KÇ-3

24 1 1
                                    

Multi media - Karakterler

Şarkı:Sertap Erener-Olsun

*****
Artık ne masumuz,ne de yalandan yoksun,bırak olsun...

Resimleri sen al ,mevsimler zaten benim hadi ;olsun.

Bölüşürüz şiirler,arkadaşlar şehirler, ola olsun...

Artık ne özgürüz,ne de özgür ömrümüz hadi ,olsun...

Ben giderim,İstanbul senin olsun.

Ben giderim,İstanbul senin olsun.

Alırım başımı,başım bir dir ileri ,silerim yaşımı,siler ismimi şehir.

Kestirir saçımı, kendimi avuturum,

Bir gülü kurutup,kurursa unuturum.

Bir mektup yazarım,yokluğundan dağılır,

Bir kedi alırım, sen de anneni çağır,

Ellerin aklımda, sevdan kalbimde kalır,

Hep hüsran hep kader,söyle artık olsun...

Üşenmeyip yazdım. Şarkıyla dinleyin bir zahmet xdjdj

****

Şarkıyı mutlaka dinleyin. Ağlatıyor.

Burak 'tan;

Yutkunup arabayı izlemeye devam ettim. Gece arabaya bindi. Bu bile canımı yakmıştı. Bu kızı çok seviyordum. Hatta,onun için romantik söz yazacak kadar...

Motorumla onları takip etmeye devam ettim. Gece de Ali'de ağlıyordu. Sarıldılar. Göz yaşlarıma engel olamadım. Ali,Gece'ye bir şey söyledi. Gece,bir an şaşırsa bile ,gülümseyip ona doğru yaklaşmaya başladı. Yutkundum.

Onu öpmeyecekti,değil mi?

Buna dayanamadım. Motorumu bırakıp onları daha yakından izlemeye başladım. Gece,Ali'nın dudağına kısa olsa da canımı yakacak ,parçalayacak bir öpücük bıraktı.

Ağlamaya devam ettim. Halbuki ,halbuki onu bize davet edectim. Umudumu yitirmiş değildim. Hala deli gibi seviyordum. Ama bozuntuya vermedim. Gece'yi başkalarını öperken de görmüştüm. Sonra da arabadan çıktı. Ve ,bana çarptı. Beni görünce ağzı şaşkınlıkla aralandı.

'B-burak?'dedi. Gözlerim dolmuştu. Bunu beklemezdim. Ondan . 'Ben,'diye başladığı sırada sözünü kestim. 'Açıklama yapmak zorunda değilsin, 'diye kestirip attım. 'Bak, ' göz yaşlarıma engel olamamıştım. 'Alıştım Gece,alıştım. Senin başkalarını öpmesi görmeye, başkalarına sarılırken görmeye alıştım. 'Yutkundum. Ama ,hep o kişi olmak istedim. 'Ve hep,cesaretimi toplayıp bunu yapmak istedim ,'deyip dudaklarına minik bir öpücük bıraktım.

Bu öpücük bile beni bitirmeye yetmişti. Geri çekildim. Ve,hızlıca Gece'nin yanından uzaklaştım. Aras'ı aradım.

Burak

Alo,lan dingil evde içki var mı?

Aras

Ne oldu lan yavşak? Azdın mı? Lan halleniyorsan git Sinan'a hallen.

Burak

Ulan sen kendine halleniyorun ben bir şey diyor muyum şerefsiz?

Aras

Tamam oçsun biliyorum. Ne oldu lan yine şerefsiz?

Burak

Olum Gece Ali'yi öptü . İt. Bi boklar karıştıyor.

Aras

Kandırmıştır pezevenk. İyi lan,gel . Ben Yağız'ı ararım. Hadi it. Ben tüm içkileri bitirmeden damla buraya.

Burak

İyi lan! Hemen başlama şerefsiz !

Telefon kapandığında Aras itine bir daha küfrettim. Motoruma binip Aras'lara gitmeye başladım .

***

Zili çaldığımda, kapıyı açan Aras oldu. 'Içeri geç lan it,'dedi . Içeri geçip masadan votka aldım. Bir içişte şişeyi bitirdim.

Aras, Berk Sinan ve ben vardık. 'Ulan kim çağırdı bu yavşağı,'diye homurdandım. Sinan sırıttı. 'Aaaa,hassas gününüzde size yardıma geliyorum sizin yaptığınız orospoloğa bak,'dedi.
Berk eline votka aldı . Bir dikişte bitirdi o da. 'Demek Ali'yi öptü ha?'dedi. Yutkundum. Bir şişe daha alıp yarısına kadar içtim.

'Ulan ,ben onun sevgisini hak etmeyecek ne yaptım ki?'Dedim. Elime içki alıp bardağa doldurdum. Tek içişte bitirmek ağır gelmişti.

Aras kafasını salladı. 'Abi sen sadece sevdin. Bir bok yapamadın,suçun sen de değil,kalbinde,'dedi.

Haklıydı. Bir bardak daha doldurdum. Kafama dikdikten sonra ,'Ulan, ben sadece sevdim tamam ,ama o neden sevmedi? 'Berk alay ve acı karışık bir biçimde güldü.

'Unutmayı denedin mi?'dedi Berk. Güldüm. 'Her saniye devam ediyorum. Ama yok,her seferinde daha çok seviyorum. 'Neden aşık değilsin? 'Dedi Aras.

'Çünkü, aşk bir bahar gibidir gelir geçer. Ama ,sevgi sonsuza dek sürer Aras,'Dedim.

Aras güldü. Bir bardak daha doldurdum. 'Ulan ben niye onu hak etmiyorum. 'Dedim. Bardağı kafama diktim. Berk güldü. 'Abi ,sen onu değil, o seni hak etmiyor. 'Dedi. Bir votka şişesi alıp kafasına dikti.

Aras koltuğa yaslandı. 'Bu Ali piçini ne yapı az?'dedi. Dudaklarımı yaladım. 'O piçin sikini kesip eline vermek vardı ulan,'dedi Berk. Sinan homurtuya benzer bir ses çıkardı. 'Bir susun ulan,uyuyamıyorum. 'Dedi. Gözlerimi devirdim, ama gözlerim kapanmıştı.

***

'Uyanın artık uykucular !'diye bağıran Sinan'ın sesini duyunca gözlerimi açtım. 'Ne isyiyon lan oruspu? !'diye homurdandım. 'Bir de vurmayı deneseydin! 'Dedi. Elimi Sinan'a uzattığım anda elektrik çarptı.

'Ananı sikiyim! 'Diye bağırdım . Sinan kahkaha attı. Ellerime bakınca teki kelepçeliydi. Kafamı Aras ve Berk 'e çevirince de öylelerdi. 'Aras ,Berk uyanın lan! Şerefsiz ne yapmış bize !'diye bağırdım.

Anında gözlerini açtılar. 'Ne oldu lan it?' Dedi Aras. 'Ulan piç,eline baksana lan!' Iksi de aynı anda ellerine baktı. 'Ulan Sinan, ulan piç!'diye homurdandı Aras. Berk, 'Ağzına sıçtığım gündür Sinan. 'Dedi. Elini Sinan'a uzattı ikisi de. Ama elektrik çarpınca. 'Ananı sikiyim! 'dedi ikisi de.

Arkadaşlar kusura bakmayın,köyümde internet çekmediği için bölümü yayınlayamadım yoksa çok önceden bölümü yazmıştım.Hepinizi seviyorum.Bir daha ki bölümde görüşürüz.




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İKİ ÇİZGİ /KAHVE ÇEKİRDEĞİWhere stories live. Discover now