Dag 8.1

107 13 98
                                    

ER WORDT NU NOG FF NIEMAND AANGEVALLEN EERST EEN VERHAALTJE VOOR DE DODEN VAN DEZE NACHT EN DAN UITLEG OVER WAT ER GAAT GEBEUREN!

~
myvs002  en survivalwriterlover  liepen door het bos. Langzaam en stil liepen ze langs alle bomen, totdat mees struikelde over een steentje en hij keihard op de grond viel. Zianne proestte het uit. "Je bent ook zo onhandig Mees!" Zianne glimlacht. Mees krabbelt onhandig overeind. "Ik hou ook van jou." Antwoord hij.

Samen lopen ze hand in hand verder. Dan zien ze een ravenpoot op de grond liggen, oh nee een ravenklauw. Of nee, het was Sannevd5eijke  !! Leeggezogen door vampieren. Dood op de grond..
Mees grijnst. "Mees, Ze is dood! Niet té euforisch." Zegt Zianne. Mees corrigeert zijn grijns tot een klein glimlachje. Zianne zucht. Dan lopen de twee torteltuifjes verder het bos in tot niemand ze meer kan zien.

Een kille wind waait over het meer. Het lijkt te stormen, maar het is alleen het water wat heel hoog golft. Zo hoog dat je op het eerste gezicht niet ziet wie er bij het meer zijn. Een haai springt uit de golf en als je goed kijkt zie je een jongen lopen op het punt waar de haai naar toe springt.

De haai maakt een dubbele salto en valt vlak voor de jongen neer. De haai eet de jongen op. Jitse_2001 is weg. Het begint te regenen. De arena huilt. Zou een dode verdriet hebben om de dood van deze lieve goudeerlijke jongen?

De zon komt weer op. Verraders en andere mensen worden wakker. Al sterft de tweede soort langzamerhand uit. De regen blijft maar stromen en de vrede die er in de hide games nog nooit is geweest is er nog steeds niet.

~
Sannevd5eijke en Jitse_2001  zijn deze nacht dus dood gegaan

Ik vermoord IslayGroen vanwege te weinig reageren.

De levenden:
1. LittleLostGirlX
2. LiekeSiebel
3. survivalwriterlover
4. myvs002
5. Vlorile
6.Loytee
7. schrijvertjecarliene

Nog niks doen. Volgende hst is onderweg

HIDE GAMES #3 Where stories live. Discover now