Nacht 9

92 16 28
                                    

Net als eigenlijk elke dag werd er ook vandaag weer gevochten. De zon was nog maar net op of ons aapje monkytails werd al aangevallen. Via de bomen probeerde monkytails te ontsnappen terwijl ze met appels op haar drie belagers gooide.
Het was maar goed dat Pucksea al dood was… Het duurde tot de middag, toen hadden haar vier achtervolgers haar pas ingesloten. “YOU WON’T GET ME ALIVE!!!” Riep ze luid. Jitse_2001 grijnste. “We hoeven je ook helemaal niet levend te hebben…” monkytails zuchte en raapte een steen van de grond. “Verpest mijn legendarische einde nu niet!” zei ze.

Vlorile besloop haar van achteren. “Zal ik niet doen,” zegt hij en hij slaat met een steen tegen haar achterhoofd. Vervolgens willen ze haar de afgrond in duwen. “STOP!” Roept myvs002 en hij trekt de ketting van haar hals. Daarna gooien ze haar de afgrond in.

Aan de andere kant van de arena vind een episch gevecht plaats.  survivalwriterlover heeft de aanval geopend op InvisbleHuman helaas was deze niet zo onzichtbaar als ze dacht. Gelukkig schoot Sannevd5eijke haar te hulp. Met zelfgemaakte messen probeerden ze survivalwriterlover te doden. Het lukte hen bijna, maar toen schoten LiekeSiebel en Loytee te hulp en werd invisblehuman gedood. “Bedankt,” zei survivalwriterlover en ze pakte de ketting. Iedereen die nog in leven is bereid zich voor op het vallen van de nacht niet wetend wie de volgende slachtoffers zullen zijn.

~
Deze dag zijn monkytails en InvisbleHuman dood gegaan.

De levenden:
1. LittleLostGirlX
2. LiekeSiebel
3. Jitse_2001
4. myvs002
5. Vlorile
6.Loytee
7. schrijvertjecarliene
8. IslayGroen
9. Sannevd5eijke
(Altijd_Offline)
10. survivalwriterlover

Na deze nacht komt er iets leuks xD

HIDE GAMES #3 Where stories live. Discover now