Part Four

20 3 0
                                    

Přišla jsem s holkami na kolej, utíkám do koupelny kde se zamykám. V duchu si řeknu: ,,Co je to?" Opět na rukou uvidím fialové světlo . Podívám se do zrcadla, hřející světlo jako by bylo součástí mého těla projíždějící ze shora dolů. Zdá se mi že začínám bláznit.

Ty divné sny, nějaké fialové záření, ten stařík, ty housle, je toho prostě moc.

Omdlím a mám další sen no spíše vizi. Opět slyším tu větu: ,,Tvůj osud se naplnil!" Tentokrát dostanu více odpovědí. 

,,Je to sen?" Nějaký hlas odpoví: ,,Není, je to vize. Jsi vyjímečná a poslední svého kmenu." ,,Jakého kmenu." odpovím zmateně. ,,Přeci Hakushi. Si čarodějka."

V tu chvíli mnou projedou záblesky elektřiny, ucítím i  řezání a jakoby mě někdo tahal za vlasy. Nevěděla jsem, že i sny můžou být tak reálné. No v poslední době se mi zdá, že nevím nic.

Pohled Ester 

,,Tohle není dobré. Zdá se mi že s ní není něco v pořádku, Kamil musíme udělat ty testy a to rychle." Kouzlem vyrazím dveře do koupelny a vidíme jak Hope leží na zemi. Kamil se jí pokouší probudit, ale něco mě napadne: ,, Počkej! Máme příležitost jí udělat testy!" Kamil nechá své činnosti a pomáhá mi nabrat krev. Společně s krví vytrhneme chumáč vlasů.

 ,,Teď už jí můžeme probudit?" zeptá se opatrně Kamil. ,,Ano, hlavně nenápadně."

Jdu pro knihu kouzel. Přicházím ke svému batohu a beru knihu. Všímám si že mi jedna chybí. ,,Paranormal life"

Pohled Alfieho

Ve škole vypadla Ester z tašky kniha, než jsem stačil něco říct, byla pryč. Je to hrozně zvláštní kniha. Nikdy jsem žádnou podobnou neviděl. Na zadních deskách je napsáno anglicky: ,, Kdo jest do děje této knihy dojde bez práva,  z tohoto svěje nikdy neodejde."

Jsem sám doma a studuji knihu o paranormálním životě. Není to šílený? A ještě to na těch deskách? Nevěřím na takové věci.  Narážím na kapitolu ,,Čarodějky" přečtu si pár stránek a najednou vidím vše jasnější.

 Čarodějky jsou posvátné bytosti, které mají dar magie. Udržují svět v rovnováze od temné magie a světa smrti. Pokud by na světě vyhynul jeden, ze čtyř kmenů, svět by ztratil rovnováhu a svět smrti by mohl chtít ven. Jsou to normální smrtelní lidé, ale díky jejich schopnostem si můžou vytvořit tzv. ochrané  kouzlo. Nelze je zabít jako každého člověka, můžou se pomocí své síly léčit. Každý kmen má svůj druh ochrany. Nějaký kmen je mocnější než jiný. Je 5 druhů čarodějek.

1. Čarodějka vizí

2. Čarodějka bylin ( léčitelka )

3. Čarodějka temné magie

4. Čarodějka bílé magie

5.Čarodějka bílé a černé magie

Podrobné informace o každém druhu nalezneme v druhém díle knihy.

Když....

 Kapitola ,,Jak je poznáme?"

Vypadají jako ostatní lidé, dají se otestovat, aby ostatní čarodějky mohli zjistit jestli jsou jako oni. Většinou nejsou se svými kmeny, jen výjimečně, na porady. Takže se většinou zdržují v menších skupinkách. Otestovat je lze pomocí jejich krve a vlasů. Toto kouzlo najdete v kapitole ,,Kouzla". Chovají se úplně stejně jako lidé, ale dokážou ....

Dále mě zaujal nadpis ,,Jsou mezi námi?"  

 Čarodějky se vyskytují po celém světě, jejich původ pochází od prastarých liliputů. Byli to první strážci rovnováhy. ...

Zajímalo by mě kde tuto knihu Kamil vzala. Nezaobírám se zbytečnostmi a čtu si dál. Narazím na špatně vytrhnutou stranu kde je k přečtení jen,, Angelina H" další písmena jsou už vytrhlá.  Pokračuji dál ve čtení a dostávám se na kapitolu ,,Kmeny"

Jak vidím je jich spousta: Ourushi, Augrushi, Parashi a Jako poslední Hakushi. ,,Proč je zrovna ten napsaný červeně a tučně?" ptám se. O pár řádků níže mám odpovědi. ,,Kmen Hakushi je na pokraji vymrění. Je to kmen vznešených a původních čarodějů. Každý kmen, jak bylo zmíněno má vlastní ochranou věc..."

Dál už nečtu, jelikož jsem přerušený vytrhnutím té knihy z mé ruky. Rychle se rozhlédnu a zahlédnu jen velkou postavuˇ, která je celá v bílé teplákovce. Než ji stihnu zadržet, vyskočí z okna i s knihou.

No tak jsem asi dočetl.

Pohled Hope

,,Čarodějky existují?" vydechnu a zbrkle se posadím.  Jsem hrozně zmatená.

Vidím vyražené dveře z pantů, Kamil s Ester a mojí zakrvácenou ruku kterou mi Ester ošetřuje. Snad neslyšeli co jsem řekla. Mysleli by jsi, že jsem blázen.

Pak mě ale začne jedna otázka zajímat dřív.

 ,,Proč mám ruku od krve?" ptám se zmateně. ,,Spadla si." odpoví Ester nejistě. 

Ano to sice spadla, ale cítila jsem jak kdyby mi tu ruku někdo rozřízl. Počkat. Odlepím si náplast a vidím nepochybně řeznou ránu. Co se to tady děje. Vzpomenu si na vizi a prohrábnu si vlasy. Však mě tady kus chybí. Tohle není náhoda a oni o tom něco ví. Musím si s nimi jít promluvit.

Pohled Kamil

Esther mi oznámila, že se její kniha pohřešuje. Jelikož já můžu čarovat i bez návodu na kouzla pomocí bylin, provádím lokační kouzlo. Pomáhá mi v tom Pelyněk.

Myslí mi prochází cesty, je to jako kdyby letěly. Najednou má mysl do něčeho nabourá a vize se rozpadnou. No jasně, ochrané kouzlo před stopováním. Je velice mocné nikdy jsem takové necítila.

,, Vysvětli mi kdo může dělat ultra silné ochrané kouzlo před vystopováním. " podívám se na Esther. Nadechuje se k odpovědi, ale..

,, To vy dvě vysvětlete mě co to se to tady děje!" otočíme se a vidíme Hope jak na nás míří s nožem.

,,Řekněte něco sakra." zařve. ,, Hned!"

Pohled anonyma

Dnes jsem Hope vůbec nespatřil. Byla zalezlá na koleji a vůbec se neukázala. Na tom něco nehraje. Myslím že to zjistila. Koukám skrze dalekohled do jejich pokoje, ale vidím jen jak Kamil a Ester čarují. Jak si vůbec můžou myslet, že by měli víc moci než já? Má kouzla nepřebijí.

Kurva já se lekl! Slyším někoho křičet.

Hi there!

Máme tu další část.

Co myslíte, jaké budou naše hrdinky typy čarodějek?

Kdo je Anonym? Své typy nám můžete psát do komentářů.

Postaví se Hope svému osudu?

To si budete moci přečíst v další část. 

Moc děkujeme za votes u minulých částí. Děkujeme.

Užijte si zbytky dní. Protože další část vyjde asi až v úterý.  Budeme se snažit dřív.

Jedeme na rafty a Verča musí dohánět známky, protože na ně skoro celý rok kašlala. :D

Ahoj.


Witch from N.Y.C.Where stories live. Discover now