Dag 6

151 17 132
                                    

Het was rustig bij het meer. De vier mensen die er waren dronken van het water. Plotseling schoot een haai uit het water. En greep iloontjeboontje . Geschrokken vlogen de anderen achteruit, maar het bleef bij een slachtoffer.
Het water rond de plaats waar ze had zitten drinken kleurde rood van het bloed. Ze was overduidelijk dood. De overigen liepen gesterkt door het water weg, terug de arena in. Helaas voor hen veranderde dat gesterkt al snel in verzwakt. Het meer was vergiftigt.

zigilburk lag rustig te slapen toen er opeens vampiers op hem afkwamen. Een zette de tanden in zijn nek. En zoog hem helemaal leeg. “Ik wil ook,” protesteerde de ander. Toen de eerste vampier maar bleef weigeren liep ze terneergeslagen weg. Haar bloeddorst was niet gestilt. Op een mooi plekje in de arena begon ze zichzelf leeg te zuigen en sloot voor altijd haar vampiers ogen. Ze was Femke222

Mensen kunnen jullie misschien even laten weten of jullie een hem of een haar zijn? Het is nogal ingewikkeld zo. Groetjes @secretpersoontje

~~
Deze nacht zijn er dus 3 mensen vermoord
Femke222
iloontjeboontje
En
zigilburk

Het meer was vergiftigd dus iedereen die daar was geweest heeft een minpunt. Vanaf nu kan het meer niet meer vergiftigd worden. Alleen nog door de acteurs ketting.

Het is alweer dag dus zet hier neer wie je aanvalt!

Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor jullie snelle reacties enzo!
Echt geweldig 👏👏🎂🎂🎁🎁🎉🎊🎉🎊
(GEEN SARCASME DIT KEER)

(En wie heeft nog meer het nieuwe liedje van fob al gezien!? -Champion🎤🎉 *fangirls)

De levenden:
1. InvisbleHuman
2. monkytails
3. Pucksea
4. myvs002
5. Vlorile
6. Abigail_vdv
7. Booklions4ever
8. IslayGroen
9. Altijd_Offline
10. survivalwriterlover
11. LiekeSiebel
12. runningfoxx
13. LittleLostGirlX
14. schrijvertjecarliene
15. Loytee
16. CallMeArwen
17.Jitse_2001

HIDE GAMES #3 Where stories live. Discover now