WINNAARS

189 16 135
                                    

De dag brak aan. Al vroeg werd Vlorile wakker hij wekte survivalwriterlover en myvs002. "Klaar voor de finale?" Vroeg hij. Ze knikten. "We maken haar in!" Riep survialwriterlover enthousiast. "Niet zo hard," siste myvs002 terwijl hij een van hun zelfgemaakte messen sleep. "Laten we maar gaan," stelde Vlorile voor en ze gingen op weg.

Aan de andere kant van de arena wandelende schrijvertjecarliene ze liep richting het meer. Ze wist nog niet wat voor een gevecht het zou worden. In de verte doemde het meer op. Ze de drie silhouetten bij het meer. Waren ze aan het vechten? Nee ze liepen op haar af. Ze hield haar zelfgemaakte speer in haar klamme handen. Ze kwam steeds dichterbij. De drie personen stormden op haar af. Ze cirkelde met haar speer in het rond. Om ze op afstand te houden. Het ging eerst redelijk, maar toen sloeg myvs002 met zijn mes tegen haar speer en brak de punt af. Tevergeefs probeerde ze de drie nog op afstand te houden met de stok. Ze gaf Vlorile een klap in zijn gezicht. Hij slaakte een hoog kreetje. Toen duwde survivalwriterlover een mes in haar nek en dode haar. "Volgens mij hebben we gewonnen," zei myvs002. De electronische stem van Iris klonk uit de verborgen speakers. "De winnaars van de derde Hide Games zijn @myvs002 @Vlorile en @survivalwriterlover."

Ze juichten luid de hoge manlijke kreet van Vlorile overstemde alles en survivalwriterlover zwaaide speels met de ketting van schrijvertjecarliene

In het controle centrum at lowalowa1 een appel. Wel leuk zo'n zogenaamd week weg gaan en niet meedoen om te schrijven dacht ze terwijl ze glimlachte en tevreden nog een hap nam. Toen werd ze gestoord door Iris: "Niet eten! Er is nog genoeg werk te doen!"

~
DE SCREENSHOTS EN PRIJZEN KOMEN MORGENOCHTEND!

HIDE GAMES #3 Where stories live. Discover now