Nacht 7

109 15 31
                                    

Wanhopig probeerde de gewonde @Star-Sunlight aan haar belagers te ontsnappen. Ze drukte zich tegen een rots. @Vlorile en @schrijvertjecarliene renden haar voorbij, maar  @survivalwriterlover zag haar. “Hier!” riep ze terwijl ze haar een klap gaf. Snel renden de twee terug en hielpen. Helaas voor @Star-Sunlight was het einde oefening en einde leven. De drie vochten om haar ketting,
de gif ketting, maar die brak in drie waardeloze stukken.

Vastberaden liep @myvs002 door de arena. Plotseling viel zijn blik op een vechtend groepje mensen. Snel rende hij er heen om mee te helpen misschien kon hij een ketting buitmaken. @suikerspinnetje159 was het doelwit. “Mag ik dan wel een galgenmaal?” Vroeg ze toen ze bijna verslagen was. @myvs002 keek de anderen even aan en knikte toen. “Wat wil je?” Vroeg hij. “Een suikerspin natuurlijk!” Antwoordde @suikerspin159 . Hij keek de anderen vragend aan, maar die schudden direct hun hoofd. Niemand had een suikerspin.

Toen kwam @Pucksea aanlopen, ze had van een afstandje zitten meeluisteren. “Do ya need a suikerspin?” Vroeg ze. Iedereen knikte. Ze begon appels uit een zelfgemaakte rugzak te gooien. Toen haalde ze er een roze fluffig ding uit en gaf het aan @suikerspinnetje159.
Die at hem op en liet zich toen doden. @myvs002 pakte haar ketting.

In de verte viel nog een paar kandidaten en geesten te zien die tegen een schoen aan het vechten waren,maar verder gebeurde er die dag niks bijzonders meer.

~

😂
Oke dan
suikerspinnetje159 en Star-Sunlight zijn dood.
myvs002 heeft de ketting van suikerspin bemachtigd en de gifketting van star-sunlight is dus kapot

~
het is nacht dus kies wat je doet
1. Meer
2. Ketting
3. Niks

Het meer kunnen 8 mensen naartoe en het  staat op 1 punt.

De levenden:
1. InvisbleHuman
2. monkytails
3. Pucksea
4. myvs002
5. Vlorile
6. Abigail_vdv
7. Booklions4ever
8. IslayGroen
9. Altijd_Offline
10. survivalwriterlover
11. LiekeSiebel
12. Femke222
13. LittleLostGirlX
14. schrijvertjecarliene
15. iloontjeboontje
16. CallMeArwen
17. zigilburk
18.Jitse_2001
19. Loytee
20. runningfoxx

HIDE GAMES #3 Where stories live. Discover now