2. Sezon Bölüm 2

1K 50 2
                                    

Selaaam yarın tarihten kurtarma sınavı olucam başarılar dileyin bana lütfen çünkü tarihim çok berbattır.Her neyse işte yeni bölümünüz bildiginiz üzere her gün bir yb yayımlıyorum.Bilemiyorum bu bölüm çok sıkıcı oldu bence sorry :(( Herkese bol Exo'lu günler =)

Ben : Baek.

Baekhyun : Jae sen ne yapıyorsun burda.

Ben : Ee kaydımı yaptırıyorum.

Baekhyun : Hayır olmaz.Bizde burda okuyacağız Luhan-

Ben : Luhan...o...iyi mi

Baekhyun : Sen onu terk et git 3 ay sonra sor anca iyi mi diye. dedi sinirle

Baekhyun : O ne kadar çok ağladı senin haberin var mı. Her gece uyumadan önce ağladı. Sense kalkmış bana onu soruyorsun.

Ben : Ben sanki onu isteyerek mi terk ettim saniyorsun ben ona aşıktım.Hep o Victoria denen sürtük yüzünden oldu.

Baekhyun : O da Luhan'i terk etti gitti.Garibim Luhan artık çok soğuk biri oldu.

Ben : Baek onu görmem lazım nerde.

Baekhyun : Hayır onu görüpte ona daha fazla acı cektiremezsin olmazz. dedi ve hızla yanimdan gitti.

Off Luhii ne yaptım ben sana.Hepsi senin iyiliğin içindi oysa ki.Seni o kadar çok özledim ki . Aşkım benim bir tane . Nasıl affettiricem ben şimdi kendimi sana diye kara kara düşündüm. Eve gittim ve annemle yemek yedik.Anneme yarın Leo'yu alacağımı ve bir kaç gün bizde kalacağını söyledim. Sabah kalktım hazırladım ve havaalanına Leo'yu almak için gittim. Ben havaalanında Leo'yu beklerken ileride Luhan'in da birini beklediğini gördüm. Aramızda bayağı mesafe vardı. O beni görmemişti ama ben onu görmüştüm.Tam ona doğru giderken Leo'nun kapıdan bana bağırıp el salladigini gördüm. Elimde olmadan ona güldüm. Leo yanıma geldi ve ona sarıldım. Geri çekildiğimde Luhan'a baktım o da benim gibi bir kıza sarılıyordu.Bu kimdi şimdi. Ben bunları düşünürken Leo beni durttu.

Leo : Ee Jae hadi gidelim.

Ben : Hii tamam hadi gidelim.

Arabaya bindik ve onu eve getirdim.Annem evde yoktu . Leo'yu benim yan odama yerlestirdim.Sonra salona indik ve koltuklara oturduk.

Leo : Eee cadı bana ne zaman korece öğreteceksin.Yani okullar bir kaç gün sonra başlayacak ve ben hiç korece bilmiyorum :(

Ben : Ayyy kiyamam tamam yarın öğretirim.Ama hemen öğrenemezsin.Hadi gel sana Kore'yi gezdiriyim hem benimde biraz hava almam lazımdı.

Leo : Tamam cadı.

Ben : Yaa bana cadı deme artık.

Leo : Ama cadısın. dedi ve beni gidiklamaya başladı.

Arabama bindik ve ona Kore'yi gezdirmeye başladım. Onu bayağı gezdirdim.En son güneş batmak üzereyken onu deniz kenarına götürdüm. Ilk tanistigimiz gün gibi kumların üstüne oturduk ve denize taşlar atmaya başladık

Leo : Ilk tanıştıgımız günü hatırlıyor musun ? dedi bana bakarak ve gülümseyerek.

Ben : Tabikide hatırlıyorum şapşal. dedim ve başımı onun omzuna yasladim.

Luhan'in ağzından

Baek bana bugün Jae'yi gördüğünü söyledi. Kahretsin aynı üniversiteye gidicekmişiz.Off ondan hem o kadar çok nefret edip hemde onu o kadar çok özlüyordum ki. Ertesi sabah kuzenim Amerika'dan gelicekti.Onu almak için havaalanına gittim.Onu beklemeye başladım. Bir süre sonra birisinin Jae diye bağırdığini duydum.Kafami o tarafa çevirdim bir de ne göriyim. Bir çocuk Jae'ye sarılıyordu.O kadar sinirlendim ki elimi yumruk yaparak sıkmaya başladım.O sırada kuzenim Healin bana arkadan sarıldı.

Healin : Oppa nasılsın ?

Ben : Ahhhh Healin iyiyim canım sen nasılsın.

Healin : Iyiyim bende hadi gidelim ne bekliyoruz.

Ben : Tamam hadi gidelim.

Healini teyzemlere bıraktım ve eve gidip kendimi yatağa attım. Jae gelmişti off tam onu unutmak üzereyken niye geliyor ki .

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin