EKONOMİ KLUBÜ

19 2 0
                                    

Bugün gerçek sandığım sahte hayatımın bittiği gün. Tabi Yusuf gerçekten benim kardeşimse. Yusuf gibi bir kardeşim olabileceği düşüncesiyle yatağımdan kalktım. Hemen giyinip evden çıktım. Bu sefer okula geç kalmamıştım. Okula gittim. Yalnızdım. Kendi kendime konuşuyor,kendi esprilerime gülüyordum. Çocuklar bana bakıyordu. Alışılmadık bir durum değildi çünkü her sabah aynı şey oluyordu. Normalde pek kendi kendime konuşmam ama olduğum gruba uyum sağlamaya çalışıyorum. Okulumda bazı gruplar var: son sınıflar, cesurlar, popülerler ve şizofrenler(ki ben de bu gruptayım)
Son sınıflar: son sınıflar var.(normal olarak)
Cesurlar: hep beden eğitiminde yakar topta ortaya geçen ve hiç vurulmayan, kendini kaslı gören ve egoist olanlar
Popülerler: genelde çift halinde gezerler: Mini etek giyen havalı bir kız ve onun sarışın,uzun boylu sevgilisi.(halinde)
Şizofrenler: okuldaki diğer saçma gruplara göre en normal grup olabilir. Okuldaki çılgın insanlardan uzak,sakin bir grup. Adının Şizofren olmasının nedeni tek olmamız,yalnız olup kendi kendimize konuşmamız. Kendi kendimize konuşmamız garip gelebilir. Ama diğer grupların nasıl olduğunu biliyorsunuz ;)
~~~~~~~~
Okulda gözüm Yusuf'u aradı. Göremedim. Dolabıma gittim, edebiyat dersi başlayacaktı. Dolabı açınca yine bir kağıt buldum. Kağıttaki yazıyı sesli okudum:
3.tenefüste ekonomi klubünün önünde buluşalım.

Bölüm sonu
.
.
.
.
.
.
.
~~~~~~~~
Pek fazla yazmadığımı biliyorum. Bölümleri kısa tutuyorum. Ayrı ayrı bölümler yapmayı seviyorum.
Sizi seviyorumm.
<3

KIZIL GİZEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin