KÇ-1

82 15 64
                                    

Mesajı tekrar tekrar okuyordum. Gerçek olup olmadığını öğrenmek ister gibiydim. Ki öyleydim de . Şu an,sanki firensisko mesajıma cevap vermiş gibi bakıyordum telefona. Yüzümü iki yana salladım . Bu mesaj neyin nesiydi ? Kim di bu? Ya da kimlerdendi? Evet,şu an kafayı yemiş maakuul bir durumdaydım. 'Kim lan bu?!' Sesimin fazla çıkmasını umursamadım . Fakat,iki dakika sonra Yağızlar odaya girdiler.

'Ne bağırıyorsun amına koyiyim, bırakmadın ki yiy-'
Gözlerimi kısarak Yağız'a baktım. O da bana bakıyordu. Dudaklarını birbirine bastırdı. 'Ne oldu güzelim,gece gece uykumuzu şey yaptın? 'Aykut hoca 'ya sinirle baktım. Tek elini havaya kaldırdı . 'Pardon,' Selin telefonu elimden alıp mesajı sesli bir şekilde okumaya başladı.

seviyorum güzelim... Bunu sana ,on iki yıldır söylemek istiyordum. Bugün beni gördüğün için ,sana bunu doğum gününde söylüyorum . Her gece ,sana bir defa sarılmanın hayali ile uyuyorum . Zaten bazen uyuyamıyorum. Seni seviyorum. Hem de çok seviyorum. Benim sana olan sevgim ,yaşamak için cana ihtiyacı olan insan gibi ... Sana neden aşık değilim biliyor musun? Aşk bir bahar gibidir, gelir geçer . Ancak sevgi sonsuza dek sürer... Yalnızken seni düşünüyorum . Okuldayken seni düşünüyorum. Nefes alırken seni düşünüyorum... Hep seni düşünüyorum... HAPSOLMUŞUM AŞKINA BEN GECE ... KALBİNDE, ANAHTARI OLMAYAN ODAYA HAPSOLMUŞUM..."

Aykut hoca gözlerini ovuşturarak telefonu Selin'in elinden aldı. 'İyi tamam,Yağız ne diyorsun? Sen mi sike-' Kafamı iki yana salladım. 'Cevap versem daha mantıklı olmaz mı ?' Tuba kafasını salladı. 'Aynen.' Aykut hoca telefonu bana uzattı. Herkes elime, bir de klavyeye bakıyordu . Nefes verip yazmaya başladım .

"Kimsin,ve ne istiyorsun? "

Aykut hoca kafasını salladı. 'Haydi, herkes uyusun. Sabah sizi boğaza götürücem. 'Güldüm. Yorganı kafama kadar çekip, telefonumdan The wampire diares'ın 5.sezonunu açtım. Şu diziyi sırf Damon için izliyordum. Tabii şerefsizler öldürdüler Damon'u ama olsun. Gece boyunca, uyanık kalabileceğim kadar dizi izleyeceğim.

***

'Bence kafasına su dökelim. Anca uyanır bu mal . 'Dedi Selin. Gözlerimi hafifçe aralayıp,beni uyandırmak için türlü türlü yollara baş vurmak isteyen mallara baktım. Güldüm. Aslında, şu an boğaza gitmeseydik kesinlikle uyanmazdım. Yorganı yavaşça başımdan çekip yatağımdan kalktım.

'Yaaa ,Özümü de çağıralım. Nolur! 'Özüm demek, Berfin, Aras ve Öner demekti. Şimdi siz bunlar kim diyeceksiniz tabii.

Flashblak (valla bilmiyom yazılışını )

Alışveriş merkezine bir kere daha göz attım . Sinirden kafayı yiyecektim! Dudaklarımı ısırdım. Özüm 'ü çok kıskanmıştım! Aslında ,Selin 'i kıskanmıştım ya,neyse. Biletlerle bize doğru yaklaşan Burak'a baktım.

'Fazla bilet almışım. '
Araslara baktı.
'Siz de gelmek ister misiniz?'
Aras Burak 'ın elindeki biletlere baktı.
'Berfin, GS-FB maçı !' Berfin yanıma geldi. 'Tabii gidelim! 'Kafasını geri çekti . 'Bir saniye ,takımları öğrenebilir miyim? '
Burak saatindeki sarı kırmızı olan yeri gösterdi. Arasın zaten ,kolunda GS yazılı bir yer vardı.

İKİ ÇİZGİ /KAHVE ÇEKİRDEĞİWhere stories live. Discover now