-5-

1.3K 65 4
                                    

Zo eindelijk klaar met opruimen. Ik leg de stofzuiger terug in de kast en kiep de emmer met sop in de gootsteen. Als ik klaar ben is het al iets van 2 uur in de middag. Mijn maag rommelt, ik pak wat te eten en een glas melk. Ik zet de tv aan, er is niet zo veel op. Als ik mijn eten op heb breng ik mijn bord en glas terug naar de keuken. Klets, het glas valt kei hard op de grond. "Ow, shit", zeg ik tegen mezelf. Ik wil het glas oppakken maar dat was niet zo'n goed idee. Een scherf snijd een grote snee in mijn hand. Ik zie langzaam mijn hele hand onder het bloed. "Awh, gotverdomme", roep ik, ik pak snel een doek en wikkel hem er om heen. Ik kan natuurlijk niet zo rond blijven lopen dus ik ga naar het ziekenhuis.

Ik stap heel voorzichtig in de auto er rijd met de doek om mijn hand naar het ziekenhuis, een kwartier later kom ik aan.

"Dag mevrouw waar kan ik u mee helpen?", vraagt de mevrouw achter de balie. "Nou ik had mijn glas laten vallen op de grond en toen ik het wilde oppakken kreeg ik een stuk glas in mijn hand en nu zit er een grote snee in". "Ow laat is kijken", en ik haal de doek van mijn hand. "Og ja ik zie het een snee, een momentje ik zal even alvast een nieuwe doek pakken en dan word u zo geholpen". Ze loopt door een deur naar een andere kamer en komt daarna weer terug met een schone doek.

"Hallo, mevrouw Sawyer, wat is er gebeurt?", hij gaf me een hand maar dan met mijn linker omdat er in de rechter een snee zat. "Hallo, ja nou het zit zo ik heb een hele grote snee in mijn hand.", "En hoe is dat gebeurt", ondertussen wikkelt hij de doek al van mijn hand af en kijkt naar de wond. "Ik liep naar de keuken om mijn glas op te ruimen maar toen viel het kapot op de grond. Ik wilde het opruimen maar toen kwam er een stuk glas in mijn hand". "Oke, ik zal even kijken of er nog wat glas in zit en het wordt wel waarschijnlijk een hechting want zo te zien is het een best diepe wond". "Ja dat is goed". Ik moet op de onderzoekstafel gaan liggen met mijn hand op de doek. Het doet een beetje pijn als hij het hechtigt maar naar 10 minuten is hij klaar en doet hij er een verband omheen.

"Nou mevrouw Sawyer, dit verband moet je 3 dagen laten zitten en dan moet je weer terug komen. Probeer contact met water te vermijden of doe er als het echt moet een zakje omheen met een elastiekje zodat het niet nat word als u moet douchen". "Ik zal het proberen". Ik schud hem de hand en loop weer terug naar de auto. Het is nu onderhand al half 7 ik moet wel opschieten over een uur staat Niall voor de deur.

Als ik thuis aan kom zie ik dat het kapotte glas nog op de grond ligt. Ik ruim het vlug op met een handveger en blik en ga me omkleden. Het mooie jurkje van mama hangt nog aan de kast en de hakken staan eronder.

Ik trek de kleren aan en ga mijn haar en make-up doen. Ik krul mijn haren en klip een plukje vast naar achteren. Mijn make-up is een beetje normaal, foundation, een beetje oogschaduw en mascara. Als ik klaar ben kijk ik weer op de klok, over tien minuten is Niall er. Ik poest nog snel even mijn tanden en kijk in de spiegel of alles goed zit. 5 minuten later hoor ik de bel. "Omg, Niall is er", zeg ik tegen mezelf en ik ren naar de deur en doe hem open. Niall heeft nette kleren aan, hij ziet er zo knap uit.

"Wow, Esmee, je ziet er prachtig uit", zijn ogen twinkelen helemaal. Hij pakt mijn hand en leid me naar zijn auto. Als we in de auto zitten valt hem pas op dat mijn mand in het verband zit. "Wat is er met je hand gebeurt", hij kijkt me bezorgd aan. "Ow ik had een glas laten vallen, toen wilde ik het opruimen maar kreeg ik een snee in mijn hand door het glas", ik voel me een beetje rood worden. "Doet het erg pijn?". "Nee het valt nu best mee.", ik glimlach naar hem.

Voordat ik het weet zijn we alweer bij Niall 's huis, dat is ook niet zo gek want hij woont maar een straat verder.

Niall doet de deur voor me open als een echte gentleman en pakt mijn hand. Ik stap uit de auto en loop samen met Niall door de voordeur het huis binnen.

First love.Where stories live. Discover now