KÇ-2

41 9 16
                                    

Multi-Selin Kıran

Şarkı:Christina Perrie -A year toushand

■●■●■

Biri kolumdan ittiriyordu uykum açıldığında.
İçimden küfür mırıldandım. 'Ulan ben o eli eşşek mağazasında sıcak güneşin altında kaynar suda bırakıp ayı ve aslanın çifleşmesini izlemeye mahkum etmez miyim!'diye homurdandım. Gözümü azıcık açınca, nöbetçi öğrenciyi görmem bir oldu. Sadece gözlerimi devirmekle yetindim.

Kız,'şeyh. Gece kem-küm,'dediğinde kaşlarımı çattım. 'Ebeni polis binasında sikerim kızım senin!'diye bağırdım. Şimdi diyeceksiniz ki,sınıfta hoca yok mu. Var . Var da ,Aykut hoca var. 'Gece,spor şeyine bir kadın ve bir şey. Adam. Seni ,Yağız 'ı , Selin'i ve şeyi çağırıyo'söylediği şeyle kahkaha attım.

'Kızım, anan seni babanla şey yaparken mi doğrudu ? Niye bu kadar şey diyorsun? 'Kız alt dudağını ısırdı.'Kim ?' Aykut hoca, 'ne kim?' Ofladım. 'Hocam ,kim çağrıyo demeye üşendim ya!'diye cırladım. Güldü. 'I don't now 'dedi.

Eyw. Benim de ingilizçem süpermen. Wolf. Wampir. Ve tabii batman. Şu an ingilizçem vefat. Dead. Kill.  'E hadi inek o zaman.' Dedim uyuşukça. Yağız gülüp kapıya yöneldi. Onun da en az benim kadar üşendiğini görebiliyordum.

Merdivenleri ikişer ikişer inmeye başladım. Spor salonuna geldiğimde,bir kadın ve adam oturuyordu masalarda. Bizim gelmemizle ayağa kalktılar.

Kadın gülümseyerek bana yaklaştı. Kollarını boynuma doladı. Hayır yani,tanımadığım bir akrabamız da yoktu.

'Kızım, 'dedi kokumu içine çekerken. Geri çekildim. Kahkaha atmaya başladım. 'Kızım ?'Dedim sorarcasına. Kadın gülümseyerek Yağız 'a da sarıldı. 'Oğlum, 'dedi gülümseyerek. Bu sefer gülen taraf Yağız olmuştu. Şu an,bunlarla ilgilenmek yerine Yağız 'a bakıyordum.

Çok güzel gülüyordu şerefsiz. Ama içimden bir tövbe çektim. Çünkü, bunları Tuba duysa beni ikiz kardeş dinlemez yolardı. Evet. Yapardı. Ondan beklerdim.

Kendime gelip cool gözükmeye çalıştım. 'Ne kızı teyze?'Dedim dalga geçerek. Al işte. Tüm cool hava bozuldu. Süper amına koyiyim.

Kadın çantasından bir kağıt çıkarıp burda olduğunu unuttuğum Aykut hoca'ya uzattı. Aykut hoca kağıdı incelemeye başladı. Kaşları çatıldı .

'Çocuklar, korkarım ki bu top ve yanındaki orospu sizin anne ve babanız, '

Gözlerim ,bir filin hortumu kadar pörtlemişti. Ardından Yağız ile aynı anda kahkaha atmaya başladık. Bizim ana babamız biz küçükken ölmüşlerdi,onlar olamazlardı. Mümkün değildi.

'Yalan, 'Dedim direkt. Kadın gülümseyerek kafasını İki yana salladı. 'Hayır kızım. Hayır. Onlar sizin gerçek anne babanız değillerdi. Onlar çocuklarını kaybetmişlerdi. kaybetmişlerdi,Haluk ve ben de anne baba olmaya hazır olmadığımız için sizi onlara vermiştik. Şimdi ile mahkeme ile geri almak istiyoruz,'diyen karıya bir kere daha kahkaha attım.

Sonra cool bir şekilde ciddileştim. Aklıma kötü çocuk'un repliğini gelince sırıttım. Tam kullanılacak yerdi. Elimi önce oruspu olana çevirdim. 'Sen benim anam değilsin ,anammış gibi davranma!' Sonra da top olana çevirdim,'Sen de babam değilsin , babammış gibi davranma! 'Sonra göz yaşlarım ister istemez aşağı kaymaya başladı.

Göz yaşlarıma hakim olamıyordum . 'Ya sen ne biçim annesin ha! Ya biz küçükken bizi başkasına sattın! 18 yıl sonra gelip 'ben ananım diyorsun! İş mi bu yaptığın lan orospu! İş mi!'ondan ciddi anlamada nefret ediyordum. Karşıma dikilmiş,'mahkemede görüşürüz 'diyordu. Salak.

İKİ ÇİZGİ /KAHVE ÇEKİRDEĞİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin