
"Du spiller min kæreste, jeg betaler skaden på begge vores biler som nok bliver over 1 million, også skal jeg også nok beskytte dig mod din psykopatiske kæreste"
"Hvordan i alverden kan det blive 1 million?!!"
"Det er ikke for sjovt at jeg siger, at Porsche er et dyrt mærke. Så prøv at forstil dig hvis jeg tvang dig til at betale"
"Kan du ikke finde dig en anden fake kæreste Cameron?"
"Nej jeg har snakket med min manager, og han mener at det er bedst hvis det bliver dig"
"Hvorfor mig?"
"Serena du stiller så mange spørgsmål. Lige nu lægger jeg ikke et særlig godt sted, med hensyn til min karriere, og min manager tænker at medierne vil elske dig"
"Hvorfor vil de elske mig, der er jo ikke nogen der kender mig?"
"Det er jo lige det, du er et mysterie, du er smuk, nuttet og alt det der. Og nej det er ikke hvad JEG synes om dig, men hvad min manager tænker om dig"
"Tror sku hellere jeg vil være sammen med din manager så hahaha"
"Serena jeg er seriøs, jeg har brug for din hjælp, og du har brug for min. Tænk over det i weekenden, og giv mig et kald. Ses" sagde han og lagde på.

Det var noget af en mundfuld. Hvordan skulle jeg håndterer alt det? Hvordan skulle jeg spille kærester med en dreng, jeg ikke kunne fordrage, medierne ville kunne se at vi på ingen måde var et par. Det var bare umuligt, vi var hinandens modsætninger. Til alle de Awards han skulle med til, ville han sikkert have at vi skulle kysse foran medierne, og det ville jeg i hvert fald ikke kunne få mig selv til, ikke med den dreng. Egentlig lavede jeg ikke sjov, da jeg sagde at jeg hellere ville være sammen med manageren. Han virkede nu meget sødere.

Det var så forvirrende og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg lagde mig bare ind i min seng.
"Netflix and Teen Wolf" tænkte jeg.

"Skaaat?" Jeg fløj ud af sengen.
"Mor du gav mig det største chok" sagde jeg imens jeg prøvede at åbne mine øjne.
"Undskyld..jeg ville bare sige at du måske skulle skifte til nattøj"
"Nåå ja...jeg skifter nu"
"Okay skat..godnat"
"Godnat mor"

Alle tankerne om tilbuddet kom tilbage, jeg magtede virkelig ikke at tænke over det længere, så jeg gik ind og børstede tænder, skiftede til nattøj og lagde mig ind i min seng for at sove, meeeen selvfølgelig blev jeg forstyrret IGEN!

Jeg havde fået en besked, jeg regnede med at det var fra Cameron, men det var fra Jackson. Han havde lavet en gruppe på Facebook, hvor han havde skrevet.
"Du Cameron jeg har lavet lidt research og fandt ud af at du faktisk ejer den værste personlighed, det er da meget godt for dig Serena? Lige noget du ville falde for din billige luder. Held og lykke med tøsen Cameron. Bare brug hende ligesom hun brugte mig. Og Serena jeg har stadig ikke tænkt mig at lade dig være!"

Hvorfor var jeg omringet af de her idiotiske drenge, jeg forstod det virkelig ikke. Jeg havde ikke gjort Jackson noget, men den had han havde for mig, var virkelig uhyggelig. Det var lige før at han kunne finde på at dræbe mig, hvem ved måske har han allerede lagt planer.

Jeg skrev til Zoe at vi blev nødt til at snakke om tingene dagen efter. Jeg ville fortælle hende om Jackson og Camerons tilbud havde jeg ikke tænkt mig at fortælle hende om, endnu. Det kunne vente lidt, jeg ville hellere selv tænke over det, end at få hjælp til at tænke over det. Andre havde nok fået hjælp, men jeg kan bedst lide selv at have styr på mine ting.

*******************************************
Kapitel 4

The Speciel HoodieWo Geschichten leben. Entdecke jetzt