Part Seven

15 1 0
                                    


Hi everyone !
Dneska vám přinášíme další a delší kapitolu s +- 1800 slov, berte to samozřejmě i s trochou rezervy. V poslední době nás to psaní přestalo bavit, a tak jsme si řekli ,,dáme si pauzu."
Vlastně nebyl ani čas. Znáte to dohánění známek a konec roku kde musíte dát učebnice do stavu v kterým je můžete vrátit aniž by jste museli za ně platit :D .
Ale zpět k tomu, chcete aby jsme postupně ukončili příběh (3 části), nebo ať pokračujeme.
Prosím dejte nám vědět do komentářů nebo zpráv.
Důvody proč to chceme ukončit: 

1,  jak už jsem zmiňovala začíná nás to nebavit.
2, není to tak jak jsme si představovali, tím myslím že s tím nejsme moc spokojené
3, Verča jde na střední školu a už se nebudeme moc vídat. Takže by byly poslední díly tak v srpnu.

No, tak to jsou důvody, myslíme si že některé z nich jsou docela dobré...
No a teď to nebudeme dál zdržovat a jdeme na to! 



Pohled Hope

Hlavou jsem Alfiemu naznačila že je čas jít, a tak jsme vešli do Alfieho pokoje k jeho oknu, kde sejmuli otisky prstů. Poté hleděli před dům kde byly stopy a na zdi byla trocha krve ,,Nejspíš se ten zloděj zranil když vyskakoval z okna." řekl Alfie. Já jen pokrčila kameny a šli jsme ji zkoumat od mikroskop. Naklonila jsem se nad mikroskop. Oko jsem namířila do jeho čočky a zaostřila. Buňky krve byly temné a hýbaly se, jako by měli vzteklinu.  

Nic takového jsem nikdy neviděla.

Pohled Owena

Vcházím do bratrova pokoje kde vidím že Alfie s Hope zkoumají něco v mikroskopu. Nadechnu se a chci se jich zeptat jestli jim můžu nějak pomoci, přeci mi jdou věci s mikroskopem líp než Alfiemu a umím i s počítačem, jenže když vidím jak je k tomu Hope skloněná? Prostě neodolám, nic neřeknu a civím na její zadeček který není vůbec špatný. Tak rád bych si plácnul. Má na sobě krátkou černou nařasenou sukni a je pod ní krásně vidět, její červené tanga se jí do toho zadečku tak zařezávají že to vypadá jakoby byla naostro. Jemně se oblíznu, v tom se ale Alfie otočí podívá na mě zamračeně a nasadí takový ten pohled "ta je moje!" .Rychle se vzpamatuji a nabízím pomoc. ,,Co děláte?" zeptám se. ,,Zkoumáme krev." řekne Hope, ale pak se zarazí. Vypadá to jako by mi to neměla říkat. Potvrdí mi to bratrův vražedný pohled, který na ní hodí.

,,Krev? Proč?" udivím se.
,,Ále, do školy. Máme projekt na biologii." řekne Alfie snažící se zachránit situaci. ,,A teď vážně ani jeden z vás není dobrý lhář, takže co děláte s krví?" Vědí že nemá smysl mi lhát a tak mi řeknou celou pravdu které se mi vůbec nechce věřit, ale budiž.

 ,,No a proč to nevyhledáte v databázi?" 
,,Protože je to nelegální? A chráněné čtyřfázovým ověřením?" řekne Aflie 

to čtyřfzové ověření jsme si vymysleli :D

,,Však to je easy." řeknu v klidu.

Pohled Alfieho

,,Jako vážně Owen se zase musí předvádět, ale Hope do postele nedostane. Nezaslouží si takového vola jako je můj bratr, nebude jí zneužívat!" řeknu si nahlas když procházím chodbou.

Na jednu stranu jsem rád že nám Owen pomohl s tou krví, ale to nemění nic na tom jak se kouká a koukal na Hope. Vím není to moje přítelkyně, ale stejně mě to štve je milá, krásná, má smysl pro humor a navíc je to moje kamarádka.Kéž bychom byli víc než "dobří kamarádi", povzdychnu si.

Na to teď nebudu myslet, to jí přece nemůžu udělat.  Ona by to tak nechtěla. Zklamal jsem jí.

Kay by byla zklamaná.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Witch from N.Y.C.Where stories live. Discover now