2. Sezon Bölüm 4

976 54 7
                                    

Evet arkadaşlar dershanedeyim ve çok boktan bir matematik dersine girdim.Bir mat hocam var yani o kadar gicik ki sinirim acayip bozuldu. Adam sürekli mal mal konuşuyor.Neyse yeni bölümü okuyun bakalım yorum ve votelerinizi esirgemeyin lütfen canlarım.Herkese bol Exo'lu günler =)

Okul çıkışı Leo'yu eve bıraktım ve Mi'nin bana söylediği kafeye gittim.Luhan kasanın başındaydı.Ve bir kaç müşteri ona siparişlerini veriyorlardi.Ama Luhan musterilere bakmadan onlarin siparişlerini alıyordu. Sıra bana gelince Luhan bana bakmadan.

Luhan : Ne alirdiniz ?

Ben : Bir çilekli milkshake alıcam. dedim Luhan sesimi duyunca kafasını kaldırdı ve bana baktı. Sonra arka tarafa gitti ve elindeki milkshake'i bana verdim.

Luhan : Afiyetle zıkkımlanın.

Ben : Luhan seninle konuşmam lazım.

Luhan : Sıradaki müşteri.

Aishh gercektende çok inatçı. Bir masaya oturdum.Bir yandan Luhan'i izliyor bir yandan da milkshake'imi içiyordum.Onu gerçekten de çok özlemiştim.O bal sarısı saçlarını.Bebek gibi pürüzsüz suratını. Luhan kas mı yapmıştı ne.Ahh gözüme daha bir seksi gözüküyor şuan. Beni asla affetmeyecek kahretsin. 2 saat boyunca Luhan'i izledim.Kafe bosalmaya başladı bir kaç kişi vardı sadece.Luhan içeri gitti ve bir kaç dakka sonra üstünü değiştirmiş bir şekilde çıktı.Bir kız onun yanına gitti Çok sevimli ve yakışıklısın bu benim telefon numaram ara beni dedi ve Luhan'a doğru bir kağıt uzattı. Hemen yerimden firlayip kağıdı daha Luhan bile alamamisken kaptım.

Ben : Evet evet arar seni hadi yaylan. dedim kıza sinirle .Kız gitti ve Luhan bana bakti sinirle sonra yanımdan geçti gitti.Arkadan onu takip ettim .Onun kolundan tuttum ve bir sokağa doğru cektim.

Ben : Lanet olası beni dinler misin artık. Niye bu kadar seksisin ki sanki. Bütün kızların gözleri senin üzerinde.Aishh deliricem.

Luhan : 1. seni dinleyemem 2. artik umrumda değilsin 3. bu kadar seksi olmam benim suçum değil.

Luhan'i duvara yasladim ve kolundan tuttum kaçmasın diye.

Ben : Hayır Lu umrunda olduğumu biliyorum. dedim elimle onun yüzüne dokunuyordum.

Ben:Eskiden bundan çok çabuk tahrik olduğunu biliyordum .

Yavaşça parmaklarimi onun çenesinde yanaklarinda gözlerinde burnunda gezdirdim.En sonunda parmaklarım dudaklarina gelmişti.

Ben : Ben seni keyfimden terk etmedim.Buna zorlandım tamam mı.

Luhan : Umrumda değil artık zorlanmişmiş bana soyleseydin seni anlayabilirdim.Beni öylece terk etmemeliydin Jae. Bu yaptığın doğru değildi.

Luhan beni itti ve ordan uzaklasmaya çalıştı ama onu bileginden tutarak kendime cevirdim.

Ben : Ben...ben her şeyi... seni korumak için yaptım Luhi.

Luhan : Ben kendimi koruyabilirim Jae sana ihtiyacım yok. dedi ve hızla ordan uzaklaştı.

Off Luhii yaa ben kendimi sana nasıl affettiricem. Bir dinlesen beni. Eve gittim.Leo televizyon izliyordu . Bende kendimi onun yanına attım.

Leo : Nasıl geçti ?

Ben : Berbat. Beni dinlemiyor bile. Daha onu niçin terk ettiğimi bile bilmezken nasıl beni affedicek. Offf deliricem yaa.

Leo : Sen bir yolunu bulursun cadı. Hadi bana Korece öğretmeye devam et kafan dağılsın en azından.

Ben : Iyi fikir.

Bütün akşam boyunca ona ders verdim.Hala tam olarak öğrenmemısti ama gende biraz olsun konuşabiliyordu.

Ben : Lexi ne zaman gelicek ?

Leo : 2 gün sonra. Ahh onu çok özledim.

Ben : Bende çok özledim.

Asla Aşık Olma(LUHAN)Where stories live. Discover now